Şimdi Ara

hukuk tercihi bir değişik ikilem (yeni yüzyıl vs yalova) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sınıf ortalaması 2013'un taban puanına mı tavan puanına mı yakın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtsttkn

quote:

Orijinalden alıntı: akaika

quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

quote:

Yeni yuzyil okuyan var mi? Burs sartlari falan korkutuyir insani. Bana tam burslu geliyir ama ya keserlerse? Yalova var bir yanda da. Istanbulda çalışıyorum hangisini yazayım?

Yalova Hukukta okuyorum. Bizim sinifta istanbulda calisan polis, psikolog, ogretmen vs. bir sürü abi var. Feribotla rahat gidip geliyorlar. Devlet varken özelle ugrasilmaz bence. Devam zorunlulugu da sorun olmuyor burda.

kardeş pm atsana

Sen de mi yalova yazacaksın?

yalova ile ısparta arasında kaldım bende

• akaika A kullanıcısına yanıt
    Sıralama kaç hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimalle bana da yalova gelecek ama şimdi sınıfta büyükler var deyince gözüm korktu biraz,benim yaş 18 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortalGreenBlue

Sınıf ortalaması 2013'un taban puanına mı tavan puanına mı yakın?

Genelde 400-410 puan arasi. Taban 400 zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

quote:

Orijinalden alıntı: MortalGreenBlue

Sınıf ortalaması 2013'un taban puanına mı tavan puanına mı yakın?

Genelde 400-410 puan arasi. Taban 400 zaten

Sizin gibi idealistler de var sıralama tabanını oluşturanlar da var. Teşekkür ederim.
  • Hocam merhaba bende hukuk istiyorum vevtrrcih donemi bitmek uzere halen cok kararsisim ben ankaradan gelicem yaklasik ne kadr zaman alir sizce ve kocaeli sakarya ya aklimi celiyo hatta ispartada yalova hakkinda okudiklarim hazirlik egitimini alisveris merkezinn ustunde yapiyorlarmis hukukda hazrlk yok dimi birrde hukuk binasi tek basina issiz biryerde diyirlar ne derece dogru gerci kampuse yasianack demissiniz ama kampusu ne sekilde cunku ben derslere katilmayi dusunuyorum benim zaten unimi birakmamda ki sepeblerden biride bina kampus vs

• quote:

Orijinalden alıntı: ?blgn?

Hocam merhaba bende hukuk istiyorum vevtrrcih donemi bitmek uzere halen cok kararsisim ben ankaradan gelicem yaklasik ne kadr zaman alir sizce ve kocaeli sakarya ya aklimi celiyo hatta ispartada yalova hakkinda okudiklarim hazirlik egitimini alisveris merkezinn ustunde yapiyorlarmis hukukda hazrlk yok dimi birrde hukuk binasi tek basina issiz biryerde diyirlar ne derece dogru gerci kampuse yasianack demissiniz ama kampusu ne sekilde cunku ben derslere katilmayi dusunuyorum benim zaten unimi birakmamda ki sepeblerden biride bina kampus vs

Hukukta hazirlik yok. Biz bu yil avm ustu dedikleri yerdeydik orasi konum acindan cok guzel sahil girisinde. Ama univ.deki butun yetkililer bu yil bizim kampus binasinin bitecegini, oraya gececegimizi soyluyor. Kampusteki binanin yerini gormedim. Kampus merkezden 15 dk minibusle.

• Anladim cok tesekkuler hocam peki bu kampuste tum bolumlerin oldugu bir yer mi mesela ankara uni de bircok farkli kampusu var yoksa oylemi birde akademik kadrosu nasil memnunmusunuz (konu sahibi arkadas kusura bakma ama yeni konu acmiyayim dedim )

• quote:

Orijinalden alıntı: ?blgn?

Anladim cok tesekkuler hocam peki bu kampuste tum bolumlerin oldugu bir yer mi mesela ankara uni de bircok farkli kampusu var yoksa oylemi birde akademik kadrosu nasil memnunmusunuz (konu sahibi arkadas kusura bakma ama yeni konu acmiyayim dedim )

Kampus butun bolumlerin olacagi sekilde ama sadece biz kampuse gececez seneye. Diğerlerinin binalari 1-2 sene sonra bitecekmiş. Ben memnunun bi sıkıntı yok, hocalar falan iyi.

• quote:

Sıralama kaç hocam?

26700 kardeş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.