Şimdi Ara

Huawei Watch GT1 [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
22
Favori
125.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarim yeni guncelleme ile içine ettikleri (15 günlük) sarj sorununu çözerler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havuzda kullanıma uygunmudur ?
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    5 ATM su geçirmezliğine sahip, yani havuzda denizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

• Beyle saatten çağrı reddetme ve ya sessize alma işlemlerini yapamıyorum yardımcı olabilecek ya da daha önce bu sorunu yaşayan var mı?

• erimo E kullanıcısına yanıt
    Android telefon kullandığınızı varsayarak Huawei Health uygulamasına telefon ve kişiler için erişim izni verildiğini kontrol edin diye önerebilirim. Benim telefonumda baktığımda Contacts, Location, Phone ve Storage için yetkisi var, sorunsuzca kullanıyorum. Iphone için bir bilgim yok.
  • Son güncelleme sonrası şarjda ciddi iyileşme oldu. Sizlerde durum nedir?

• @immortal @ kullanıcısına yanıt
    Güncellemeden önce şarjı günde %5-8 eksilirken güncellemeden sonra günde %2-3 eksiliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar Samsung Gear S3 kullaniyorum. Huawei pil suresiyle beni cezbetti dahasi Samsung son guncellemeden sonra uyku takibi gibi bazi seyler yanlis olculmeye basladi iyice sapitti. Huawein yazilimi ve olcueri nasil? Ornegin uyku takibi guvenilirmi ve bu saate ekran herzaman acik modu varmi yani Always On display?

• Ya su saate arama.ozelligi wassap verme ozelligi uygulama vs nezaman gelecek valla gozum.baska.saatlere.kayiyor cok eksik.aga.yaaa..

Ayrica.bu ay sonunda huawei iki.ayri watch gt cikarcakmis ama onlarin pili daha iyi.olcakmis diger ozellikler suanki saatle ayni olcak muhtemelen

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Huawein kendine özgü işletim sistemini kullanıyor, yazılım olarak çok stabil, sapıtma görmedim henüz, ancak saat herkese hitap etmiyor, ölçümleri düzgün yapsın, spor aktivitelerinde sorun olmasın, uyku takibini sağlam yapsın istiyorsanız saat tam size göre, ama saat üzerinden bildirimlere cevap vereyim, gelen aramalara sesli yanıt vereyim, yüzlerce saat ara yüzüm olsun, müzik yükleyip dinleyim, uygulama yükleyim derseniz size yetmez.. Fakat yapabildiği şeyleri gerçekten iyi yapıyor, ben spor aktivitelerimi takip ederek ölçmek için kullanıyorum özellikle, bir de uyku takibi için, sanırım bu saatten iyi uyku takibi yapabilen saat yok gözlemlediğim kadarıyla, sürekli nabız takibi de çok doğru sonuç veriyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: mar.adentro

Huawein kendine özgü işletim sistemini kullanıyor, yazılım olarak çok stabil, sapıtma görmedim henüz, ancak saat herkese hitap etmiyor, ölçümleri düzgün yapsın, spor aktivitelerinde sorun olmasın, uyku takibini sağlam yapsın istiyorsanız saat tam size göre, ama saat üzerinden bildirimlere cevap vereyim, gelen aramalara sesli yanıt vereyim, yüzlerce saat ara yüzüm olsun, müzik yükleyip dinleyim, uygulama yükleyim derseniz size yetmez.. Fakat yapabildiği şeyleri gerçekten iyi yapıyor, ben spor aktivitelerimi takip ederek ölçmek için kullanıyorum özellikle, bir de uyku takibi için, sanırım bu saatten iyi uyku takibi yapabilen saat yok gözlemlediğim kadarıyla, sürekli nabız takibi de çok doğru sonuç veriyor..
    Yazılanlara tamamen katılıyorum. Ben de özellikle spor ve uyku takibi için bu saati almıştım. Ayrıca tasarım olarak aklımı çelen başka bir saat de olmamıştı. Bu noktada kritik olan şu soruya yanıt vermeniz gerekiyor. Soruyu biraz dramatikleştiriyorum ancak özünde gerçek olan da bu aslında. Ben bu saati bir tür teknolojik oyuncak olarak mı almalıyım, yoksa gerçekten de belli başlı işleri adam gibi yapan, ne zaman şarj ettiğimi unutacağım ve şık da duran bir saat mi olsun?

• mar.adentro M kullanıcısına yanıt
    Bemde iki yildir Gear S3 var Samsungun saati. Aramalari direk telefondan yapabilme yuzlerce saat arayuzu yukle yada bildiromlere saatten cevap verebiliyor. Ancak bu dedigim izellikleri hic kullanmadim gereksizler. Son guncellemeden sonra cok iyi yaptigi uyku takibi ozelligi bozuldu sacma sonuclar veriyor. Samsung yazilimnisini beceremuyor bu sebeple alternatif arayislara yoneldim.

• Bana göre saatin şarjı mükemmel gidiyor. Bu ayın 3'ünde şarj etmiştim hala kalan şarjı %45 de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Bemde iki yildir Gear S3 var Samsungun saati. Aramalari direk telefondan yapabilme yuzlerce saat arayuzu yukle yada bildiromlere saatten cevap verebiliyor. Ancak bu dedigim izellikleri hic kullanmadim gereksizler. Son guncellemeden sonra cok iyi yaptigi uyku takibi ozelligi bozuldu sacma sonuclar veriyor. Samsung yazilimnisini beceremuyor bu sebeple alternatif arayislara yoneldim.
    İşte tam da bahsetmek istediğimi özetlemişsiniz. Ben samsung gibi firmaların bu işi satışı ön planda tutarak planladığını, müşteri tarafındaki ihtiyaçları kendileri belirleyerek, müşterileri de bu yönde yönlendirdiğini düşünüyorum. Ön plana çıkartılanlar, uygulama yükleme, sınırsız arayüz vs. Bunların içinde gerçekten müşteri ihtiyacı olabilecek tek ekstra benze müzik kontrolüdür. Bu özelliklere rağmen 1-2 günde sürekli şarj gerektiren bir saat benim sinirlerimi tavan yaptırırdı herhalde.

Yoo Pili 5 gün gidiyor. Hatta Tizen 4 ile birlikte Pil dahada iyilesti. Ancak Tizen 2 den beri var olan saat iki yildir her güncelleme ile birseyleri duzeltirken diger duzgun calisan seyleri bozuyorlar. Ben daha stabil calisir diye Tizen tercih ettim Google Wear bana itici geliyor. Aslinda Tizen uygulamalariyla filan yeterli ve guzel ne varki ölcünleri dogru yapmadiktan sonra neye yarar. Cok guzel uyku takibi yapiyordu, Tizen 4 guncellemesiyle bozdular. Saat piyasada olan tum ozellikleri sunuyor ne varki bircogunu kullanmiyorum bile örnegin saatten konusmayi bikackez deneme amacli yapmam disinda hic kullanmadim ve Bluetooth surekli acik kalinca cok pil yiyor bu sebepten cogu kez BT kapali kullaniyorum sadece eslestirme yapacakken BT aciyorum. Bluetooth ANT+ veya BT Low özelligi yok wifi ve BT asiri pil harciyor samsunglarda.
    Ben saat alma arefesinde frontier modeline de bakıyordum ve genelde 1-2 gün arasında şarjın bittiğinden bahsediliyordu. Sanıyorum bluetooth kapalı olması vs sizde farklı bir süre sunuyor olabilir. Huawei GT'de BT hep açık ve evin diğer köşesine gitmeme rağmen kopmadan devam edebiliyor. Nabız takibi vs zaten hep açık. Bu durumda alınan pil süresi çok mutlu edici.
    Gear S3 te veya Watch olsun farketmez, nabiz ve BT surekli acik olsa Pil 1,5 gün ancak gider. Huawei saatinde beni rahatsiz eden seyler ise hafizasi cok az, saat arayuzleri Facer ve Watchmakerden yada baska bir arayuz yukleme imkani yok. Iki haftaya yeni saat cikariyor Huawei birde ona bakayim nasil olacak.
    Yeni çıkacak saatlerin çok farklı özelliklere sahip olacağını sanmıyorum, aynı işletim sistemiyle gelecek, pil ömrünün daha da iyileştirileceği söyleniyor, ama tabi ki bekleyip görmekte fayda var.. Ben bahsettiğiniz özellikleri kullanmayacağımdan ve aradaki fiyat farkına değmeyeceğini düşündüğümden gt aldım geçtim, her özelliğini dolu dolu kullanıyorum, saatten konuşma yapmak bana çok mantıklı gelmiyor ekstra bir durum olmadıkça, saat arayüzü deseniz 13 tane var ve ben en fazla 2 tanesini kullanıyorum gt de.. Almadan önce çok uzun süre araştırdım, karşılaştırmalar yaptım ama bu işin sonu yok :)

• Bir aydır konuya bakmamıştım, anladığım kadarı ile geçen aylarda gelen bir güncelleme ile pil süresi düşmüştü ancak sonradan bir güncelleme daha geldi ve pil süresi yine normale döndü doğru mu anladım?
  • Son.guncellemme.yaptim.ama gunde yuzde 10 sarj.yiyor bende 10 gun yetio anca. 10 dk gps acik oluyor gunluk kosu yapiom ben. Bildirimlere.bakiom vs 10.gun anca dayaniio

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.