Şimdi Ara

HUKUK BİTTİ Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
5.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çöplük kazanmışsin. Konya'da olarak söylüyorum eski Selçuk asla değil. Geçmiş olsun. Yolda 1 liralik bozukluk bol taşıyın eve gelene kadar 5&10 Suri Afgan vb . para isteyecek vermezsen sıkıntı çıkarırlar filan. Konya acayip değişti şimdiden bıraksan daha iyi.
  • Hukuk bitti de bu sıralamaların bunla bir ilgisi yok
  • Locaste Siarnaq kullanıcısına yanıt
    Deme be hocam çok üzüldüm nereyi öneriridiniz siz
  • yardımınızlazım Y kullanıcısına yanıt
    İzmir İstanbul iyi olabilir. Çünkü geçerliliği olan üniversiteler var. Hukukta zaten Ankara Hukuk markadır. Size kalmış. Çok hayal kurmayın Konya'da büyük hayal kırıklığı yaşarsınız.
  • Locaste Siarnaq kullanıcısına yanıt
    Sıralama yetmiyor ki :(
    Okunmasına okunur tabiki. Bunun dışında şehir yaşamı olarak da Antalya tur vb. yaparsınız. Ankara'ya gidersiniz 1 saat zaten günübirlik baya eğlenceli olur. Bunların dışında Yurtlarda avantajiniz var Selçuk tarafında rahat yurt bulunur çok var. KYK yurtları da orada zaten. Bosna -Binkonutlar filan iyidir.
  • evet.

• zamanında derece yapanların girdiği bölüm 63kların girdiği bölüme döndü. bittiğinin kanıtı değil midir?

• Salim Ünsal ın bir b*ktan anladığı yok.Hukuka olan talep azalmadı.Olay şu: geçen sene sınav çok kolay olduğu için tmciler de çok yüksek netler yaptı ve sayisalcilar sadece mat netiyle iyi bir TM sıralaması elde edemedi,yani geçen seneki MF Türkiye 1.si bile 117.5 tyt 40 mat 0 edebiyat sosyal ile 13-14k gibi bir şey yaptı(bu yılki birinci 600 lerde idi),bu sene ise sınav çok zor olduğu için ve TM öğrencileri MFler kadar yüksek netler yapamadığı için Mf öğrencileri sadece mat ya da çok az edebiyat netiyle ön sıraları doldurdu.Yani 30k yapan bir tm öğrencisinin sıralaması suni bir sıralama, kendi alanındaki öğrenciler arasındaki sıralaması 15k falan,sayısallar kendi alanlarinda tercih verince sıralamalar bu kadar düştü,hukuka özgü bir durum da değil bu TM deki çoğu yer geçen seneye göre düşük sıralamalarla almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 31 Ağustos 2021; 17:18:36 >
  • adını soyadını yaz al sana hukuk

• Salimünsal ismini görünce tansiyonum yükseliyor
  • 19k ile gelmemişti vay aq
    İzmir demokrasi ve İzmir Bakırçay geliyordu size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabiatimböyle -- 31 Ağustos 2021; 18:32:18 >
  • tabiatimböyle kullanıcısına yanıt
    Hocam onlarda yeni ama
    aynen orası da doğru
  • Hocam kontenjanlarda azalmaya gidiyorlar ve sanırım sınav sistemi de değişecek benim düşüncem 4-5 yıla hukuka girmek ve hukukçu olmak o kadar kolay olmayacak ayrıca Avukatlık sınavı ve hukuk reformunda gündemde bu yüzden ben hukukun geleceğinden umutluyum tabi bu benim şahsi fikrim
  • Hukuk biteli seneler oluyor

Sokağa çıkın bakın 100 tane kendi ofisini açmış sinek avlayan avukat görürsünüz

Hukuk u ben mühendislikteki inşaat a benzetiyorum . O da bi aralar çok büyük yükseliş mesleklerinden biriydi ve şimdi bitti

Hukuk da bitti ama inadına okullar prestij için hukuk bölümlerini şişirmeye devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightYooShin

Hocam kontenjanlarda azalmaya gidiyorlar ve sanırım sınav sistemi de değişecek benim düşüncem 4-5 yıla hukuka girmek ve hukukçu olmak o kadar kolay olmayacak ayrıca Avukatlık sınavı ve hukuk reformunda gündemde bu yüzden ben hukukun geleceğinden umutluyum tabi bu benim şahsi fikrim

Bu dedikleriniz şimdi yapılsa etkisi 30 yıla görülür.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.