Şimdi Ara

hukuk ek tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yalova, kirikkala io, suleyman demirel, afyon kocatepe hukuk fakulteleri hakkinda ne dusunuyosunuz iyi kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu orada okuyan biri söylerse iyi olur başkasının yorumuna bakma ama şöyle bir şey var sosyal bilimlerdede üniversite önemli ancak teknik bilimlerde olduğu kadar değil örneğin bkz: mühendislik sosyal alanlarda her şey kendini geliştirmenle alakalı üniversite de illa ki sana bir şeyler katar ama yine dediğim gibi her şey sende bitiyor[:'(
  • fakultenin kampus icinde olup olmadigi hakkinda fikri olan varsa galiba yalova ayri cunku fotografta bi binaya benziyo yalova hukuk

• Avukat olup napcan çevren var mı zengin mi ailen bence hukukta ist ankara dışı bos

• ya siz onu bosverin ben okulu soruyorum

• yukari

• yalova cop diye biliyorum ortam olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeraltı Peygamberi

yalova cop diye biliyorum ortam olarak

tesekkurler

• yukari

• Hukuk için bile olsa Afyon'a okumaya gidilmez bence. Kırıkkale iyi bir tercih gibi duruyor.
    Edit: Kırıkkale'nin eğitim kadrosu iyi diye duymuştum. Yalova'ya da fena değil diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Tekmesi -- 19 Ağustos 2015; 2:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Tekmesi

Hukuk için bile olsa Afyon'a okumaya gidilmez bence. Kırıkkale iyi bir tercih gibi duruyor.
    Edit: Kırıkkale'nin eğitim kadrosu iyi diye duymuştum. Yalova'ya da fena değil diyorlar.

Nereye gidilir kardeşim git büyük Şehirde sürün o zaman ordaki kadar rahat yaşayabilir misin büyük şehirde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıpçıgenç10k T kullanıcısına yanıt
    Afyonlu musun bilader, neye bu kadar sinirlendin? Ben büyük şehri savunmadım ki küçük şehri de yermedim. Afyonluların yolda yürürken insanlara omuz atarak yürümesi ve bu normal bir şeymiş gibi yaşamlarına devam etmeleri çok mu normal. Dışarıdan gelen birisi zihniyeti böylesine garip bir şehirde yaşamak istemez.
    Tam olarak neye sinirlendin anlamadım ama bütün hayatını etkileyecek bir seçim bu. İyi bir yere gidip, iyi eğitim alması önemli ki Afyon'un eğitmi de şüpheli ortamı da. Kırıkkale de küçük bir şehir ama hukuk fakültesinin eğitim kadrosu oldukça iyi diye duydum herkesten.
    Dönüp bir daha okudum da küçük şehir - büyük şehir tartışmasını nerden çıkardın hala hiç anlayabilmiş değilim.
  • Aralarında en iyi kadroya sahip okul kırıkkaledir akademik kadrolarına sorayla bak istersen , afyon ve yalovada duruşma salonu yok diye biliyorum kırıkkalede yapılacakmış bu sene içinde sdü vardı diye duymuştum...

Ben önceliği Kırıkkaleye verirdim kadro iyi yzadıkların arasında en makulu şehirden kaybediyor okul ama şehirle alakası yok üniversiteden 30 dk da Ankaraya gidersin o yanı güzel hukuk için üniversite farkı farkı olmasada daha avantajlı bir durumda...

Konuma göre yakın olmasını istiyorsan yakın olanı direkt tercih et 4 sene sonra alınacak diploma aynı olacak denklik olarak tek farklı üniversite galatasaray oda olsun bi zahmet Fransızca İngilizce ana dil gibi konuşuyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam ıspartayı tercih ederdim.hem öğrenci şehri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.