Şimdi Ara

Huawei’ye arka kapı suçlaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Konuyu degistirmen kactigini kanitlar . Madem degistirdin : bahsettigin aciklar Cinlilerin isi degil. Aymaz Intel dahil AMD dahil neredeyse tum mimarilarin hatalari vardir .

tech arp
    Complete List Of CPUs Vulnerable To Meltdown / Spectre Rev. 8.0 | Tech ARP
    https://www.techarp.com/guides/complete-meltdown-spectre-cpu-list

Tekrarliyorum arastirmayi bilmeyen yeni nesiller israrla bildiklerini inatvari devam etmesi ne aci . Dunyayi sizlere mi birakacagiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Konuyu degistirmen kactigini kanitlar . Madem degistirdin : bahsettigin aciklar Cinlilerin isi degil. Aymaz Intel dahil AMD dahil neredeyse tum mimarilarin hatalari vardir .

tech arp
    Complete List Of CPUs Vulnerable To Meltdown / Spectre Rev. 8.0 | Tech ARP
    https://www.techarp.com/guides/complete-meltdown-spectre-cpu-list

Tekrarliyorum arastirmayi bilmeyen yeni nesiller israrla bildiklerini inatvari devam etmesi ne aci . Dunyayi sizlere mi birakacagiz ?

Szin anlama sorununuz var sanırım.Sizin ağzınızla size diyorum ki "bunlarda da açık var, o halde neden ambargo yok ?"

Ama siz bunu anlayamıyorsunuz bile.Bu haldeyken bana laf yetiştirmeniz oldukça acı.Ayrıca 11 yıldır telekom sektöründe çalışıyorum beyfendi 31 yaşımdayım.Sizin hitap edip baskı altına almaya çalıştığınız 18 yaş altında değilim

"Dunyayi sizlere mi birakacagiz ?" Anlama sorununuzu geçersek eğer; evet

• Devletle alakalı ne kadar kurum varsa tüm yazılım yerli olmalı, yıllardan beri dh da böyle konu olunca yazarım admini başka bir ülkeye herşeyi teslim etmektir bu..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.