Şimdi Ara

Hukukun TM3'e Geçmesi Sıralamaları Nasıl Etkiler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mesela akdeniz hukuk geçen sene TM2 23k civarı almış TM3'e geçince nasıl bir oynama olur ?

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tm3e geçtiği için zaten oynama senin şuanki sıralamanda olumlu olarak yansıdı. hukukun tm3e geçmesi hukukçular için pek bir şey etkilemeyecektir etkilerse psikolojicileri etkiler. yerleşirken etkileyebilecek tek faktör kontenjanlar şu saatten sonra

• malitgrl33 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ornegin ben tm3 te 25kyim, istedigim yer selcuk hukuk io 27k ile aliyor. Gelme ihtimali var mi sence ?

• elbette var. bunu etkileyecek olan da domino taşı gibi eksilen kontenjandan dolayı bi alt üniversitelere giden kaymalar olacak yani selçuk hukuk ve üzerindekilerin kontenjan azalma artma durumlarına bağlı senin durumun kesin bir şey söylemek zor

Anladim hocam. Peki kesin herhangi bir hukuk gelir diyebilir misiniz ?

hocam Tm3 16k benim akdeniz hukuk ya da Anadolu üni.hukuk (20k) gelme ihtimali yüksek midir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm1 ve tm3 sıralamam ne gelir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasenhayirdiir

Anladim hocam. Peki kesin herhangi bir hukuk gelir diyebilir misiniz ?

bütün türkiye hukuk aşkıyla yansa tutuşsa tıpçılarda hukuk yazsa hukuk gelmeme olasılığı yok merak etme

Eyvallah hocam guldurdunuz gece gece

• quote:

Orijinalden alıntı: oymalıkapıtokmağı

hocam Tm3 16k benim akdeniz hukuk ya da Anadolu üni.hukuk (20k) gelme ihtimali yüksek midir ?

ikisi de garanti görünüyor maksimum erzurum bahsettiğin 4k aralığında etkilenir, sıralaması yüksek olan hukuklara ilerledikçe bu aralık azalır. antalya 21bin dolaylarındaydı sanırım taş çatlasa 18binlere yükselir ki o kadar olacağını da zannetmiyorum

Hocam hamda 18kydi ama 23k geldi akdeniz hukuk kesin gelmez mi selçuk io ve ya Sakarya hukuk şansım nedir ne önerirsiniz il olarak tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: cybrstn

Tm3 10440 iü hukuk 2. Öğretim kesin gelir diyebilir miyiz?

14400den 10000e gerilemesi ihtimal dahilinde değil diye düşünüyorum. hayırlı olsun şimdiden ama altına marmara2 vesaire yazıp işi sigortaya almak lazım tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalı adair savcısı

Hocam hamda 18kydi ama 23k geldi akdeniz hukuk kesin gelmez mi selçuk io ve ya Sakarya hukuk şansım nedir ne önerirsiniz il olarak tşkler

ne yalan söyleyeyim akdeniz hukuk gelir demek zor. diğer bahsettiğin yerlerinse sıralamasını tam bilmiyorum ama 23kda olan birisi 25500 ve altındaki yerler gelir diyebilirim

• hocam gazi sıralama nasıl olur, 12.400 le gelme ihtimali nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: cybrstn

Sagolasin ama 13600 le kapattı diye biliyorum ben gecen sene? Yine de o kadar oynaması pek mümkün değil di mi? İsimi sağlama alicam zaten başkan eyvallah

ist iö 14400. istanbul marmara bu yıl hedeflediğim yerler olduğu için iyi biliyorum. bana 4605 sıralama geldi istanbul gelecek tabi ama ne olur ne olmaz diye yazacağım ben de.

arkadaşlar ben de sizin gibi bu yıl sınava giren mezun bi hukuk adayıyım "rehberlik öğretmeni" değilim yorumladığıma bakmayın ama bu söylediklerim gayet mantık çerçevesinde şeyler yorumladıkça başka birileri daha soruyor susmam en doğrusu olacak. zaten iki hafta sonra bütün sorularınızın cevabını almış olacaksınız. umarım gideceğiniz üniversite sizi mutlu eder bol şans hepinize :D

Zaman ayırıp cevapladığın için teşekkkür ederim umarım istediğimiz üniversitelere yerleşebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymalıkapıtokmağı

Zaman ayırıp cevapladığın için teşekkkür ederim umarım istediğimiz üniversitelere yerleşebiliriz
    http://www.universitetercihmerkezi.com/dosyalar/OD/UTM_Ozel_Dosya_2015_001.pdf
    Arkadaşlar ben böyle bir şey buldum. Bu listeye göre baktığımızda Batı'daki üniversitelerde 2-3 puanlık yükselme görülürken Doğudakilerde düşüş görülüyor. Ne düşünüyorsunuz? Bu beni sevindirdi.

• Adjor A kullanıcısına yanıt
    ah be kardeşim keşke dönüştürülmüş sıralama olsaydı
  • mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    benim sıralamam 11 bin 420 puanım var iü 2.öğretim oluyor ama 428 görünüyor sıralama olsaydı daha iyi olurdu
  • Hocam benim Tm -3 13.904. İstanbul hukuk İÖ veya Marmara gelme ihtimali kaçtı sizce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.