Şimdi Ara

Hukuk bürosundan şarkı indirdiğim için aradılar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında şarkı falan indirmedim ama bilgisayara arkadaşlarım da oturuyor biri indirmiş olabilir bilemiyorum. Ama bilgisayarımda veri indirebileceğim bir P2P tarzı program da yok.

Bugün aradılar "şu kadar cezası var" falan dediler. Evrakları gönderin öyle saçmalık mı olur dedim 2-3 güne göndereceklerini söylediler. Ama cezayı bugün öğleye kadar ödemezsem tazminat davası açacaklarmış. Ya bunlar insanları gerizekalı zannediyorlar ya da bu ülkede hukuk-adalet diye bir şey kalmamış. Bir kaç güne belli olur bakalım. Muhtemelen dolandırıcılar, Internet'te pek bilgi bulamadım.

Bilgiler;

Bulgurcu Hükük Bürosu
    Tel: 0212 314 84 14

Not: Ciddi konu saçma sapan mesajlar gelmesin lütfen. Bilgisi olan yazsın. Biriniz arayın bakalım şu numarayı neymiş neciymiş bunlar.

• sen arasana biz niye arıyoruz
  • Beatles collection remastered var sana zahmet onu bir indir kardes.
  • "Ama cezayı bugün öğleye kadar ödemezsem tazminat davası açacaklarmış."

Burdan fazlasıyla belli dolandırıcı oldukları.
  • yeni bir dolandırıcık şekli mi?
    edit: "ceza"n ne kadarmış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 23 Şubat 2012; 12:50:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paintbox

Aslında şarkı falan indirmedim ama bilgisayara arkadaşlarım da oturuyor biri indirmiş olabilir bilemiyorum. Ama bilgisayarımda veri indirebileceğim bir P2P tarzı program da yok.

Bugün aradılar "şu kadar cezası var" falan dediler. Evrakları gönderin öyle saçmalık mı olur dedim 2-3 güne göndereceklerini söylediler. Ama cezayı bugün öğleye kadar ödemezsem tazminat davası açacaklarmış. Ya bunlar insanları gerizekalı zannediyorlar ya da bu ülkede hukuk-adalet diye bir şey kalmamış. Bir kaç güne belli olur bakalım. Muhtemelen dolandırıcılar, Internet'te pek bilgi bulamadım.

Bilgiler;

Bulgurcu Hükük Bürosu
    Tel: 0212 314 84 14

Not: Ciddi konu saçma sapan mesajlar gelmesin lütfen. Bilgisi olan yazsın. Biriniz arayın bakalım şu numarayı neymiş neciymiş bunlar.

forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=172092&st=60

• Sahtekarlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.