Şimdi Ara

HUKUK Özyeğin / İstanbul Şehir / Ankara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu vizyona sahip bir insanla tartışacak çokda birşey yok. Bende tam olarak bunu anlatmak istemiştim girdiğim postta. İstanbul ve Ankara mezunu olursanız vizyonunuz ancak bu arkadaş kadar gelişir. Zahmet edip yazdığım büroların çalışanlarına bile bakmamış ve ezbere yazmış çizmiş, tebrikler canlı canlı örnek olduğun için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben özyeğin %50 bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. Yani alternatiflerimden bir tanesi bu. %50 olmanın ne gibi farkları var? Örneğin ihtiyaç bursu veya yurtlarda indirim veya yurt çıkması konusunda bir avantajı var mıdır?
  • Hiper-Man kullanıcısına yanıt
    Bu forum bir şey bildiğini sanıp bir şey bilmeyen insan dolu o yüzden ne deseniz boş

• Dikten inen dikme kullanıcısına yanıt
    Yani hocam 2700 de kalacağını sanmıyorum ama bu tamamen şans çünkü sayılı kişi alıyor bi bakarsın 2.500 ile kapatır girersin bi bakarsın 1.700 e düşer bu olay şans. Ama yine de yazacaksın tabii.
  • Halbuki hukuk çok para kazanmak için okunası bir bölüm değildi. Ama çapsızlar anlamadılar üstadım. Adaleti bu hale getirdiler.

Aühf ten selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter bishopp -- 18 Temmuz 2017; 21:37:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.