Şimdi Ara

Hukuk mu Tip mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Ne istiyon anlamiyorum dakika basi upluyorsun.adam gibi çalış olur işte 2017 ygsye dunyanin zamani var matdan ve türkçeden full bile çıkartırsın bir sonraki ygsye kadar

• soncuma37 S kullanıcısına yanıt
    haklısında ne biliyim insan iyi şeyler duymak istiyor ne biliyim o zamana kadar 35 net yaparsın matdan felan gibi :D
  • Full çekersin helal böyle devam ygs birincisi olursun bu gidişle hadi göreyim seni

• quote:

Orijinalden alıntı: selimgero

haklısında ne biliyim insan iyi şeyler duymak istiyor ne biliyim o zamana kadar 35 net yaparsın matdan felan gibi :D

usta çalışırsan çok rahat yaparsın tr için her gün düzenli paragraf çöz yükselişi farkedeceksin mat için ilk önce kolay sbleri sonra orta zor diye gidersin zaten zamanın bol ama sadece ygs çalışma ygs konularını hızlıca bitir lys çalışmaya başla tabii ikisinide tekrarlarla götür yoksa çabukcak uçar gider o bilgiler
  • EyvAllah kardeşim de lys yetişmez diye korkum var arkadaş 2017 lyssine 18 ay felan var yetişir dimi

• Hımm ok.

• Şunu uplayana kadar ders calissan mattan ful cekcen

• Bugün 3.5 saat çalıştım artık devamlı calisiyomda bi çocuk dedi 3 net yaparsın moralimi bozmak istedi heralde ona himm ok dedim yoksa uplamicam daha

• Ben mi çok iyi niyetliyim bilmiyorum ama arkadaş ankara hukuk yerine samsun hukuk yani 396 tm3 puanlık bölüm hedeflemiş.Bence bu sene başarabilir.ygsde en kötü 80 net çıkarsa lysde hukuk için şansı olur.Zaten o gazla mat2 yi 25 nete çıkarır bence.

Benimde durumum kötü 10-15 net ediyorum sms konu eksiğim çok.Tavsiyem antremanlarla matematik kitabını 1 haftada bitir.Adam biraz fazla sayfa koymuş her konuda 2 test çöz anlarsan geç.Sonra ygs mat simetriyi tavsiye ediyorum.ilk kitabı bitirdim netlerim yükseldi.2.kitabıda bitirirsem 20 net üstüne çıkarım hocalar öyle dedi.
  • Video konu anlatımlar ile daha hızlı çalışırsın. Cevapkurdunu öneririm

• Fem matematik simetri 3 lü kitabi diyorsun di mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Namarıe

Fem matematik simetri 3 lü kitabi diyorsun di mi ?

Evet hocam uzun ama güzel bir kitap.Feme gidiyorum bu kitabı bitiren sırf matematikten 25 net bırakır diyorlar.Brnim hedefte 20-25 zaten.

• BayGlock kullanıcısına yanıt
    1.si kardeşim cevapladığın için sağol hedefim hatta en yükseği galatasaray hukuk ama 2017iye kadar çalışırım nasipse olur Ankara hukuk daha gerçekci tabiki hedef olarak ben sınav heyecanıdır ne biliyim bi hastalık olur 2017ye kadar baştan başlamak zorunda kalırım sınav heyecanı olur felan diye en kötü erzincan samsun kazaniyim diye düşündüm yoksa hedefim tabi en yükseği
  • rumpage kullanıcısına yanıt
    kardeş cevap kurdunda video bulamadım :D
  • Play store Markette ara Cevapkurdu diye indir uygulamayı . Nasıl bulamadın

• rumpage kullanıcısına yanıt
    haa gördüm teşekkürler
  • selimgero kullanıcısına yanıt
    tm-3 te ilk 15 bin zor mudur sızce ?temelim orta.bende arkadas gıbı meslek lısesıyım ama 0 değilim.tavsiyelere ıhtıyacım var
  • Bu sene zor gibi benim açımdan ama deniycem bu sene 2017e ankara hukuk hedefim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.