Şimdi Ara

Hulk supermani yendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: The İncredible Hulk

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

2.side yenmemiş video nun sonu açık öyle olsa hulk yense sırtını dönüp giderdi ama öyle bişey yapmamiş devamı var aslında bitmez o kavga 2.sninde birbirinden üstünlükleri var

superman her konuda daha üstün

b#k daha üstün bilip bilmeden konuşma.forumdaki en yakın arkadaşım demem kalbini kırarım.dünyadaki 7 milyar insana en güçlü süper kahraman kim diye sor 6 milyarı hulk diyecektir emin ol

genelde bilmeyenler diyo bidaha kine sana cevap yazınca bana cevap ver kapiş

kapiş.

siteyi buldum
    http://avagidenavlanir.wordpress.com/tag/sentry/

Sentry Altın Çağ döneminden beri varolan gelen bir süper-kahramandır ve Marvel evreninde belli bir tarihe kadar var ola gelmiş en güçlü şahıstır. Bir nevi Marvel evrenin Superman’idir.

ewt işte budur. buda burda sonlanır

Edit:

bak bakalım fan filmi mi değilmi

http://www.webpronews.com/superman-versus-the-hulk-fan-film-excellence-2012-03

adam hem hulkun hemde supermanin fanı sadece hulkun değil

• elime hulkun supermani patakladığı resimler geçti buyrun bunları açıklayın
     Hulk supermani yendi

Hulk supermani yendi

Hulk supermani yendi

Hulk supermani yendi

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Caped Crusader

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu video fan yapımı değil.eğer herhangi biri buna fan yapımı derse o kişi çok cahildir.çünkü bu videoyu marvel şirketinde çalışan dünyaca ünlü animatör michael habjan yapmış hem siz gerizekalımısınız? hulk fanları ellerindeki imkanlarla böyle bir videoyu nasıl yapsınbu arada mahmut google a gir en güçlü süper kahraman yaz görsellere gir ilgili aramalara bak orda ne yazdığını burda kendin yaz tabii işine gelirse

İlk o kişiye ispatla Marvelde çaliştiğina sonrada 2. Olarak Dc ile ortak mi yapilmiş onu kanitla ben sana hetşeyden kanit koydum hea bu arada yazdim google bak bu çikti

http://www.google.com.tr/search?q=en+g%C3%BC%C3%A7l%C3%BC+s%C3%BCper+kahraman&hl=tr&tbo=d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=sXkJUenlB8TMhAfb34DgDQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=320&bih=455#i=14

konu silenebilr

ilgili aramalarda hulk yazdığına göre sorun yok.part 2 nin sonunda hulk öldürücü darbeyi vurduktan sonra çıkan yazıyı oku michael habjan yazıyor işte kanıt ve dc ile ortak yapmamış ayrıca dc de fazla takmamış çünkü hulkun zaten supermani yeneceğini biliyorlar.ayrıca hulk marvelin supermane karşı rakip olarak çıkarttığı bir kahramandır.böyle bir kahramanı supermanle kıyaslamak hulka hakaret olur.

Sorunlu.avi

olum o adamin marvelde çaliştiğini ispatla diyorum kalkip isminin geçtiği son dahneyi söylüyosun

marvel supermane rakip olarak sentry i çikardi. Bunu marvelde söylüyo sende biliyosun çrlerde kanit var.

Bence sen sadece kavga çikartmak istiyosun.

kavga çıkartmak istemiyorum ve o adamın marvelde çalıştığını ispatlayamam çünkü adını unuttuğum bir sitede okumuştum.ayrıca ekşi sözlükte hulku supermane rakip olsun diye çıkartıldığı yazılmış ben ekşi sözlüğe göre konuştum.

kardeşim bak ercanım sen salakmısın ya superman'in hulka cevap olarak çıkartılması mümkünmü superman ilk süperkahramandır 1938 de çıktı hulk ise 1961 de ayrıca bıkmadın şu normal bi adamın yaptığı videoyu atıp hulk kazandı demekten ki onun devamı gelecek yazıyor zaten

bana laf sokmak için saçma sapan şeyler söyleme.ben hulk supermane cevap olarak yapılmış dedim superman demedim.

Srn arkadasin dediğini anlamadin sanirim. Alinti yaptiğin son 3 mesaji oku

asıl o beni yanlış anlamış adam ben hulk supermane cevap olarak yapılmış dediğimi sanmış oysa ben hulk supermane cevap olarak yapılmış dedim.

• quote:

quote:

elime hulkun supermani patakladığı resimler geçti buyrun bunları açıklayın
     Hulk supermani yendi

Hulk supermani yendi

Hulk supermani yendi

Hulk supermani yendi

Hepsi fan. Bi çr nin çizimlerine bak bi bunlarin(3. Resim hariç o çr den.)

Bide benim.sana verdiğim çr resmi vardi onuda koysana

resimlerin fan olduğunu kanıtlarmısın? her çr nin çizimi aynı olmaz.

• quote:

quote:

resimlerin fan olduğunu kanıtlarmısın? her çr nin çizimi aynı olmaz.

Altta imzalari var

bir kaç çr resmini yeni koydum. Çr lerde o tip resimler yoktur. 4. Yü bebek çizmiş sanki, 3.çr ye ait, 2. Hulkda öyle bir ifade(maymun gibi) ilk defa gördüm ve o şekilde olmaz o çizim, 1.si çr ye en yakin olani fakat öyle bir seri olduğunu sanmiyorum bide çizimdeki renlkler aşiri canli hiç biri çrdeki sayfalara benzemiyo. Bide çr lerde efekt olur Aaaaa! gibisinden bunlarda gene yok

altta imzaları yok ve zaten son resimde bang diye vurma efekti var.

• beyler bu ercan basket bölümünde de meşhur her hafta açtığı boyum uzarmı konularıyla.naber ercan nerelerdesin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

beyler bu ercan basket bölümünde de meşhur her hafta açtığı boyum uzarmı konularıyla.naber ercan nerelerdesin ya

ne ercanı be ben ercan falan değilim
  • Hulk'ı severim iki filmini de izledim. Hatta bende Hulk daha güçlü sanıyordum ama Superman'in daha güçlü olduğunu "gerçekten bilen" insanların ve bu konular hakkında "bilgisi" olan kişilerin yorumlarını okuyarak öğrendim. Zaten arkadaşlar gerekli cevapları linkleri ile "kanıtlayarak" vermişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Hulk'ı severim iki filmini de izledim. Hatta bende Hulk daha güçlü sanıyordum ama Superman'in daha güçlü olduğunu "gerçekten bilen" insanların ve bu konular hakkında "bilgisi" olan kişilerin yorumlarını okuyarak öğrendim. Zaten arkadaşlar gerekli cevapları linkleri ile "kanıtlayarak" vermişler.

süper kahramanları en iyi bilen kişi varsa oda benim.bütün süper kahramanların filmlerini izledim oyunlarını oynadım çizgi filmlerini izledim sadece çizgi romanlarını okumadım onuda allah izin verirse okumayı planlıyorum fanatik bir hulk hayranıyım hulk benim için bir hayat tarzı canım kadar çok severim ve bu forumda herkese karşı elimden geldiği kadar savundum hepsinide kazandım superman konusundada laf ettittirmem.video yalan mı söylüyor? resimlerimde ve videoda görüldüğü üzere hulk supermani eze eze yener ister inanın ister inanmayın ayrıca supermanin hulku yendiği çizgi romanın adı marvel vs dc ve bundan 20 yıl önce çıktı siz 20 yıl öncede mi yaşıyorsunuz

• Ne saçma bi konudur böyle.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hulk'ı severim iki filmini de izledim. Hatta bende Hulk daha güçlü sanıyordum ama Superman'in daha güçlü olduğunu "gerçekten bilen" insanların ve bu konular hakkında "bilgisi" olan kişilerin yorumlarını okuyarak öğrendim. Zaten arkadaşlar gerekli cevapları linkleri ile "kanıtlayarak" vermişler.

süper kahramanları en iyi bilen kişi varsa oda benim.bütün süper kahramanların filmlerini izledim oyunlarını oynadım çizgi filmlerini izledim sadece çizgi romanlarını okumadım onuda allah izin verirse okumayı planlıyorum fanatik bir hulk hayranıyım hulk benim için bir hayat tarzı canım kadar çok severim ve bu forumda herkese karşı elimden geldiği kadar savundum hepsinide kazandım superman konusundada laf ettittirmem.video yalan mı söylüyor? resimlerimde ve videoda görüldüğü üzere hulk supermani eze eze yener ister inanın ister inanmayın ayrıca supermanin hulku yendiği çizgi romanın adı marvel vs dc ve bundan 20 yıl önce çıktı siz 20 yıl öncede mi yaşıyorsunuz

O çizgi roman resmi bir nitelik taşıyor. Yani Marvel'ın kendisi bile Superman'in daha güçlü olduğunu kabul ediyor. Sen ise kalkmış avukatlık yapıyorsun ve sağdan soldan hiçbir resmi niteliği olmayan video gösteriyorsun. O video da zaten senin gibi Hulk fanatiği olan biri tarafından hazırlanmış. Resmi bir video değil. Ne Marvel, ne de DC tarafından yapılmamış. İşin garip tarafı hem çizgi romanlarını okumadım diyorsun bi de utanmadan en iyi ben bilirim deme cesaretini gösteriyorsun. Yahu çizgi romanı oku ondan sonra yorum yap. Gerçi sen o romanı okuyunca sinirlenip yırtar atarsın onu. :) Neticede "gerçek" olan ve "resmi" bir nitelik taşıyan bir çizgi romanda Superman'in Hulk'ı yendiği gerçeği diye bir "gerçek" var. Hulk hangi çizgi romanda Superman'i yenmiş? Ayrıca bütün oyunlarını oynadım demişsin. Şaka mısın sen yahu? Oyun oynamış olman bildiğin anlamına gelmez. İlk önce çizgi romanlarını oku. Ayrıca 20 yıl önce olması bir şey değiştirmez. Resmiyetini kaybettirmez. 20 yıl geçti aaa şimdi Hulk yener artık diye mi düşünüyorsun? Yazık sana. :) Sen tahminimce Hulk'ı izledikten sonra filmin etkisinde baya bir kalmışsın. Bunu rahat bir şekilde anlamak mümkün. Ayrıca sen @ercan_yılın olarak bilinen ve banlanan üyesin. Yeni üyeliğin hayırlı olsun.

HULK EZER, HULK PARÇALAR, HULK YOKEDER.

gerizekalı ben ercan falan değilim senin klavyeni sana yedirtirim sana öyle bir şaka yaparım ki hayatın boyunca unutamazsın o videoyu marvelin izniyle kanadalı animatör michael habjan yapmış kıt kafalı bu kaçıncı söyleyişim.

Klavye delikanlısı senin gibileri çok gördük. Sanal üzerinden saydırıp gerçekte kediye dönersiniz. Neyse yaşına veriyorum. Ayrıca senin ufak bi tatile çıkman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 1 Şubat 2013; 20:53:35 >

• bu ne saçma bi konu la
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O çizgi roman resmi bir nitelik taşıyor. Yani Marvel'ın kendisi bile Superman'in daha güçlü olduğunu kabul ediyor. Sen ise kalkmış avukatlık yapıyorsun ve sağdan soldan hiçbir resmi niteliği olmayan video gösteriyorsun. O video da zaten senin gibi Hulk fanatiği olan biri tarafından hazırlanmış. Resmi bir video değil. Ne Marvel, ne de DC tarafından yapılmamış. İşin garip tarafı hem çizgi romanlarını okumadım diyorsun bi de utanmadan en iyi ben bilirim deme cesaretini gösteriyorsun. Yahu çizgi romanı oku ondan sonra yorum yap. Gerçi sen o romanı okuyunca sinirlenip yırtar atarsın onu. :) Neticede "gerçek" olan ve "resmi" bir nitelik taşıyan bir çizgi romanda Superman'in Hulk'ı yendiği gerçeği diye bir "gerçek" var. Hulk hangi çizgi romanda Superman'i yenmiş? Ayrıca bütün oyunlarını oynadım demişsin. Şaka mısın sen yahu? Oyun oynamış olman bildiğin anlamına gelmez. İlk önce çizgi romanlarını oku. Ayrıca 20 yıl önce olması bir şey değiştirmez. Resmiyetini kaybettirmez. 20 yıl geçti aaa şimdi Hulk yener artık diye mi düşünüyorsun? Yazık sana. :) Sen tahminimce Hulk'ı izledikten sonra filmin etkisinde baya bir kalmışsın. Bunu rahat bir şekilde anlamak mümkün. Ayrıca sen @ercan_yılın olarak bilinen ve banlanan üyesin. Yeni üyeliğin hayırlı olsun.

HULK EZER, HULK PARÇALAR, HULK YOKEDER.

gerizekalı ben ercan falan değilim senin klavyeni sana yedirtirim sana öyle bir şaka yaparım ki hayatın boyunca unutamazsın o videoyu marvelin izniyle kanadalı animatör michael habjan yapmış kıt kafalı bu kaçıncı söyleyişim.

Klavye delikanlısı senin gibileri çok gördük. Sanal üzerinden saydırıp gerçekte kediye dönersiniz. Neyse yaşına veriyorum. Ayrıca senin ufak bi tatile çıkman gerekiyor.

nerede oturuyorsun lan sen oturduğun yeri söyle gelip seni dövücem.

İzmir Tepecik. Tenekeli kısmındayım.

• Ercan seni bir konuda tebrik etmek istiyorum.Uzun zamandır hulk için en güçlü kahraman,Süperman'i yendi vs diyorsun.Her dediğinde tepki alsanda,banlansanda yeni üyelik açıp yine hulk'u savunuyorsun.Helal olsun sendeki azim kimsede yok

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 3 Şubat 2013; 19:04:25 >
  • Sonunda To Be Continued demiyomu ???
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tercüman-ı Ahvâl

Ercan seni bir konuda tebrik etmek istiyorum.Uzun zamandır hulk için en güçlü kahraman,Süperman'i yendi vs diyorsun.Her dediğinde tepki alsanda,banlansanda yeni üyelik açıp yine hulk'u savunuyorsun.Helal olsun sendeki azim kimsede yok

Biri gene vikipediyle oynamiş acaba kimy

tercüman-ı ahval teşekkür ederim ve tepki aldığım kadar bana katılanlarda var mahmut vikipedini ben değiştirmedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tercüman-ı Ahvâl

Ercan seni bir konuda tebrik etmek istiyorum.Uzun zamandır hulk için en güçlü kahraman,Süperman'i yendi vs diyorsun.Her dediğinde tepki alsanda,banlansanda yeni üyelik açıp yine hulk'u savunuyorsun.Helal olsun sendeki azim kimsede yok

Biri gene vikipediyle oynamiş acaba kimy

tercüman-ı ahval teşekkür ederim ve tepki aldığım kadar bana katılanlarda var mahmut vikipedini ben değiştirmedim.

Yav he he

o videonun devamini bekliyorum heyecanla bakalim ne olcak

devamı burda süperman parçalamış hulku

https://www.youtube.com/watch?v=hm0YtmtMt9A

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.