Şimdi Ara

HUKUK TERCİH EDECEK OLUP SIRALAMALAR KONUSUNDA AKLINDA SORU İŞARETİ OLANLAR GELİNN EN USTA KAYNAKTAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE HUKUK YAZICAM AMA TM3 OLAYI KONTEJAN FALAN İÇİM Bİ TÜRLÜ RAHAT DEĞİLDİ . BUGÜN FİNAL DERSHANESİ GENEL REHBERLİK KOORDİNATÖRÜ CELİL
    VARDAR IN YANINA GİTTİM VE BAYAĞI RAHATLATICI ŞEYLER SÖYLEDİ. SIRALAMAM 9 BİN İSTANBUL İKİNCİ ÖĞRETİM 14400 DEDİM KORKUYORUM DEDİM GÜLDÜ SAÇMALAMA
    DEDİ KONTEJAN AZALMASI FALAN VAR DEDİM ONLAR DEDİ UFAK ŞEYLER PEK ETKİSİ OLMAZ RAHAT OL DEDİ TM3 OLAYI DA HİÇ ETKİLEMEZ DİYE TAHMİN EDİYORUM DEDİ
    ETKİLESE BİLE AZ BİŞEY ETKİLER DEDİ KAFANA TAKMA BÜYÜK İHTİMALLE ÖRGÜNE GİRERSİN DEDİ. CELİL VARDAR I TANIMAYANLAR ARAŞTIRIP BAKSINLAR YÜZLERCE
    TV PROGRAMINA ÇIKMIŞ . YANİ ÖYLE 4 5 BİN GİBİ OYNAMALAR FALAN İMKANSIZ . RAHATT OLUNN

• UP
  • sheakspreee222 S kullanıcısına yanıt
    Haydi insallah kardes insallah haklidir. Ben de cok korkuyorum marmara io bile gelmicek diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah dediğin gibi olur ama tam tersini soyleyen rehber hocaları da var. Ben de 19.800 ile akdeniz ya da çukurova hukuk istiyorum. Dedim ya o kadar karışık bi durum ki anadolu hukuk gelir diyen bile oldu özellikle final dersanesinin verdiği bi listeye göre anadolu hukuga bile yerleşiyorum kafam çorba gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde dersane rehbercileri cok.oynayacagi gorusunde ama unlu rehberlikciler tam tersini dusunuyor bircok.makale var internette okudugum cok etki etmicek diyor ben kararimi unlu rehberlikcilere inanarak veriyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla birader ben 9 bindeyim . İstanbul 2. öğretim 9 binden alırsa örgün en az 5 binden almalı o zaman da ankaranın 2 3 binden alması lazım . yani böle bi sonuç olması imkansız
    gibi bişey . yani böle bi sonuç gelirse türkiye ayağa kalkar heralde . ondan dolayı içim rahat biraz hele de bu celil vardar böyle söleyince bayağı içime su serpildi
  • Ben kendisini tanımıyorum tam olarak ama inşallah haklıdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2Bin oynamaya bile razıyım ama fazlası kötü olur tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.