Şimdi Ara

Hücum Futbol Kültürümüz Yok. Yok Edildi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aykutun korkak futbolu ve tek yönlü defansif oyuncuları var hala. 9 10 futbolcu transfer ettirip ffp.ye iyice batırıp 0 başarı ile devretti takımı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz Muay

Aykutun korkak futbolu ve tek yönlü defansif oyuncuları var hala. 9 10 futbolcu transfer ettirip ffp.ye iyice batırıp 0 başarı ile devretti takımı.
    Eee Cocu değiştirsin sstemi madem öyle. Ayew geldi, Slimani geldi. Daha adamlar gelecek. Madem Aykut korkak , yeni gelen TD ün işi ne? değiştirsin. Halen Takımı Aykut yönetir gibi ona sövmenin mantığı var mı şimdi? Valbuena 'yı şimdi oynatmayan Cocu, Aykut değil. 2017' de değiliz kardeş yeni sezon başladı.
  • Şampiyon olunca ersun yanal olamayınca aykut kocaman genleriyle oynadı, enkaz bıraktı.Yok yaww
    Madem aykut kocaman fenerbahçenin genleriyle oynuyor.3 sene yapacağını yaptı enkaz bıraktı,genleriyle oynadıysa ersun yanal nasıl bahsettiğiniz güzel futbolla şampiyon oldu ? Sonuçta 3 sene takımı idare ettikten sonra ersun yanal devraldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

Messi topu kaybediyor ve gol. Koşmuyor bile. Ben barça hocası olsam hemen bugün keserdim. Adam top kaybediyor gol yiyorlar aga.

Alıntıları Göster
    Arkadaş Messi o ya bide bu çıktı biri tuttu Bu konularda Messide koşmuyor. Basmıyor o da top kaybı yapıyor diye bir şey çıkardı herkes arkasından yol alıyor iyimisiniz siz kıyaslama yaptığınız adam Messi kaldı ki Messi gerekeni yapıyor bir çok maçta koşması basması gerektiği kadar basıyor.

@hasan-1907
    Mesele sadece top kaybı değil zaten. Top kaybetmeyen futbolcu var mı yeryüzünde ? Atıfda Dirarda kaybediyor kaldı ki bu adamlar bizim seviyemiz oyuncular değil ama bu adamlar topu kaybettikten sonra durmuyor. Hucumda sürekli durmuyor. Ayağına top gelsin oynayayım diye beklemiyor. Takmışınız bir şeylere aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz. Oynatsın Cocu Valbueanayı ilk 11 görelim bakalım nasıl olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Arkadaş Messi o ya bide bu çıktı biri tuttu Bu konularda Messide koşmuyor. Basmıyor o da top kaybı yapıyor diye bir şey çıkardı herkes arkasından yol alıyor iyimisiniz siz kıyaslama yaptığınız adam Messi kaldı ki Messi gerekeni yapıyor bir çok maçta koşması basması gerektiği kadar basıyor.

@hasan-1907
    Mesele sadece top kaybı değil zaten. Top kaybetmeyen futbolcu var mı yeryüzünde ? Atıfda Dirarda kaybediyor kaldı ki bu adamlar bizim seviyemiz oyuncular değil ama bu adamlar topu kaybettikten sonra durmuyor. Hucumda sürekli durmuyor. Ayağına top gelsin oynayayım diye beklemiyor. Takmışınız bir şeylere aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz. Oynatsın Cocu Valbueanayı ilk 11 görelim bakalım nasıl olacak.

Alıntıları Göster
    Nereye koşuyor?

Hücum Futbol Kültürümüz Yok. Yok Edildi.

Hücum Futbol Kültürümüz Yok. Yok Edildi.

Ben bu adamı canlı izledim, hiçbir şey yapmıyor. Sadece yürüyor. Tvden çok belli olmuyor, sizi götürsek kafayı yersiniz. Öylece bekliyor bazen. Topu kaptırıyor bırakıyor. Ama bütün takım onun yerine koşuyor. Messi terlemiyor bile.

Bu adam Arjantin maçlarında verimsiz çünkü terliyor, gücü aklı kalmıyor. Hareketlerinden bile anlaşılıyor, topu aldığında güven vermiyor.

Alex de koşmazdı. Daum baktı olmuyor sistemi değiştirdi. Valbuenadan verim alacak zeki hoca olacak, sen Valbuenayı o zaman izleyeceksin. Valbuena bu ligdeki en teknik, en zeki oyunculardan biri.

Ayrıca Messi'nin la ligada yıllardır en fazla top kaptıran futbolcu olduğunu söylemiş miydim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 20 Ağustos 2018; 19:34:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

Nereye koşuyor?

Ben bu adamı canlı izledim, hiçbir şey yapmıyor. Sadece yürüyor. Tvden çok belli olmuyor, sizi götürsek kafayı yersiniz. Öylece bekliyor bazen. Topu kaptırıyor bırakıyor. Ama bütün takım onun yerine koşuyor. Messi terlemiyor bile.

Bu adam Arjantin maçlarında verimsiz çünkü terliyor, gücü aklı kalmıyor. Hareketlerinden bile anlaşılıyor, topu aldığında güven vermiyor.

Alex de koşmazdı. Daum baktı olmuyor sistemi değiştirdi. Valbuenadan verim alacak zeki hoca olacak, sen Valbuenayı o zaman izleyeceksin. Valbuena bu ligdeki en teknik, en zeki oyunculardan biri.

Ayrıca Messi'nin la ligada yıllardır en fazla top kaptıran futbolcu olduğunu söylemiş miydim?

Alıntıları Göster
    Messi gibi bir adam olursa sistem kurulur.Barca gibi bir takım messi gibi bir oyunca bambaska bir dunya. Takım olarak top bırakmadan oynuyorlar.

Alex üzerine sistem kurulabilecek bir oyuncu olmasına rağmen Fenerbahçe sıkıntı yaşadı.

Valbueananın üzerine sistem filan kurulmaz. Yaşlanmıs fizik gücü bitmiş son demlerini yaşayan bir oyuncu. Cocuda Aykut Kocaman nasıl kullandıysa aynı şekilde kullanacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Messi gibi bir adam olursa sistem kurulur.Barca gibi bir takım messi gibi bir oyunca bambaska bir dunya. Takım olarak top bırakmadan oynuyorlar.

Alex üzerine sistem kurulabilecek bir oyuncu olmasına rağmen Fenerbahçe sıkıntı yaşadı.

Valbueananın üzerine sistem filan kurulmaz. Yaşlanmıs fizik gücü bitmiş son demlerini yaşayan bir oyuncu. Cocuda Aykut Kocaman nasıl kullandıysa aynı şekilde kullanacaktır.

Alıntıları Göster
    Valbuena' nın koşmaması vs bir yana da. Bunlar tolere edilebilir. Ama adam bitik. Son oynadığı maçlarda bu o kadar net görüldü ki. Özellikle ilk Benfica ve sonradan oyuna girdiği ikinci maç pas hataları dışında hiç bir şey ortaya koyamadı.

• baris01 kullanıcısına yanıt
    Konuyu dağıtma valbuena üstünden tartışma fenerbahçenin 0 hücum varyasyonuna sahip bir takım olması.

Aykut hücum gücü olan futbolcuları istemeyip veya kullanmayıp boş koşu düz koşu yapan oyuncuları kullandı ve bunu tüm dünyanın oynadığı futbol ile yutturmaya çalıştı.

Şimdi neye bakalım kardeşim söyle? Istatistiğe mi bakalım gözle görülen futbola mı başarılara mi söyle lütfen aykutu konuşur iken neye göre yazalım?

Daum ile zico ile ersun yanal ile alınan şampiyonluklarda ki futbol ile aykutun oynattığı futbol arasında dağlar kadar fark var

• quote:

Konuyu dağıtma valbuena üstünden tartışma fenerbahçenin 0 hücum varyasyonuna sahip bir takım olması.

Aykut hücum gücü olan futbolcuları istemeyip veya kullanmayıp boş koşu düz koşu yapan oyuncuları kullandı ve bunu tüm dünyanın oynadığı futbol ile yutturmaya çalıştı.

Şimdi neye bakalım kardeşim söyle? Istatistiğe mi bakalım gözle görülen futbola mı başarılara mi söyle lütfen aykutu konuşur iken neye göre yazalım?

Daum ile zico ile ersun yanal ile alınan şampiyonluklarda ki futbol ile aykutun oynattığı futbol arasında dağlar kadar fark var
    Beğenirsin begenmezsin adamın tarzı o inandığı o sonuç olarak ligin en çok gol atan takımı olmuş muyuz ?

Bu sene Aykut mu var takımın başında ? Neden hucum edemiyoruz. Neden Cocuda yavas yavas Aykut Kocamanın 11 ine doğru dönüyor ?

Sebep Futbolun doğruları olabilir mi ?

Sebep takımın iskeletini hala değiştirememiş olması olmasın? Hücum defanstan başlar ve volkan neus skertel topal josef bunları değiştirmedikçe takımı değiştiremezsin.

Aykuttan miras düz koşu yan pastan başka bişi olmadığı için cocu'da fazla etki edemiyor bu yığına.

Bak hala istatistik söylüyorsun istatistik ise 5yılda 4 galatasaray şampiyonluğu bu da bir gerçek. Büyük bir başarı gerçekten aykutta bu büyük başarısından dolayı inadından vazgeçmiyor. Tek şampiyonluğu alex söylemiyorum bile.

Doğru futbol ile beşiktaş 2 yıl şampiyon oldu galatasaray geçen sezon şampiyon oldu aykutta oynattığı yarım futbol ile sıranın kendine geleceğini sanıyordu. Sonuç hala ego kasıyor.

• quote:

Sebep takımın iskeletini hala değiştirememiş olması olmasın? Hücum defanstan başlar ve volkan neus skertel topal josef bunları değiştirmedikçe takımı değiştiremezsin.

Aykuttan miras düz koşu yan pastan başka bişi olmadığı için cocu'da fazla etki edemiyor bu yığına.

Bak hala istatistik söylüyorsun istatistik ise 5yılda 4 galatasaray şampiyonluğu bu da bir gerçek. Büyük bir başarı gerçekten aykutta bu büyük başarısından dolayı inadından vazgeçmiyor. Tek şampiyonluğu alex söylemiyorum bile.

Doğru futbol ile beşiktaş 2 yıl şampiyon oldu galatasaray geçen sezon şampiyon oldu aykutta oynattığı yarım futbol ile sıranın kendine geleceğini sanıyordu. Sonuç hala ego kasıyor.
    Gecen sene ki hucum oyuncularından ne Atıf ne Dirar oynuyor. Slimani Ayew Barış yeni geldi. Mehmet Ekici gecen sene oynamadı bu sene oynuyor.

Defans hattı zaten yıllardır olan adamlar gecen sene kurulmadı.

Elinde soğan domates yumurta varsa menemen yaparsın. Sizde ki sıkıntı elinde bunlar varken et yemeği bekliyorsunuz.

Gecen sene kjaerdan gelen 12 m ile yarım yamalak kadro kuruldu.

Bu sene Guiden 10.5 m euro geldi ve forveti kanatları bu paradan önce alındı yeni hocaya aynı eleştirileri yapacakmısınız ?

Sizin gözünüzü Aykut nefreti bürümüş. Ben sahsen yine destek olacam. Tutturmusumuz Josef , Topal mı oynar o mu oynar bumu oynar. Oynasın istediğiniz adamları butun sene aynı anda kadroya sürsün bu takım ilk 5 e giremez.

Biri gecen gun Ekici elif Ferdi orta sahası yazmıs bu adamları aynı anda oynatıp maç kazanacam sanıyor.

Daha fazla uzatmaya gerek yok geldiği sene bu kadro şampiyonluk için yeterli diyip 9 10futbolcuyu cocu transfer ettirmedi elinde malzeme yok diyip en iyi hücumcu oyuncusunu yedek soyundurmadı.

aykutlu yıllarda yaşanan galatasaray şampiyonlukları tarihi hezimetler avrupada sıradan takımlara elenmeler ortada zaten. Taraftar dahi stada gitmek istemedi insan bi durur düşünür taraftar neden istemiyor diye. Ve bu adam her fırsatta fenerbahçenın başına gelmek için türlü türlü açıklamalar yapıyor. Bir adama daha ne kadar fırsat verilecek başarısız işte başarısız.

• quote:

Daha fazla uzatmaya gerek yok geldiği sene bu kadro şampiyonluk için yeterli diyip 9 10futbolcuyu cocu transfer ettirmedi elinde malzeme yok diyip en iyi hücumcu oyuncusunu yedek soyundurmadı.

aykutlu yıllarda yaşanan galatasaray şampiyonlukları tarihi hezimetler avrupada sıradan takımlara elenmeler ortada zaten. Taraftar dahi stada gitmek istemedi insan bi durur düşünür taraftar neden istemiyor diye. Ve bu adam her fırsatta fenerbahçenın başına gelmek için türlü türlü açıklamalar yapıyor. Bir adama daha ne kadar fırsat verilecek başarısız işte başarısız.
    Bu sene Aykut Kocaman mı var başımızda hala Aykutu tartısıyorsunuz.

Azıcık mantık yeni geldiği takıma FFP varken ne diyecek hoca bunlar çöp alayını yollayacam mı diyecek.

Kaldıki 1 sene önce Dick oyuncuları itin bir tarafına sokmus maymun etmiş bırakmıstı.

Cocuda ben elimdeki kadroya bakarım dedi tüm hocalar aynısını yapar. Sen gördün mü yeni bir takıma gelmiş Td oyuncular çöp bunları yollayacam dediğini ?

Gs 4 kere şampiyon oldu. Son 30 yıla damgasını vuran takım Gs zaten ben burada Aykut kocaman savunuculuğu yapmıyorum. Benim için önemli olan Fb başarısıdır. Mantıksız eleştirilere tahamul edemiyorum. Hadi gecen sene bu adam vardı bu sene hala ne diye eleştiriyorsunuz.

Gitti kurtuldunuz. Yeni gelen hoca 7. Hafta Topal Souza atıf dirar yapar Fener kazanmaya başlarsa kaç taneniz biz haksızdık diyecek ?

9 10futbolcu transfer etmiş daha ffp var diye transfer edememiş el insaf yahu. 10 futbolcu almış daha ffp var diye futbolcu transfer edememiş.

Aziz yıldırım gitti ali koç geldi hadi şampiyon olsun niye olamıyor diye eleştirmeye benziyor adam takımı batırıp gitmiş sonra gelenden ilk maçta mucize bekliyorsun.

• quote:

9 10futbolcu transfer etmiş daha ffp var diye transfer edememiş el insaf yahu. 10 futbolcu almış daha ffp var diye futbolcu transfer edememiş.

Aziz yıldırım gitti ali koç geldi hadi şampiyon olsun niye olamıyor diye eleştirmeye benziyor adam takımı batırıp gitmiş sonra gelenden ilk maçta mucize bekliyorsun.
    Ben gelenden mucize beklemiyorum aksine anlayısla karşılıyorum. Neden bu oynuyor neden bu oynuyor diye zırt pırt eleştirmiyorum.

10 oyuncu aldı dediğinizin hepi topu 12 milyon euroya alındı. Şimdi elde 10.5 milyon var.

Batırıp giden takım 2. Olup cl elemesi oynadı. Takımı devraldığında 3. Sırada aldı. Batırmadan kasıt ne ? 3. Ve psikolojisi bitik takımı alıp son 8 maçta kazanmış. 2. Takım bırakmak mı batmak.

Bu takımı ekonomik olarak Aziz Yıldırım batırdı.

• Elan Morin Tedronai kullanıcısına yanıt
    Bu hangi program ?

Bu arada Messi La Liga'da en çok adam geçen oyuncu oluyor genelde. Deneyen kaptırır. Ama valbuena ve MEssi'yi aynı yere koymak mümkün değil. Messi bazen 3-4 kişiyi oyundan düşürüyor bir pasla gol attırıyor. Ve 3-4 kişi öyle düşüyor ki o pozisyon içinde adamı markajlama ihtimalleri bile olmuyor.

Arjantin maçlarında kendisine 3. bölgede top getiren, 3. bölgede top aldığında topu verecek kimsesi olmadığından böyle oluyor. Aynı problemi valbuena da yaşıyor ancak Valbuena Messi değil. Bazı pozisyonları fazlaca zorluyor ve ben daha hiç oradan çıktığını görmedim.
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    Program miCoach.

• Elan Morin Tedronai kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çalınan puanlardan hiç bahsetmemişsin. herşeye rağmen o maçı alsaydık, sezon sonunda fanatik misin bilmem ama bayrağı asardın sen de değil mi. bence sen beyaz futbolu çok izlemişsin. riekering öncesi, riekering ve sonrası teknik direktörler için de nasıl baskı uyguladılar haberin yok galiba. ondan sonra muhteşem dörtlü bir anda üçlüye döndü. ilahi adalet olsa gerek. bir ilahi adalet de bizde top koşturan oyuncular. gitmişsin seni yenmiş gelmişsin seni yine yenmiş. teknik direktör olmuş fenerbahçeli topçular bile fenerbahçeyi çözmüş durumda. bana kimse aykutu kötülemesin. o kadar futbolcu geldi geçti takımda kimse yok hala. ayıp ya. bak lefterin heykelini 2009 da diktiler. alex' in 2017 de. 1996 da kupa kaybeden trabzon ve camiası fenerbahçeyi ve bir o kadar da aykutu çok severler 96 nın hatırına aykut' un heykeli sen dikme git alexin heykelini dik. ekşi sözlükde biri yazmış: mayuıs 1996.. bu maçta 1 - 0 öne geçen trabzonspor skoru korumak yerine farka gitmeye çalışmış ancak gide gide on sene geriye gitmiştir." fenerbahçeyi de taraftarını uyutarak gerisin geriye götürülmeye devam ediliyor. oğuzu da aykutu da ali şen o sezon sonu göndermişti bu arada hey gidi heyy.. aykutu yedirtmem bu forumda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.