Bu sene 3. girişim olacak sınava fakat sınavdaki türev integral soruları bana çok zor geliyor çözemiyorum. Ne önerirsiniz?
Bence mat2 de türev ve integral çok çok önemli. Olmazsa olmaz yani. Fakat bunu halletmeden önce diğer mat2 konularını fulle yakın yapmayı başarabilirsen türev ve integralller üstüne cila olur.
Bu sene sağlam sorular vardı türev ve integralde. Yayınevleri bunu gözönünde mutlaka bulundururlar. Mevcut kitaplarındaki türev ve integralleri çözüp biraz beklemeni öneririm.
Türev ve integralim sıfır değil. Temelim de var. Ama sınavdakiler hayatımın en zor türev integral soruları gibi geliyor niyeyse. Mat 2'im de fena değil. Zaten temelimin iyi olduğunu düşünüyorum. Ama dediğim gibi bu türev ve integral beni çok zorluyor ve sınavda da 10 11 türev sorusu gelmesi işimi daha da zorlaştırıyor. Teşekkür ederim cevabınız için.
quote:
Orijinalden alıntı: KUN AQUERO
quote:
Orijinalden alıntı: ertuğrul2012
quote:
Orijinalden alıntı: KUN AQUERO
quote:
Merhaba arkadaşlar,
Bu sene Türkiye 6382. olarak İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine yerleştim. Önümüzdeki sene sınava girip hukuk okumak isteyen adaylara her türlü yardımcı olabilirim. Sorularınızı buradan sorabileceğiniz gibi özel mesaj da atabilirsiniz.
Bu arada bu benim 2.üniversitem olacak. Meslekte 6.senesini yaşayan bir matematik öğretmeniyim. O açıdan matematikle ilgili de merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
İyi çalışmalar hepinize.
Hocam öncelikle tebrikler ben de sizin gibi 2. üniversiteyi okumak istiyorum Ankara Hukuk hedefim.Geçen sene ygs5:360 aldım ama zamanı hiç ayarlayamadım matematikte 35 net yaptım ama çok zamanımı aldı sosyali bile yetiştiremedim düşünün.Şu an lys mat ağırlıklı çalışıyorum ygs matda bölüm deneme ağırlıklı gideceğim türkçede de öyle hedefim en az 3 tane bölüm denemesi bitirmek .Dediğim gibi ben lys ağırlıklı çalışacağım tarih ve felsefeden bol soru çözerek eksiklerimi göerek gideceğim çünkü ygs nin pek çalışmayla alakası yok.Benim amacım lys de mat ve geoyla fark atmak.Bunu derken 2-3 aya kadar edebiyat da çalışacağım seviyorum edebiyatı orda da iddialı olacağım.Senin bana tavsiyelerin var mıdır hocam???
Hocam tespitleriniz çok doğru, mat2 ve geoyu fulle yakın yapınca zaten iş biter. Ygs de türkçe ve matı ihmal etmeyin.
mat2 durumunuzu bilmiyorum ama ben yeni başlayan öğrencilere bir an önce mat2ye başlamalarını öneriyorum. Aksi takdirde konular oturmadan sınava giriyorlar. Hele hele bu sene türev ve integral ciddi bir çalışma gerektiriyordu.
Bol deneme çözmek de güzel olur hocam, ama konuları tam anlamadan geçmemek de fayda var.
Saygılar, başarılar...
Hocam mat2 de fena değilim şöyle diyeyim femin beyaz kitabında trigononometri karmaşık sayılar vs çözemediğim soru yok geçen sene çözmüştüm şu an limit çalışıyorum hedefim mat2 yi çok ço iyi yapmak zaten üniversiteden calculus temelim var.Hedefim ygsden de 430ları bulmak umarım olur
Mat2 temeliniz varsa sorun yaşamazsınız o zaman, hele dediğiniz gibi ygs de 430 puan alırsanız çok rahat kazanırsınız...
quote:
Orijinalden alıntı: miroslavs
mesajım bulunsun gelicem
Bekleriz :)
quote:
Orijinalden alıntı: DaRLoRd
Hocam mat 2 de kötü durumdayım ve yıl sınava tekrar gireceğim geçen yıl 16-17 net yapmıştım bu sene ki hedefim 25 ve üstü nasıl çalışmamı tavsiye edersin hangi kaynaklar işimi görür
Ben durumu iyi olmayan öğrencilerime bol video ders izlemelerini, %100 çözümlü soru bankalarından almalarını öneriyorum. Bunlar bittikten sonra da kaliteli yayınlara başlanabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: izobar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: izobar
Bu sene 3. girişim olacak sınava fakat sınavdaki türev integral soruları bana çok zor geliyor çözemiyorum. Ne önerirsiniz?
Bence mat2 de türev ve integral çok çok önemli. Olmazsa olmaz yani. Fakat bunu halletmeden önce diğer mat2 konularını fulle yakın yapmayı başarabilirsen türev ve integralller üstüne cila olur.
Bu sene sağlam sorular vardı türev ve integralde. Yayınevleri bunu gözönünde mutlaka bulundururlar. Mevcut kitaplarındaki türev ve integralleri çözüp biraz beklemeni öneririm.
Türev ve integralim sıfır değil. Temelim de var. Ama sınavdakiler hayatımın en zor türev integral soruları gibi geliyor niyeyse. Mat 2'im de fena değil. Zaten temelimin iyi olduğunu düşünüyorum. Ama dediğim gibi bu türev ve integral beni çok zorluyor ve sınavda da 10 11 türev sorusu gelmesi işimi daha da zorlaştırıyor. Teşekkür ederim cevabınız için.
Rica ederim, temelim de var vaktim de var, kendimi daha çok türev ve integralde geliştirmek istiyorum diyorsan meb ders kitaplarını inceleyebilirsin. ayrıca zambak 12.sınıf da fena değil.
türev ve integrali fasiküller halinde ayrı satan çok yayın da var artık. Onlardan da yararlanabilirsin.
İyi çalışmalar.
Tekrar teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme