Şimdi Ara

HULK Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
8.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: Just12

Arkadaşlar Hulku supermanle ve flashla kapıştırmıssınız nasıl oluyor birisi dc karakteri birisi marvel?

Farkli yerlere mensup olmalari guclerini karsilastirilmamasi yonunde bir engel degil

Aynı çizgi romanda geçiyor diye söyledim hocam
  • emeğine sağlık ama HULK ku birazda ezik gibi göstermişsiniz hulk vs thor da hulk thor u çok kolay yeniyor zorlanmıyor bile thor bi ara en güçlü vuruşunu yapıyor mjölniri hulka fırlatıyor hulk dahada kızıyor thor tekrar vurmaya kalkınca hulk nereyse mjölniri thorun elinden alıyor thor gücünü kullanmıyor demişssiniz yahu hulk azını burnunu kırdı hulk vs thorda ölümün eşiğine getirdi kullansa ozaman kullanırdı bütün gücünü onuda geçtim cehennem dedikleri yerde loki ve thor hulka aynı anda saldırdı hulk ikisinide pataklıyordu buna ne diyeceksiniz lokide bir thor olmasada süper insan gücü vardır hulk o çizgi filmde lady sif den tutunda thoruna lokisine sopaladı isteyen https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CBsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.fullhdfilmizle.org%2Fanimasyon-filmleri-izle%2Fyesil-dev-hulk-vs-wolverine-2009%2F&ei=rMyxVKHWLNfuaJXUgIgL&usg=AFQjCNE9ISZ-hJzQBcupOIJpveHOjHHzGg&sig2=H7_Si0Wc9DImrkjkIQTMMQ&bvm=bv.83339334,d.d2s izleye bilir birde şöyle birşey var arkadaşın biri son zamanlarda thoru yenimrmuş falan yazmış ona bakılırsa superman ilk çizildiğinde uçamıyordu güçleri şimdiki kadar değildi ama ezik görünmemesi için uça bilme vs güçler eklenmiş marvel isterse hulk u supermenin 100 katı gücünde yapar bu marvelin senaristlerine bağlı ama şuanki haliyle tabiki superman daha kuvvetli superman ve thor birde sağlam bir vuruşla hulku bayıltır demişsiniz şuan hatırlamıyorum ama dc marvel ortak çizgi romanlarında bir sayıda hulk supermeni yenmişti şuan hatırlamıyorum ondan önceki seridede superman hulku yendi zaten hulk un 4 5 özelliği vardır enfazla güç ve dayanıklılık thor ne kadar sağlam vurursa vursun bayıltamaz hulk u supermeni bilemem thor un gücü 10 katına çıkıyor bir sınırı var yani ama hulk dellendikçe güçleniyor güçlendikçe aynı orantıda dayanıklılıkda artıyor kavgada yumruk yedinizmi o an anlamazsınız ne olduğunu acısı sonradn çıkar bu aynı hesap

• Superman,Hulktan zeki olmaza tartışmasız hulk smash derdim.ama kararsız kaldım şimdi
  • çizgi romanın dışında oldu ama yazdıklarımın doğru olduğunu düşünüyorum
  • Hulk tip olarak en iyi The Incredible filmindeydi.Sonra oyuncuya göre uyarladılar.En son filmde barzo olmuştu
  • alwayspackard A kullanıcısına yanıt
    bruce vayne bence o yüzden en güçlü sayılabilecek kahramanlardan biridir,fiziksel güç herşey değil
  • urazs U kullanıcısına yanıt
    Oyunlari birakip gercek hayata donmek lazim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • urazs U kullanıcısına yanıt
    Slm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.