Şimdi Ara

HUKUK FAKULTESI TERCIH EDECEKLER BAKMALI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de İstanbul Hukuk'ta okuyorum ama İstanbul Hukuk'un listede 1.sırayı hak etmediğini düşünüyorum. Galatasaray Hukuk, Koç Hukuk, Bilkent Hukuk bunlar en seçkin olanları. Öğrenci sayısı az, hoca ilgili, dil eğitimleri iyi, biz kütüphanede yer kapmaca oynayıp kasıntı sınavlardan geçmeye uğraşırken bu 3 fakülte hukuku severek öğreniyor. Tabii devlette en iyisinin İühf ve Aühf olduğunu düşünüyorum o konuda doğruya doğru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayy seni hatırlıyorum :D.Eski adım hedefleriolan peopleydi.Nasıl memnun musun okuldan ?Nasıl geçti ilk yıl ?Sosyallik kulup faliyetlerine felan katıldın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheIsLawyer

Ben de İstanbul Hukuk'ta okuyorum ama İstanbul Hukuk'un listede 1.sırayı hak etmediğini düşünüyorum. Galatasaray Hukuk, Koç Hukuk, Bilkent Hukuk bunlar en seçkin olanları. Öğrenci sayısı az, hoca ilgili, dil eğitimleri iyi, biz kütüphanede yer kapmaca oynayıp kasıntı sınavlardan geçmeye uğraşırken bu 3 fakülte hukuku severek öğreniyor. Tabii devlette en iyisinin İühf ve Aühf olduğunu düşünüyorum o konuda doğruya doğru.

Marmara sizce nasıl?

• hedeflerilkbinn H kullanıcısına yanıt
    Ben de seni hatırladım şu an :D Okuldan memnunum yukarıda da belirttiğim gibi kütüphanede vize-final dönemlerinde yer bulmak imkansız oluyor. Öğrenci sayısına göre gerçekten yetersiz. Onun dışında her hocanın bilgili olduğunu düşünüyorum ama bazıları bunu pek aktaramayıp kitaba çok bağlı kalıyor. Yani bu da her okulda olan bir şey aslında. Bizim okul özel hukuk konusunda gerçekten iyi bence. Medeni kürsülerini gayet başarılı buluyorum. İlk senem güzel ve okul merkezi yerde olduğu için bol gezmeli geçti :D Bu sene yeterince gezdim bundan sonraki senelerde derse yoğunlaşma vakti. Mesleki kulüplere başta katıldım ama bir verim alamadım çünkü düzenli bir faaliyet yok. Sosyal kulüpler bu konuda daha iyi mesela dans, spor kulüpleri iyi bence. Sen neler yapıyorsun anlatsana sanırım bizim okul geliyor sana bi yerde görmüştüm yorumunu
  • Benim sıralama 4 bin.Ankara İstanbul arası kalmıştım.İstanbulu tercih ettim.Şuan İngilizcemi geliştirmekle meşgulüm ve okulu merak ediyorum :D.Bu arada Sosyal kulüplerde bölümler karışık mı oluyor ?
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Marmara Hukuk'ta arkadaşlarım var eğitimi güzel ve yine bizim okul gibi hocalar zorluyor. Tek sıkıntısı bir sene daha Haydarpaşa Kampüsünde okuyup sonra kötü bir kampüse taşınacak olmaları. Yani kötü dediysem yeri merkezi ama kampüsün kendisi kötü. Yine de İstanbul gibi bir şehirde okuyan öğrenci için kampüs çok önemli değildir dışarıda pek çok gezilecek görülecek ve sosyalleşecek imkanlar var.
    Bence pişman olmayacaksın hayırlı olsun şimdiden :) Kampüsümüzün Aühf'den daha iyi olduğunu düşünüyorum yemekhanemiz de yenilendi ve boğaz manzaralı. Amfilerimiz de aydınlık ve ferahtır.İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kültür Ve Spor Kulübü bizim fakülteye özel bir kulüp ama diğer sosyal kulüpler üniversite geneli diye biliyorum hatta bazıları Cerrahpaşa'daki, Laleli'deki veya Avcılar'daki kampüste etkinlikler yapıyor. Avcılar dışındaki kampüslere ulaşım kolay onu dert etme. Sen ilgiliysen gerisi gelir hem her fakülteden de arkadaşın olmuş olur
  • Dersler kaç kişi oluyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Dersine göre değişir 50-200 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlairWaldorff

quote:

Orijinalden alıntı: gallantt

Bilkent balon öyle mi

Balon demedim gozunde buyuttugun kadar degil dedim.
    Her sey ingilizce degildir, hukuk egitimi iuhf ve auhf kadar iyi degil. Ama hala tercih etmek icin mantikli bir sebep ingilizcesiyle daha iyi yerlere gelme imkani olmasi.
    Ama hukukcu olmak baska cok para kazanmak baska bunu kavrayin once

Bilkent'e gittin de mi konuşuyorsun? Ulan sanki adam okulda eğitim almışta senin zannettiğin kadar iyi değil diyor. Hadi istanbuldan iyi değil de 16. Sıra nedir lan gülerler adama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Casper1907 -- 7 Ağustos 2017; 14:8:50 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.