Tüm GT2 Pro hayranlarına ve meraklılarına ve sahiplerine merhaba, Yaklaşık 2 sene Galaxy S3 Frontier kullandım. Çok kalındı, gece çıkarmak zorunda kalıyordum ve su geçirme durumundan dolayı özellikle yazları takamıyordum saati. Hemen ardından Huawie band 4 kullandım (kullanıyorum). Hafif, pili 4 gün civarı gidiyor, uyku takibi var. Ancak otomatik egzersiz kaydı yok maalesef ve basit görünüyor.
GT' Pro'yu son 2 haftadır gözlemliyorum. Çok güzel görünüyor. Hatta kategorisindeki en şık gözüken saat. Kafamdaki sorulara yardımcı olabilir misiniz? (Alanlara şimdiden hayırlı olsun.)
|
Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (7. sayfa)
-
-
Ben de samsung modelleri ve bu model arasinda cok gidip geldim. Bu modelin onlara gore tek eksigi uygulama yuklenmemesi ve dolayisiyla bildirimlere geri donus yapamaman, fakat ben oyle her gun iki gunde bir sarja takicak olursam kenara atarim o saati diye dusundum, bir de malzeme kalitesi ve kolda durus olarak bu saat cok önde,diger saatler oyuncak saat gibi duruyor. Bildirimlerin nasil olsa aciliyeti yok telefonumdan cevap veririrm, uzun sarj suresi ve malzeme kalitesi sebebiyle ben bu modeli sectim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Sorularınıza yoğunluğumdan dolayı cevap verene kadar siz almışsınız saati :)
-
Merhaba hocam. Şimdi şöyle bir durum var.
Ben Samsung A2 kullandım. Şimdi Huawei kullanıyorum. Arasındaki farklar şöyle.
- Samsung saatler nabzı adam gibi ölçemiyor. Ölçtüğünü sanıyor ama hep bir gariplik var. Huawei saat ise çok iyi nabız yakalıyor.
- Samsung saatler ile uygulama yüklediğinizden bahsediyorsunuz. Elbette yüklersiniz ama işin içinde olmadığınız için bilemezsiniz. Yüklenen uygulamaların %90'ı yavaş çalışıyor. Randımansız çalışıyor. Özellikler eksik çünkü Samsung Health izin vermiyor. 2 tane uygulama yüklemek için Huawei Saat es geçilemez.
- Huawei saatin en büyük artısı sağlık alanı. Nabız ölçümü çok temiz. FirstBeat algoritmalarını kullanıyor. Stress takibi falan oyuncak da uyku takibi, VO2 Maks, antrenman sonrası dinlenme önerileri falan çok hoş bence. Bunlar Samsung'da yok.
- Samsung saat yaptıktan sonra kenara itiyor. 2 sene sonra güncelleme veriyor. Ben Huawei saati aldığımdan beri 1 kere güncelleme aldım bile.
- Kalite olarak bence ikisi de aynı ama şunu unutmamak lazım. Amazon.de'de Huawei saat şuanda 300 euro. Samsung A2 şuanda 194 euro.
Kısaca şunu demek istiyorum. Amacınız sağlık ve düzgün ölçümse Huawei çok daha iyi. İkisini de kullandım.
-
Saati bir haftadir aktif olarak kullaniyorum. Cogu yorumda saatin duzgun olcumlerinden ve saglik takibinden bahsediliyor. Bu konuya cok anlam veremiyorum, belirli bir yasin ustunde veya risk grubunda degilseniz cok da gerekli olmayan bir islev. Ki aksi durumda olanlar icin EKG destekli saatler var cok daha mantikli.
Baska bir modelle bu model arasinda kalanlar icin soyluyorum bu saati şık bir aklilli bileklik gibi dusunun cunku gercekten fazlasi degil. Yani gercekten hic anlam veremiyorum, gelen bildirimlere cevap vermeyi gectim telefondan temizleme secenegi bile yok. En ufak bir geri bildirim yapamiyorum telefona, piyasaya yeni cikmis bir akilli saat icin inanilmaz eksikleri var. Mi band 4'un bilekte daha guzel duran hali.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dün 2149 tl den hoparlör ve araç şarjı ile birlikte siparişi verdim kaç günde yolluyorlar bilgisi olan var mı?
-
Hoparlör ve araç şarjı kampanyası bitmiş diye biliyorum.Kampanyalı şekilde nasıl alabildiniz?
Arkadaslar az once huawei destek ile yazisdim.. Sizlerede bilgi vereyim. Daha once soranlar vardi..
Huawei alisveris sonrasi yorum yapanlara, 1tl ye band 3e almak icin kupon gonderecegini aciklamalara yazarak ilan etmisdi. Kendilerine kupon gonderilme surelerini soranlara ise 5 is gunu icinde bilgisi verilmisdi...
Sonuc olarak benim 5 is gunu zaman zarfini gecti ve halen kupon gelmedi. Huawei destek den tekrar bilgi istedim konu hakkinda... Verdikleri cevap: 5 is gunu olan sure yoneticilerin karari ile 14 gune cikmis.. Vs. Vs. Vs.
ilgilenenlerin bilgisine...
Öz degerlendirme yapmak gerekirse, Nedense bilmem ama ben şu izlenime kapildim ki.. Huawei de cok ciddi bir zamanlama ve verilen süreler konusunda sıkıntısı var.. Her nedense almada da vermede de bunu iyi planlayamiyorlar.. Ornegin bir kampanya yapiyor ve yaziyorlar şu tarihe kadar diyerek.. İnsanlar da belkide ona göre kendilerini ayarliyorlar.. Ama tabiki bir sebeple o tarihe firma tarafindan uyulmuyor ve bir anda erkenden bitiriliyor.. Ayrica sonra deniliyorki bunu yaparsaniz size şu kadar zaman icersinde kupon gonderecegiz... Ornegin 5 gun. Tamam diyoruz. Bekliyoruz. Sonra bi bakiyoruz bu süre artirilmis.. nerdeyse 3 e katlamis. 14 gun olmus... Vs. Vs. Simdi 14 gun sonra gelmese ve tekrar sordugumuz da bu sureyi 30 gune cikardik demeyecekleri ne malum..
Her Neyse.. İyi dusunelim, vardir mantikli bir nedenleri diyelim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayxbey -- 13 Ekim 2020; 13:13:59 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Bir üst yorumda yazıldığı gibi Huawei bir teknoloji firması olmasına rağmen sorunları var. Ben ön sipariş döneminde 150 tl ödeyip almak istedim ama sonrasında kalan rakamı ödememe müsade etmedi sistemleri. Defalarca aradım her seferinde sorunu bende aradılar ama sonunda haklısınız sorun bizde çünkü stok yanlış görmüş dediler. Sonuç olarak siparişimi iptal ettirip bana 518 tl kupon tanımladılar (aynı ürünleri almak şartıyla)
Ama kupon kodunu 1 haftada ancak alabildim 5 arama sonrası. Şu an kodu kullanıp alış yaptım telefon ve diğer ürünler elime ulaşacak mı diye merakla bekliyorum.
Sonuç olarak destek hatıındakiler gayet iyi niyetli ama organizasyon çok zayıf.
quote:
Orijinalden alıntı: bayxbey
Arkadaslar az once huawei destek ile yazisdim.. Sizlerede bilgi vereyim. Daha once soranlar vardi..
Huawei alisveris sonrasi yorum yapanlara, 1tl ye band 3e almak icin kupon gonderecegini aciklamalara yazarak ilan etmisdi. Kendilerine kupon gonderilme surelerini soranlara ise 5 is gunu icinde bilgisi verilmisdi...
Sonuc olarak benim 5 is gunu zaman zarfini gecti ve halen kupon gelmedi. Huawei destek den tekrar bilgi istedim konu hakkinda... Verdikleri cevap: 5 is gunu olan sure yoneticilerin karari ile 14 gune cikmis.. Vs. Vs. Vs.
ilgilenenlerin bilgisine...
Öz degerlendirme yapmak gerekirse, Nedense bilmem ama ben şu izlenime kapildim ki.. Huawei de cok ciddi bir zamanlama ve verilen süreler konusunda sıkıntısı var.. Her nedense almada da vermede de bunu iyi planlayamiyorlar.. Ornegin bir kampanya yapiyor ve yaziyorlar şu tarihe kadar diyerek.. İnsanlar da belkide ona göre kendilerini ayarliyorlar.. Ama tabiki bir sebeple o tarihe firma tarafindan uyulmuyor ve bir anda erkenden bitiriliyor.. Ayrica sonra deniliyorki bunu yaparsaniz size şu kadar zaman icersinde kupon gonderecegiz... Ornegin 5 gun. Tamam diyoruz. Bekliyoruz. Sonra bi bakiyoruz bu süre artirilmis.. nerdeyse 3 e katlamis. 14 gun olmus... Vs. Vs. Simdi 14 gun sonra gelmese ve tekrar sordugumuz da bu sureyi 30 gune cikardik demeyecekleri ne malum..
Her Neyse.. İyi dusunelim, vardir mantikli bir nedenleri diyelim..Aynen katılıyorum size.
-
Merhaba,
Ben huawei watch gt 2 den pro ya geçtim.Gt2 den cok memnundum 1 saat 15 dk.full sarj oluyordu fakat su an pro yu sarj etmek istedim saat 12.45 de %6 da iken saat su an 15.45 hala %90 da yani geçen 3 saatte.Ilk sarj diyemi bilmiyorum ama pro kullanıcısı arkadaşlar sarj suresi hakknda bilgi verebilirler mi,bana özel bir sorunmu acaba bu?
Teşekkürler
Yaklasik 1 haftadir kullaniyorum. Sarjim suan yuzde 43 seviyelerinde.. Aksam sarja takacagim, ne kadar surede fullerse burda size bilgi veririm..
Huawei olunca, neden ise hic sasirmadim.. Nitekim bi sekilde almissiniz, gerisi bos... hayirli olsun...
Teşekkürler. Dün siparişi verdim bugün yollarlar diye düşünmüştüm ama hala yok ortada bakalım ne zaman hayırlı olacak
-
Beyler Bu cihazda Ekg modülü varmı ?
-
Aynı sorun bende de var.
Bayağı uğraştım,
Samsung kullanıcısıyım, appgallery uygulama üzerinden sağlık(huaweihealth) uygulamasını indirdim, saati sıfırladım, güncellemeleri yaptım lakin olumlu sonuca ulaşamadım.
En son servis düşündüm ama hala götürmedim:)
2 saatte doluyordu sanırım
Malesef yok
O yoğunluğa rağmen yine de çok hızlılar.
Depoya verildi yazısından 2 gün sonra elinize gelmiş olur sanırım :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X