Şimdi Ara

Hukuk Sıralamaları Ne Olur(tahmin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni açılan kontejyanlar var ve marmara istanbul kontenjan azalması
    boğaziçi ve odtü gibi üniversitelerde her bölüm +5 kontejyan aldı bu bir.

sayısaldan kayma şöyle olabilirdi tahminim adam tıp diş vs yada istediği müh. gelmezse eaya kayar.

tıp diş ftr bvd gibi bölümlerde 4-5k ya yakın bir atış var.

itü boğaziçi-odtu-hacettepe-ytu gibi sağlam üniler tüm sayısal bölümlerde yaklaşık 5 kontenjan arttıtdı.

şimdi buraya giren adam hukuk yazmaz . girebilme ihtimali arttı yani.

ben bunlar yüzünden sıralamalarımı yazıyorum

hacettepe:4000(kontenjanı az ve koşulları iyi
    ankara:5000
    istanbul:8000
    marmara :10000
    istanbul iö: 12500
    marmara iö: 14500

• Çok iyimser bir tahmin olmamış mı? umarım böyle olur. ama çok zor gibi geldi bana
  • bekleyip göreceğiz :)
  • doğru söylüyorsn da ben öne hukuk yazıp arkaya tıp yazan adamlar gördüm mf ve tm ilk 10k da
    aynı sekilde müh. içinde söyleyebılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: roadmaster170

doğru söylüyorsn da ben öne hukuk yazıp arkaya tıp yazan adamlar gördüm mf ve tm ilk 10k da
    aynı sekilde müh. içinde söyleyebılırım

tamam olabilir ben genel olarak söylüyorum hukuk yazan bir sayısalcı olarak :) sadece tahmin

sizde tahmininizi söyleyebilirsiniz
  • bence sıralamalar ya aynı kalıcak yada max 1000 kişi düşecek. hacettepe gazi ile istanbul hukuk arasında biyerlerde olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 485226

bence sıralamalar ya aynı kalıcak yada max 1000 kişi düşecek. hacettepe gazi ile istanbul hukuk arasında biyerlerde olur..

imkanı yok ankaradan yüksek olur görürsün

80 kişi ve kapsamlı burslu :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicolak1a

quote:

Orijinalden alıntı: 485226

bence sıralamalar ya aynı kalıcak yada max 1000 kişi düşecek. hacettepe gazi ile istanbul hukuk arasında biyerlerde olur..

imkanı yok ankaradan yüksek olur görürsün

80 kişi ve kapsamlı burslu :=)

ama ankara'nın köklü bi sistemi var ben hacettepe'den önde olacaktır diye düşünüyorum. hacettepe gazi ile ankara arasında olabilir.. bekleyip görelim :)
  • Bende maksimum 1000 kişi düşer hani o da düşerse diyorum. Bu sene böyle kalsa seneye yükselebilir bile
  • 3320 sıralamam hacettepe hukuk yazdım birinci sıraya
  • Hacettepenin Ankaradan yüksek olacağını sanmıyorum sitesinde yazdığına göre sadece 2 prof. 1 doc. ve 5 yar. doç. var yada ben göremedim diğerlerini.

Not: Ankaranın sadece prof sayısı Hacettepe hukukun akademik kadrosundan fazla Ankaranın 35 profu var.
  • Sıralamam 3697 ve ikinci tercihim hacettepe hukuk. niye gazi ya da istanbul yazmadın derseniz hacetepenin adı var. ayrıca tablet bilgisayar, bedava yurt, ulaşım, yeme içme. ve sadece 80 kişi alıyor maalesef ankara ile kafa kafaya gider.
  • Bu sene hukuk sıralamaları sürprizlerle dolu tahmin etmek gerçekten çok güç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desm0nd -- 9 Ağustos 2012; 13:55:10 >
  • bu şekilde olacağı gibi hiç beklenmedik derecede yükselme de olabilir. Mesela marmara iö 9bine kadar bile düşebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkLord

Sıralamam 3697 ve ikinci tercihim hacettepe hukuk. niye gazi ya da istanbul yazmadın derseniz hacetepenin adı var. ayrıca tablet bilgisayar, bedava yurt, ulaşım, yeme içme. ve sadece 80 kişi alıyor maalesef ankara ile kafa kafaya gider.

Hacettepenin adı var? Neyde adı var. Osmanlı döneminden beri hukukcu yetistiren İÜ'nün adının yanında hacettepenin adı ne?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.