Şimdi Ara

Huawei Watch Gt2E Sporcu Saati Bilgi Paylaşımı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
6.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende sadece bende oldu sanıyordum. GPS bulamaz oldu. Son çıktığım bisiklet turlarımın hepsinin sonunda mesafe çok kısa diyip kaydetmedi, uyduyu bulamadığını farkettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spiegel kullanıcısına yanıt

Telefona bağlı şekilde uygulama açıkken bekleyince uyduları güncelliyormuş galiba. Uydu bilgileri güncellendi tarzı bir bildirim geldi saatime ve şu an sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü yeni aldım. Şarj olayını nasıl yapıyorsunuz? yani herhangi bir şarj aleti oluyormu yoksa belirli bir Amper değerine kadar olanlarını mı kullanmalıyım? Cihaz için 1 mA yazıyor özelliğinde. 1.5 amper veya 2 olanı kullanırsam zarar verir mi?

• Merhaba hocam; watch gt2e modelini neredeyse bir yıldır kullanıyorum (Aralık ayının başında almıştım). Huawei p20 lite telefon ile birlikte gelen 18 wattlık hızlı şarj aleti ile birlikte şarj ettim bu bir yıl boyunca ve pil ömrü konusunda bir sıkıntı yaşamadım. İçiniz rahat olsun, zaten bildiğim kadarıyla, hızlı şarj aletleri bağlı olduğu cihaz ile çift taraflı iletişim kurmakta ve uyumlu olmadığı bir cihaza bağlı olduğunu fark ederse 5 volt 1 amper güç vermektedir (usb güç standartı gereği).

Bir de son bir haftadır pil ömrü ile ilgili çok ciddi sıkıntı yaşıyordum ve Türkçe sitelerde herhangi bir yanıt bulamadım (gerçi redditte falan da yanıt yok). Huawei p20 lite telefondan sonra samsung s20fe'ye geçtim. Samsung'a Huawei Health uygulamasını Google Store'dan kurdum ve saatle eşleştirdim. Herhangi bir sorun yaşamadım bildirim vs konularda. Ama saat bataryası 3 gün civarında bitmeye başadı (günde %25 civarı bir kullanım ile).

Bu sorunu Huawei destek sayfasındaki link üzerinden Huawei Health'ı apk olarak indirip telefona kurunca aşabildim. Bu durumla alakalı, google forumlarında, store üzerindeki Health uygulamasının en son 2020 yılında güncelleme aldığı bilgisini buldum. Bataryanız çok hızlı bitmeye başladıysa Health uygulamasını apk olarak kurmak çözüm oluyor (hms core ya da appgallery'i kurmaya gerek yok, eşleşme ve bildirim sorun olmuyor, sadece health uygulamasını kurun.)

• Hala kullanan varmı varsa nasıl memnunmusunuz bu saatten GT2 iade olacak benim çokta saatten görüşme özelliğini kullanmadığım için bundan alacağım varmı kullanan arkadaşlar söyleyebileceğiniz extra bir şey bu saat için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.