Şimdi Ara

Hukukçulara, kablo tv hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, dün kablo tv faturamı yatırmaya gittim ve bir fatura daha olduğunu söylediler. İki faturayı da yatırdım ama rakamlar birbirini tutmuyordu yani biri 42 diğeri 38 idi. Bu yüzden türksat bayiiye gittim. Ve neden aynı ayda 2 fatura var ve neden rakamlar tutmuyor diye sordum. Tabii daha sonra açıkladılar ve anlaştık, nedenini öğrendim. İşte buraya kadar herşey gayet normal ama yaklaşık 1 saat sonra Ankara'dan bir numara telefonumu aradı. Dediğine göre; nakil yaptırmadan önce bir faturam varmış ve ödenmemiş.(1 yıl önce hattımın nakil işlemini yeni adresime yaptırmıştım) Fatura 44 tl, faiziyle 55 tl ödeyeceksiniz dedi. Şİmdi anlamadığım, bildiğim kadarıyla nakil işlemi yaptırabilmek için tüm borç yatırılmalı, ayrıca ben faturalarımı düzenli ödeyen birisiyim ve madem geçmiş aydan borcum var, neden hizmetim kesilmedi. Hatta gelen faturalarda geçmiş aylara ait borcunuz yoktur ibaresi var. Eğer ben gidip aynı ay neden 2 fatura var demeseydim bu eski fatura 10 yıl faiz mi yiyecekti? İşte burada siz hukukçu arkadaşlara sormak istediğim, ben bu faturayı ödemeli miyim? Faturanın gerçek olduğundan bile kuşku duyuyorum ama ödememe gibi bir hakkım var mı? Ne gibi haklarım ver ve neler yapabilirim bu konuda? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• turksat online şifresi al veyahut müşteri hizmetlerini ara oradan itiraz ettiğini belirt. 444 0 126.Hala devam ederlerse mağduriyetinin giderilmesini hukuki yollardan talep edeceğini belirt bakalım ne olucak.Öncelikle anlaşmaya bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.