Şimdi Ara

hukuk okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hukuk yazacam ama bazı konularda tedirginliklerim var bilgilenmek istiyorum....oncelikle hedefim hakim savcılık bu meslege ulasamanında cok zor oldugunu biliyorum hele hele torpilin yoksa cok az sansımızın oldugnuda duydum...diyelimki hakim savcı olamadım...nereye yoneliecegim ne gibi alanları oldugunu merak ediyorum...

• avukat en kolayı bu gibi ama tabi çevren yoksa dil bilmeden sıradan bir üniden mezun olursan çok fazla para kazanamazsın,
    kaymakamlık sınavına girebilirsin ki bu hakim savcılıktan da zor olur sanıyorum,
    noter bunun da sırası gelene kadar ohoooo,
    okulda kalıp akademisyen olabilirsin burda durum dilden ve hocalarla iletişimden geçiyor,
    hakim savcılık olayından çok korkma gerçekten iyi bir sıralama elde edersen girersin.
  • tskler...ortamda hep soyle bir hava var her bolum acık hukuk kapalı gibi...ne bilim iş hukuk olunca ne okul bitio..ne meslegin zorlukları bitio..oyle bir anlayıs olusmuski..
  • gncl
  • yaz gitsin ya işsiz kalacak halin yok ya en kotu ogrencisi olsan devlette avukat olursun yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda...

hukuk yazacam ama bazı konularda tedirginliklerim var bilgilenmek istiyorum....oncelikle hedefim hakim savcılık bu meslege ulasamanında cok zor oldugunu biliyorum hele hele torpilin yoksa cok az sansımızın oldugnuda duydum...diyelimki hakim savcı olamadım...nereye yoneliecegim ne gibi iş alanları oldugunu merak ediyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: arda...

yaz gitsin ya işsiz kalacak halin yok ya en kotu ogrencisi olsan devlette avukat olursun yani...

.Kendine mi cevap veriyorsun?
  • git ya sorun yasamasısn mrk etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs2910 -- 23 Temmuz 2011; 13:47:30 >
  • türkiye de okunacak en iyi bölüm eczacılık dışında seçenek bol mezun olunca cebinde bir milli piyango ya batarsın ya çıkarsın.Kısmet artık ne denk gelirse ama herşeyin anahtarı hukuk bilmektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.