Şimdi Ara

HUGO BOSS BALDESSARINI %100 ORJINAL (YARI FİYATINA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Takaslık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 HUGO BOSS BALDESSARINI %100 ORJINAL (YARI FİYATINA)
    Ambalajı açılmamıştır ,kodu duruyordur isteyen sorgulayabilir. Doğal malzemelerden yapılmıştır, Hugo BOSS kalitesini taşıyor.

A Baldessarini fine after shave for men
    Top notes of tangerine, orange and green mint
    Heart notes of patchouli, clove buds and cumin seeds
    Base notes of sandalwood, fir balsam, amber and musk
    75 ml bottle

38+4 Pound = 190 TL' yapıyor... Ki Türkiye'ye gönderim yok.
    https://www.amazon.co.uk/d/Shaving-Hair-Removal/Hugo-Boss-123267-Baldessarini-After-75-ml/B000JL5LNQ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 110 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 110TL olarak fiyatı revize ediyorum, Elektronik Sigara ile takas olabilir.
  • Sattığınız ürün parfüm değil tıraş sonrası losyon, bunu belirtmemişsiniz. Ayrıca koyduğunuz fotoğraf da eau de cologne fotoğrafı. İnceleyen arkadaşlar buna göre değerlendirsin.

Hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakir bini

Sattığınız ürün parfüm değil tıraş sonrası losyon, bunu belirtmemişsiniz. Ayrıca koyduğunuz fotoğraf da eau de cologne fotoğrafı. İnceleyen arkadaşlar buna göre değerlendirsin.

Hayırlı satışlar.

Hocam linkini de koydum , kendi çekimin olan fotoğraflardan da AfterShave Losyonu olduğu yazıyor. Amazon linkinde de yazıyor.

Zaten hassas ciltlerde , ağır bir kokudan ziyade doğal bir koku hedefleyen bir ürün. Zaten tamamen doğal sayılır içeriği :) Yani amaç parfümden ziyade , cildi besleyici , hafif ve ferah bir ürün isteyenler için

• Smyrn3. kullanıcısına yanıt
    Evet ama linkin altındaki fotoğraf sizin sattığınız değil hocam parfüm. Karışmış heralde düzeltin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fakir bini

Evet ama linkin altındaki fotoğraf sizin sattığınız değil hocam parfüm. Karışmış heralde düzeltin isterseniz.

Çok pardon , fotoğrafı internetten almıştım aynı malzeme sandım. Bilgisayara geçince düzelteceğim , teşekkür ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smyrn3. -- 29 Ocak 2017; 1:34:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.