Şimdi Ara

HUKUK HAKKINDA YARDIM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tabii ki öncelikle kalitesiz ve yeni özel ünilerin diplomayı parayla satması sonucunda yaklaşık bir 10 yıldır ülkemizde maalesef kalitesiz ve baba parasıyla geçinen hukukçular türedi ve gittikçe de sayıları artıyor. Ancak hedefi belli rotası belli istekli huku öğrencileri her zaman ama her zaman kazanıyor bu iş kovalama işi dostum imkanları zorlarsak akademik başarının yanına sosyal ve kültürel faaliyetleri koyup üstüne de çok yönlü bir hukukçu olduktan sonra hayat bize güzel olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Molla0202

Hocam özellikle yüksek lisansı yurtdışında yapmak büyük bir avantaj değil mi?

Hocam ben mezun değilim tam tersine yeni kazandım ancak tercih etmeden önce birçok hukukçu ile görüştüm.Onlardan öğrendiklerimi aktardım sadece.. Evet, bu arada bende yüksek lisans yapmayı düşünüyorum Almanya mantıklı bir seçenek mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleeproutines

Çok emin konuşmayayım ama daha önce bir yerlerde muhabbeti geçmişti, yurtdışında yüksek lisans diğer bölümler gibi değil Hukuk Fakültesinde.
    Her ülkenin kanun sistemi farklı olduğu için, belirli fazla dersler ile muhatap olmak zorunda kalabiliyorsunuz ve belirli bir denklik sistemi gibi bir şart da koşuluyordu galiba. Onu tekrar araştırın derim.

Tam tersi ülkemizde Anglo-Sakson Hukuk'u var ve en yakın ülke Almanya ve Fransa . Bu iki ülkeden herhangi birisinde yüksek lisans yapmak çok şey katar.
  • amansızkızılpanda A kullanıcısına yanıt
    hangi üniversiteyi kazandınız?
    Hocam benim bildiğim ülkemizde Kara Avrupa'sı hukuk sistemi var evet en yakın ülkeler Almanya Ve Fransa,Anglo-Sakson İngiltere ve Amerikada olan hukuk sistemi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Molla0202

hangi üniversiteyi kazandınız?

İstanbul Üniversitesi
    Hocam biz Avrupa Hukuk Sistemindeyiz.Anglo Sakson degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.