Şimdi Ara

Huawei Watch GT5’in merakla beklenen özellikleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei Watch GT5’in merakla beklenen özellikleri sızdırıldı

Huawei, yeni akıllı saati Watch GT5'i yakında piyasaya sürecek. Son günlerde çeşitli sertifikasyon süreçleri sayesinde ortaya çıkan bilgiler, saatin bazı özelliklerini gözler önüne serdi. Teknik detaylara ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, merakla beklenen GT5’e ilişkin yeni bilgiler sızdırılmaya devam ediyor.

Huawei Watch GT5, Endonezya'da SDPPI ve TUV sertifikalarını aldı. Bu sertifikalar, saatin global pazarda satışa sunulacağını gösteriyor. Model numarası "VLI-B19" olan saat IP68 sertifikası ile gelecek ki bunun da anlamı, suya ve toza karşı tam dayanıklılık!

Ayrıca Bkz.Huawei HarmonyOS NEXT tanıtıldı: Tüm cihazlar için tek sistem

Ortaya çıkan son bilgi olan 3C sertifikası ise, Watch GT5'in iki farklı versiyona sahip olacağını gösteriyor. "VLI-B19" ve "VLI-B29" olarak adlandırılan bu modeller, muhtemelen 41mm ve 46mm boyutlarındaki iki farklı saati temsil ediyor. Ayrıca, GT5 Pro adında bir modelin de piyasaya sürülebileceği konuşuluyor, ancak bu bilginin henüz doğrulanmadığını da belirtelim.

Huawei Watch GT5'in piyasaya sürülmesi, markanın akıllı saat pazarındaki yerini daha da sağlamlaştıracak gibi görünüyor. Yeni modelin iki farklı boyutta sunulması, kullanıcıların kişisel tercihlerine göre seçim yapabilmesini sağlayacak. IP68 sertifikası ile saatin suya ve toza karşı dayanıklı olması, günlük kullanımda da önemli bir avantaj sunacaktır.

Huawei'nin Watch GT5'i resmi olarak ne zaman tanıtacağı ve piyasaya süreceği henüz kesin olarak bilinmiyor. Ancak lansman tarihi yaklaştıkça, saatin diğer teknik özellikleri ve fiyatı hakkında daha fazla bilgi edineceğimizi söyleyebiliriz.

Kaynak:https://www.thetechoutlook.com/tech-whispers/huawei-watch-gt-5-may-come-with-ip68-rating-and-18w-fast-charging-support-spotted-on-these-certifications/

• Aman Allah'ım nasıl kötü, sıradan bir haber.
    Sayın editör, başlık ve içerik bu kadar mı tezat olur.
    Neden kaliteyi sürekli düşürüyorsunuz, resmen clickbait bir başlık olmuş.
    Özellikleri sızdırıldı diye kesin bir ifade kullanarak paylaştığınız konunun içeriğinde özellikler yok.
    Huawei Türkiye yetkilileri öncelikle E-sim destekli diye sattıkları saatlerine Eş sim kart kullanım desteğinin aktif edilmesi için operatörlerin kapısını çalsınlar bir zahmet.
    Sırf bu özellik aktif değil diye Huawei saatlerden uzak duruyorum.

2020 de Gt2 pro alan ağabeyim hala kullanıyor

Bataryası ilk aldığında 1 hafta gidiyordu, hala aynı.

Saat taş gibi, sadece ekranın birkaç yerinde hafif çizik var.

Kordonları kopmamış ama deri veya plastik kordonun normal yıpranacağı kadar yıpranıyor

Hala taş gibi çalışıp herhangi bir donanım sorunu da yok.

BİR ÜRÜNÜ KULLANMADAN BÖYLE ELEŞTİRMEK, 'etik' değil.

Farkında mısınız, Huawei hiçbir saatinde işlemci bilgisi vermiyor çünkü düşük donanım bilgisinin farkında olunmasını istemiyor. Saatleri bu yüzden bilmem kaç gün gidiyor ama o stok haliyle pek akıllı saat olmuyor. Ve asıl ilginci ise bu saatler çıktığında bildiğiniz tüm teknoloji kanalları sponsor içerik olduğu için gram bundan bahsedemiyor ve hepsi tek bir metin okuyormuşcasına saat güzellemesi yapıyor. Huaweinin ülkemizde yayınlanan hiçbir inceleme videosu gerçek bir inceleme değil. Parayla sipariş verilen reklam sadece.
  • Aman Allah'ım nasıl kötü, sıradan bir haber.
    Sayın editör, başlık ve içerik bu kadar mı tezat olur.
    Neden kaliteyi sürekli düşürüyorsunuz, resmen clickbait bir başlık olmuş.
    Özellikleri sızdırıldı diye kesin bir ifade kullanarak paylaştığınız konunun içeriğinde özellikler yok.
    Huawei Türkiye yetkilileri öncelikle E-sim destekli diye sattıkları saatlerine Eş sim kart kullanım desteğinin aktif edilmesi için operatörlerin kapısını çalsınlar bir zahmet.
    Sırf bu özellik aktif değil diye Huawei saatlerden uzak duruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 24 Temmuz 2024; 15:59:19 >
  • bomboş bir haber, haber dışında,

Ama okuyan Huawei yetkilisi varsa, Appgallery üzerinden daha çok uygulama, mesajlara cevap verme, emojilerin gözükmesi birinci öncelik olsun.
    Sonra rakibi makibi kalmaz.

• Saat çıkaracakmış yeni başka bişey anlamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akıllı saat demek diğerlerine hakaret bence. Mağaza bu şekilde olduğu müddetçe bu saatten olsa olsa ancak dijital saat olur başka da bir şey demiyorum, kullananlar beni anladı.

• Farkında mısınız, Huawei hiçbir saatinde işlemci bilgisi vermiyor çünkü düşük donanım bilgisinin farkında olunmasını istemiyor. Saatleri bu yüzden bilmem kaç gün gidiyor ama o stok haliyle pek akıllı saat olmuyor. Ve asıl ilginci ise bu saatler çıktığında bildiğiniz tüm teknoloji kanalları sponsor içerik olduğu için gram bundan bahsedemiyor ve hepsi tek bir metin okuyormuşcasına saat güzellemesi yapıyor. Huaweinin ülkemizde yayınlanan hiçbir inceleme videosu gerçek bir inceleme değil. Parayla sipariş verilen reklam sadece.

• varsayılan özellikler şöyle olacak sanırım;
    2. yılın sonunda batarya 15 günden 3 güne düşecek
    2. yılın sonunda ekran birleşim yerlerinden ayrılarak düşecek
    1. yılın sonunda bileklik kopacak.
    1. günden itibaren ghost screen

bunu batı çok iyi yapıyorda huawei sen .okunu çıkarmışsın.
    her sene saat mi almamız gerekiyor. yok hani alalım alalım da fiyatında öyle aman aman uygun değil. hadi fiyatı da geçtim ne ekliyorsun üzerine?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • huewei piyasada en şık ve akıllı saat yapan firma. en ucuz modelleri bile oldukca şık. e saat bu sadece özelliği değil şıklığıda önemli bana göre

• Clickbait sacma sapan bir konu. Basligi okuyunca direk gaza geldim tıkladım ama tek haber GT5 cikacagiymis.

• catborise C kullanıcısına yanıt

2020 de Gt2 pro alan ağabeyim hala kullanıyor

Bataryası ilk aldığında 1 hafta gidiyordu, hala aynı.

Saat taş gibi, sadece ekranın birkaç yerinde hafif çizik var.

Kordonları kopmamış ama deri veya plastik kordonun normal yıpranacağı kadar yıpranıyor

Hala taş gibi çalışıp herhangi bir donanım sorunu da yok.

BİR ÜRÜNÜ KULLANMADAN BÖYLE ELEŞTİRMEK, 'etik' değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • strathmorea kullanıcısına yanıt

veremez cunku saatin yaptigi basit islemler bileklik gibi ve harmonyos ile iyice guc tuketimini dusuruyor en fazla yakacagi sey el feneri:D

• Gt2 pro.

HUAWEİ candır.

Siz gidin her gün şarj yaptığınız ve sürekli şarj bitiyor korkusu yaşadığınız akıllı şeylerinizle oynayın.

Huawei candır gerisi tefarruat.

gt2 var hala kullanıyorum. bilip bilmeden sallamayın.

3 yıldan uzun süredir gt2pro kullanıyorum, şarjı hala 2 hafta gidiyor. Hiçbir problem yasamadan kullanmaktayim.

• Ben Türkiye'de ne saat ne telefon kimse de Huawei cihaz görmüyorum. Ne metroda ne bir kafede herkesin elinde ya Samsung ya Apple var. Bunlar nasıl oluyor da batmıyor ya da Türkiye pazarından çekilmiyor anlamıyorum =)

Kim alıyor abi Huawei cihazlarını ben mi görmüyorum acaba =)

• Huawei ye kötü diyen tamamen yanlı.1yıl 9 aydır gt3 pro titanyum kullanıyorum,şarjı 10 gün gidiyordu 9 gün gidiyor stres hariç herşey full açık.Kadran açık değil çünkü akıllı saatte sürekli açık olması bence anlamsız günde 10 kere saate bakıcan neden 24 saat açık olsun.neyse safir kristal olduğu için ekran ilk aldığım gibi.denize duşa hiç düşünmeden giriyorum

• Saat görünümlü Güzel bileklik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 25 Temmuz 2024; 11:43:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vay canına. Gt5 suya ve toza dayanıklı olacakmış. Bu büyük sızıntıyı yakaladığı için editörü tebrik ediyorum (!) En gizli özelliği de sızdığına göre artık çıkış tarihini bekleyebiliriz.

• Umarım Android telefonlar ile entegrasyonu biraz daha iyileşir. Mesela, takvim uygulaması ile alarm uygulaması ile (en azından Samsung telefonda ile -Note 8-) senkron sıkıntısı var; gelen bildirimleri gösteriyor ama bildirimleri temizle dendiği zaman sadece saatten temizliyor, telefonun ekranında kalmaya devam ediyor. Bunun gibi bazı şeyler var. Bunlar da düzelir ise güzel saat ben memnunum -GT 3-. Samsung'un attığı son Tizen firmware ve üstüne "artık yeni telefonlarda kullanamayacaksınız" kazığı sonrasında Samsung'tan koşarak uzaklaşmak için aldım. Galaxy Watch Sport saat var hala canavar gib çalışıyor ama geri zekalı Samsung içine etti saatin. Mümkün olduğu kadar uzak durun Samsung'tan, özellikle aksesuarda. Telefonda gene istediğiniz süre boyunca kullanabilirsiniz ama aksesuarda çok pis kazıklar atıyor Samsung, haberiniz olsun...
    Televizyon gibi ürünlerinde bile süphe duymaya başladım ben. Bilgisayar monitörümü değiştirirken bile Samsung'a güvenemeyip, G5 yerine ASUS aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 25 Temmuz 2024; 12:11:55 >

• lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Bu arada yanlış anlaşılmasın, Samsung akıllı saat konusunda, bu işin en başından en iyisini tasarladı ve üretti ama müşteri ilişkileri de tam aksine her yeni ürün çıkışı ile geriye gitti. Yazılım konusunda da aynı şekilde...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.