Şimdi Ara

Hukuk straw poll u. Bir oy verin su narin kız kardesiniz icin :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kanepekalem

quote:

Orijinalden alıntı: !ScR3aM!

quote:

quote:

quote:

quote:

Fazla büyütmüşünüz olayı isterse dikkat çekmek için yazmış olsun ne farkeder yorum yapmassınız olur biter gelmez inş diye yorum atan bile var nasıl bir milletiz neyse konuya gelirsek gelebilir ama kesin değil bu sene biraz daha geri çeker gibi geliyor bana.

Aa pardon geri çeker derken sıralama düşüşünü mü kastettin? Ben sıralama artar dedin diye düşünerek cevapladım da.

Yanlış anlamışsın evet aynı fikirdeyiz senle :)

Tamam o zaman 1900 kişi fark var, umarım düşer. Düşmezse de beslenme ve diyetetiğe gideceğim sanırım.

Düşebilir belli olmaz sen yinede diğer alternatifleri düşün aynen 2. Olarak farklı bir hedefe yönelmişsin puana göremi hukuk seçmiştin baştan hedefinmiydi merak ettimde

Hukuk hiç hesapta yoktu, hatta edebiyat-coğrafya sınavlarına da öylesine girmiştim. Böyle geleceğini bilseydim daha dikkatli yapardım soruları

İyiymiş:) Neyse umarım dilediğin gibi olur her şey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kanepekalem K kullanıcısına yanıt
    Hacettepe ing isletme yaz kardesımde egıtım hayatına devam etmekte .egıtımıne ozen gosterırsen ıs hayatında da 3 yıl cıraklıgını ıyı gecırırsen hayat standartın ıyı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch3Rr

%70 gelir. Ss mi isterim.

Edit:Yanlış konu

Herkes ben mi yaa...

• quote:

quote:

Fazla büyütmüşünüz olayı isterse dikkat çekmek için yazmış olsun ne farkeder yorum yapmassınız olur biter gelmez inş diye yorum atan bile var nasıl bir milletiz neyse konuya gelirsek gelebilir ama kesin değil bu sene biraz daha geri çeker gibi geliyor bana.

Gerçekten dikkat çekmek için yazmamıştım, böyle anlaşılacağını hiç düşünmedim. Art niyetim yoktu. Geri çekeceğini sanmıyorum sonuçta geçen sene belli bir kontenjan artışı oldu ve bu yıl da az da olsa hukuk fakültelerinde kontenjan artışı var. Teşekkür ederim fikrini belirttiğin için.

Madem dikkat çekmek için yazmadın başlıkta neden cinsiyetini yazdın başlık dikkat çekmek için yazılır,başlıkta yazmayıp konunun içinde yazsan bi derece anlarım hani.Ayrıca bence de gelmez.

• KES ULAN ARTIK ERKEK OLMAMA RAĞMEN ŞU CİNSİYETÇİ KAFATASÇI TUTUMUNDAN RAHATSIZ OLDUM.bU NE TERBİYESİZLİKTİR NE BİÇİM BİR FORUMA DÖNDÜ BURASI YA !!! SEN NASIL BİR İNSANIN HAYALİ HAKKINDA BEDDUA EDEBİLİYORSUN TERBİYESİZ HERİF !!! KENDİNE GEL VE DEFOL GİT ŞURDAN AYIP DENEN BİR ŞEY VAR YA

YA DA NEYSE VAZGEÇTİM SİZDEN ADAM OLMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Undebahklein -- 5 Temmuz 2014; 13:26:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.