Bildirim
Huawei Watch GT1 [ANA KONU] (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fun boy olunca Çürük elma cazip geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba bu saatte nfc var mı ve nfc ile saat üzerinden ödeme yapılabiliyor mu? -
Nfc var ama herhangi bir ödeme yontemi varmı bizim memkekette onu bilmiyorum.
İlgilenen olur ise Huawei Watch 2 saatimi satmak istiyorum. Ekim ayında satın alındı ve 1 ay kadar ancak kullandım.Garantisi devam ediyor ve şu anda kutusunda duruyor. En ufak bir çizik dahi yoktur. Orjinal kayışları hiç kullanılmamıştır. Fiyat 1500 istiyorum.
Huawei Watch 2 modeli Watch GT modeline göre android wear işletim sistemi ile çalıştığı için GT modelinde istenilen bir çok özelliğe sahiptir. -
normal bir kullanımda şarjı ne kadar dayanıyor?quote:
Orijinalden alıntı: Sympatique
İlgilenen olur ise Huawei Watch 2 saatimi satmak istiyorum. Ekim ayında satın alındı ve 1 ay kadar ancak kullandım.Garantisi devam ediyor ve şu anda kutusunda duruyor. En ufak bir çizik dahi yoktur. Orjinal kayışları hiç kullanılmamıştır. Fiyat 1500 istiyorum.
Huawei Watch 2 modeli Watch GT modeline göre android wear işletim sistemi ile çalıştığı için GT modelinde istenilen bir çok özelliğe sahiptir. -
Batarya tüketimi kullanılan saat yüzüne göre değişiklik gösterebiliyor. İlk günü genelde %55-60 arası tamamlıyor.quote:
Orijinalden alıntı: englishman22
normal bir kullanımda şarjı ne kadar dayanıyor?
Alıntıları Göster
Hemen hemen 2 günde bir sarj ediyordum.
Ayrıca bir de sadece saat modu var. Ekranda digital saat ve adımsayar haricinde bir şey görünmüyor. Bu şekilde de 20 günü çıkartıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 5 Şubat 2019; 10:48:12 > -
Şuan pek watch 2 alınmaz ama alınsa bile sıfırı teknosa da 1299₺
Düşüncenize saygı duyarım. 1299.-TL'lik ürün için link verebilir misiniz.quote:
Orijinalden alıntı: fztazc
Şuan pek watch 2 alınmaz ama alınsa bile sıfırı teknosa da 1299₺ -
Mağazada satılıyor gidince buraya atayım
Denizli forum daki teknosa
-
Ben bu güncellemeyi 2 gün önce yaptım. Şarj olayını biraz bozmuşlar gibi. Bu güncellemeyi yaptıktan hemen sonra full şarj ettim. Kalp ritmi ölçümünü kapatmama rağmen 3.günde %77 ye düştü. -
Ben pek farkedemedim.
Bide bu yeni gelen lunar calendar nedir anlamadım.
Orjinal kordonlari nasıl temin edebiliriz
Aliexpress de orjinal olmasada kaliteli yüzlerce seçenek var.ayrıca 22mm kordon olduğu için samsung frontier ve samsung galaxy watch için satilanlarda birebir uyumlu.
Ben 2 dolar civarı 10 tane falan aldım.Bir iki sayfa önce aldıklarımın resimlerini atmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 10 Şubat 2019; 22:37:0 >
konuyu takibe aldım müzik değiştirme özelliği geldiği an sipariş vericem 👍
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Selamlar,
sormak istediğim bir husus var. GT saatimi dün ilk kez sarj ettim. Malum kablosuz sarj yapılıyor. Ancak 8 saatte sonunda %35 dolu gösteriyor. Bu normalmidir. -
Anlamadığım nokta 8 saatte %35 şarja mı yükseldi şarj olduktan sonra %35'e mi düştü şarjı? Ben p20 Pro şarj adaptörü kablosuyla 2 saatte %30 dan fulledim neredeyse. Eğer şarjı %35'e 8 saatte düştüyse oda sürekli GPS açan egzersiz modlarını kullanmış olman lazım. -
Yok, 8 saatte %35 sarj oldu. -
Normal değil ....bir gariplik var ama ne.
Şarj aparatı miknatislı olan tam olarak yapışıp şarj lambasıda yaniyor değilmi.
Bağlantıları iyicce kont.edip tekrar deneyin.
Olmazsa saati fabrika ayarlarına döndürün tekrar deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X