Şimdi Ara

~Hugonun Tvdeki oyun serisini buldum. UPLOAD BİTTİ~ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
145
Favori
17.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci cdde alttap filan yaptim renkler düzeldi. Sonra duzeldi felan, bunun bi yolu var amaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/38620/hugo-gumburt-vagon hey gidi günler keşke türkçe olsaydı oyun
  • Allahını seven linki ö.m. olarak atsin

• Pm Lütfen
  • pm lütfen
  • Başka yere yükleseydin ya yandex falan kurmam ben.Ayrıca ne kadar kazanacaksın bu upload'dan merak ettim
  • İngilizce olmuyor galiba oyun
  • pm yollayın la artık
  • ADAM FACEBOOK HESABIMA TIKLAYIN ORDA LİNKLER VAR DİYOR MİLLET HALA PM İSTİYOR. BU KADARDA OKUMAYA ÜŞENMEYİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Beyler bende izlerdim arayıpda oynadım 1 kaç kere de şimdi nedir tekrar indirme arzusu 10yıl geçmiş yani geçmişi hatırlamak güzelde ,geçmişi yaşama isteği ilerlemediğimizi gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProgresLive

ADMİNLERDEN RİCAM. KONU SİLİNMESİN. SONUÇTA PARA İLE SATILAN BİŞEY DEĞİL VE İNTERNETTE HİÇBİR YERDE BULUNAMAYACAK Bİ NOSTALJİ

İndirme linkleri facebook hesabımda. avatarımın hemen altından ulaşabilirsiniz. PM

atmaktan ciyerim soldu arkadaşlar
    bir teşekkür yeter

arşivde eskiden kalma Hugo serisi oyununu buldum. hani şu TV de Tolga abinin sunduğu oyunlar varsa isteyen upload edim baya oynardım küçükken bunu

edit: en kısa zamanda upluyorum arkadaşlar

edit2: yandex diske yüklüyorum 1.1 GB yaklaşık olarak 2 CD halinde, upload biter bitmez atıcam merak etmeyin

içindeki oyunlar:

devekuşu, volkan, gümbürt vagon, böcek dövüşü, hugokopter, zehirli sarmaşık ve birkaç ufak oyun (karıncalı olan da vardı ama bulamadım )

Arkadaşlar oyun 2 CD. Yapmanız gereken isoları indirip, Daemon Tools(sana sürücü ile açmak).

Yandex hesabınızla oturum açıp, diskime kaydet derseniz çok hızlı bi şekilde indirebilirsiniz. Eğer hesabınız yoksa 2 dkda üye olabilirsiniz.

Kurulum istemez. Direkt oyuna başlar. 2.CDyi avast ve gdata antivirüsleri virüs olarak

görüyor ama temizdir emin olabilirsiniz. Sadece içinde oyunu çalıştırmak için komutlar

olduğu için yanlış alarm. 2 cd de ayrı ayrı, biririnden bağımsızdır. O yüzden 1.CD'yi oynayınca 2.cdyi

sanal sürücüye yerleştirin. Aynı şekilde 2.cdden de sıkılınca tekrar 1.cdyi yerleştirin. İyi oyunlar :)

(link vermek yasak o yüzen kaldırdım akşama tamamen bitince pm atıcam arkadaşlar. anlayışınız için teşekür ederim)

1.CD OYUNLARI

2.CD OYUNLARI

Lütfen yandex disk link pm

• pm hocam lütfen
  • torentte 2cd yok mu indirdim ama 1 tane iso var
  • o kadar kisiye pm atacak zaten
  • pm
  • pm lütfen
  • pm ye gerek kalmadı kusura bakma yükleniyor şu an çok teşekkürler.
  • quote:

windows 7 64 bitte denendi oyun. sonuç renkler karışık fakat çözümü var. explorer.exe devredışı bırakınca sorunsuz oynanabiliyor arkadaşlar yada cd içinde oyunun exesine sağ tıklayın ve uyumluluk sorunlarını gidermeye tıklayıp önerilen ayarlar ile oyunu sorunsuz açabilirsiniz. aynı zmaanda bi arkadaş yazmıştı geçen sayfalarda. insert cd diye bi hata veriyor diye. o hatanın da çözümü bu şekilde. hala pm diyen arkadaşlar var ayrıca. bakınız: ilk sayfa. linkler orada. torrentte var. 1000 e doğru ilerliyor ildirme sayısı bu arada. yoğun ilgi için teşekkür ederim

Torrent indirilemiyor. Finding Peers

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hi11eT

quote:

windows 7 64 bitte denendi oyun. sonuç renkler karışık fakat çözümü var. explorer.exe devredışı bırakınca sorunsuz oynanabiliyor arkadaşlar yada cd içinde oyunun exesine sağ tıklayın ve uyumluluk sorunlarını gidermeye tıklayıp önerilen ayarlar ile oyunu sorunsuz açabilirsiniz. aynı zmaanda bi arkadaş yazmıştı geçen sayfalarda. insert cd diye bi hata veriyor diye. o hatanın da çözümü bu şekilde. hala pm diyen arkadaşlar var ayrıca. bakınız: ilk sayfa. linkler orada. torrentte var. 1000 e doğru ilerliyor ildirme sayısı bu arada. yoğun ilgi için teşekkür ederim

Torrent indirilemiyor. Finding Peers

torrente yükleyen ben değilim fakat yandex'e 2 dk kaydolun ve kendi diskime kaydet dedikten sonra çok hızlı indirebilirsiniz. 7 dkda indirenler var

Son hız çekiyor

Dalgacı ile dişlek daha eğlenceliydi ya ama bulunması zor cidden

• 1. cdye sahip bir arkadaş pm atabilir mi
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.