Şimdi Ara

Hücre (The Cell) -Türkçe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tmm oldu simdide ambarda kaldim bu kancayla napcam ben yha yetisemiyomda
  • 3, ilac revirde dio benrevirden aldim ztn bisey anlamaidm nerde bu ilac
  • anahtar buldum soırun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilboy -- 20 Ekim 2008; 19:33:09 >
  • fareyi nsl yakalicam
  • quote:

Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

tmm oldu simdide ambarda kaldim bu kancayla napcam ben yha yetisemiyomda

bak kancadan bi ilerki yere git yerde elektriklerin oldugu orda tam senin oldugun yerde duvarda dügme var ona bas ve kancaya tıkla gececeksindir :) ambar a gectikten sonra orda top var öncelikle onu al orda oda var gir oraya kücük bi delik var ölünün sagında oraya topu al ve tıkla deligi kapatacaksın sonra fareye tıkla fare senin geldigin elektrigin oraya dogru gitmeye calısacaktır arkasından git ve elektrigin orda fareye bi kez daha tıkla ve bayılacaktır elektrigi kapat ve fareyi al.. ondan sonra ilk dogdugun yere in.. orda revir e gir saglık dolabı ac o dolabı orda bant var sonra cık tekrar ambara orda zıpkın gibi bise var bant a tıkla o zıpkına tıkla ondan sonra zıpkını al gecen balıkları vur ondan sonra yagı ordaki kola dök ve tıkla o kola balıklar kovaya dogru gidecektir tekrar ölü olan odaya gir kovaya tıkla sonra bi kat asagıya in havalandırmanın ordaki delik e gir ve orda dıskıların artıkların oldugu yere balıkları bırak ve tekrar ölülü odaya cık ordan 1. kata cık ordada lazere dogru yürü sonra devam ordaki odadaki boruya fareyi bırak ve üstüne su dök fare lazare gidecektir ve kapı acılacaktır orda kutu var ısınları hepsinden birer defa gecmesi üzerine yap ve orda bombayı alıcaksın simdi ilk dogdugun hücreye in orda mini asansöre bırak bombayı tıkla yanındaki dügmeye cık tekrar bombayı aldıgın yere ve ordaki delikten gir orda yerde kart var al onu geri manyetik cihazın oldugu yere kartı ver ve bilgisayarlı odaya kadar gel bilgisayara gir ordan sonrasındada deneyerek gec..

• yakaladim
  • arkadaslar su sondaki hayvan ne bilen varmi cok sirin vde beslemeyi dusunuyorum
  • o kadar anlattık tabi yakalıcan ayrıca oyun türkce destekli oldugu icin sabırla oyunu bitirebilirsin bir süre sonra komutları yapmayınca sana nasıl yapabilecegini söylüyor..
  • manyetik karta nsl ulasicam mini asansor dio o nerde cnp yha tek benmi konusucam
  • quote:

Orjinalden alıntı:
    odadaki boruya fareyi bırak ve üstüne su dök fare lazare gidecektir ve kapı acılacaktır orda kutu var ısınları hepsinden birer defa gecmesi üzerine yap ve orda bombayı alıcaksın simdi ilk dogdugun hücreye in orda mini asansöre bırak bombayı tıkla yanındaki dügmeye cık tekrar bombayı aldıgın yere ve ordaki delikten gir orda yerde kart var al onu geri manyetik cihazın oldugu yere kartı ver ve bilgisayarlı odaya kadar gel bilgisayara gir ordan sonrasındada deneyerek gec..
  • bitirdim sonunda
  • süper oyundu
  • Lazerlerin hepsini nasıl geçircez ya o noktalardan

Edit: Hücre (The Cell) -Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J&B -- 1 Kasım 2008; 14:59:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.