Şimdi Ara

hukuk istiyorduk olmasaydı sonumuz böyle (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: natic

3 senedir içimde hep Hukuk vardı 3 senedir deli gibi çalıştım Tyt 60 net geldi yetiştiremedim ama umudumu kaybetmedim Ayt için son gece bile uyumadım çalıştım 50 net geldi ne yapacağım bilmiyorum 😞 üzüleceğimi bile bile puango gibi sitelerden hesaplama yaptım geçen sene aldığım puanlardan çok daha düşük gösterdi, buraya bakıyorum herkes yüksek yüksek netler yapmış ben neden böyle yapım diye sorguluyorum kendimi ama böyle olmamalıydı o kadar emeğin, o kadar uykusuz gecelerin, herkes gezerken evde deneme çözmenin karşılığı böyle olmamalıydı😞

Hayalim içimde kocaman bir keşke olarak kalacak sanırım...
    Şu yaşadıklarını bir bir ben de yaşadım kardeşim. Hissettiklerini çok iyi anlıyorum.. netlerimizde neredeyse benzer durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: natic

3 senedir içimde hep Hukuk vardı 3 senedir deli gibi çalıştım Tyt 60 net geldi yetiştiremedim ama umudumu kaybetmedim Ayt için son gece bile uyumadım çalıştım 50 net geldi ne yapacağım bilmiyorum 😞 üzüleceğimi bile bile puango gibi sitelerden hesaplama yaptım geçen sene aldığım puanlardan çok daha düşük gösterdi, buraya bakıyorum herkes yüksek yüksek netler yapmış ben neden böyle yapım diye sorguluyorum kendimi ama böyle olmamalıydı o kadar emeğin, o kadar uykusuz gecelerin, herkes gezerken evde deneme çözmenin karşılığı böyle olmamalıydı😞

Hayalim içimde kocaman bir keşke olarak kalacak sanırım...
    Netlerimiz aynı ve benzer şeyleri düşünüyoruz.Hocam 3 sene nasıl dayandınız ben 1.senede delirdim.Aslında 2 de denebilir çünkü 11.sınıftandır sıkı bir şekilde çalışıyorum.9 ve 10 da tamamen yatmıştım ve sınıfın en tembeliydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendarlı Köle Taciri -- 2 Temmuz 2018; 0:3:43 >

• Nasıl dayandım biliyor musun hocam her sabah hukuk kazanacağım günün hayaliyle uyandım. Herkes olmuyorsa boşver hayat devam ediyor dedi ama işte bir şeyi kalpten istersin ya öyle bir şeydi benim için Hukuk şimdi ise boğazıma bir düğüm oldu gitmiyor, ağlasam faydası yok, derdimi anlatacak mecalim bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Küfürbaz Haydo

Malatyada mı yaşıyorsun hocam?

Allah gönlüne göre versin..

Alıntıları Göster
    Evet hocam, Allah seninde gönlüne göre versin. Beni titreten asıl şey ya Sınıf Öğretmenliği de olmazsa korkusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokumum -- 2 Temmuz 2018; 0:23:22 >
  • 70 tyt ve 47 ayt ile tm ze kaç bin olur acaba obp 88.Öyle tahminler var ki.... Geçen seneden iyi olsın yeter artık

• Up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.