hocam aradan nerdyse 10 yıl geçmis son durumunuz nedir.Bende ayni durumdayım yaşım 23 ve Yasimdan küçüklerle okuyorum geri kalmışlık hissini daha da yaşatıyor.Tabi hayat herkese aynı çizgide ilerlemez vardır bunda da bi hayır diyorum ama. pandemiden dolayida dondurmuştum okulu.Savci olmak vardı aklımda hakki olan masumlari koruyucak parayla susturulamayan savcilardan olucakim. ama işin iç yüzünü öğrendikçe tiksindim.Napicağımı bilmiyorum .Üstelik yaşitlarim evlenmeye başladi ben okuldan mezun olunca bile 26 imda bitmiş olucak 30uma bişey kalmamis olucak o yaştan sonrada ben çocukluğumu yaşamadım ne ara yaşıyicam da evlendiğim eşime evin hanımlığını çocuğuma anneliği vs tam yaşatıcam.1 senede staj var.Benim yaşımdakiler mezun oldu çalışıyo(şuan bende hem okuyup hem çalisiyorum)Bu saatten sonra hangi mesleği seçiceğimide bilmiyorum.Ailemi yüz üstü bırakmak da istemiyorum.Boşlukta kalmiş gibiyim.Sırf bunu öğrenmek için hesap açtım.Lütfen sonra neler oldu paylaşın 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🕊️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hukuk öğrencisiyim okulu bırakmak istiyorum (3. sayfa)
-
-
Merhaba, bu yanıtı görür müsünüz bilmiyorum ancak son durum güncellemesi yapabilir misiniz? Neler değişti, şu an hangi mesleği yapıyorsunuz, bırakmadııınız için mutlu musunuz yoksa pişman mısınız? Neredeyse aynı şeyleri yaşamışız çünkü. Bırakmak istiyorum çünkü içimden gelmiyor bu fakülteyi okumak ve mezun olup mesleğini yapmak. 2. sınıf bitti 6 bütüm var 5 gün sonra sınavlar başlıyor ve ben iyi çalışamadım. Ortalamam yerlerde... Evet biliyorum 2 yılımı hatta üniversite sınavına hazırlanma süresini de sayarsak 3 yılımı verdim ama asla mutlu değilim. Umarım bu cevabı görür ve yanıtlarsınız çünkü gerçekten kafam çok karışık.
-
Selam devam etmeye karar vermişsiniz şuan ne durumdasınız aynı sorunları yaşıyorum iühf ikinci sınıf öğrencisiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende aynı durumdayım bende aynı okuldayım aynı sınıftayım ama burada gördüğüm kadarıyla benim gibi bizim gibi olanlar bi şekilde bitirmiş bölümü buda benim içime bi umit serpti ben sıkı çalışarak bir yıl daha denemeye karar verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende ayni durumdayim ama benim durum farkli. Su an izdirap cekiyorum resmen. Okul benim icin iyiydi ama ise basladim memur oldum. Ders basarim adeta uctu gitti. Zamaninda kendi capinda sov yapan ben simdi resmen surunuyorum. Napicam da bilmiyorum. Ailedeki herkes benim mezuniyete odaklanmis sene sonunu bekliyor ama ben buyuk ihtimal bu sene sonu da mezun olamayacam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X