Şimdi Ara

human baslayip ironforge a nasil gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasim dwarf ben human onun yanina gitmek istiyorum ama yolda kesiyolar. ama goldshireda bir suru gnome dwarf falan var dusuk levelli. nasil gidilecegini bilen var mi?

• stormwind den ironforge express tren varrr.. deep trum u bul..direk ironforge..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jringo

stormwind den ironforge express tren varrr.. deep trum u bul..direk ironforge..

öğrenciler için özel indirim bile var
  • adam gibi anlatacak biri var mi?
  • hoppala...metro var diyoruz..şaka mı zannediysun?..stormwind içinde direk if e giden bi tünel var.
  • ne bilim hocam deep trum u aradim bulamadim diger arkadasta dalga gecer gibi yazinca... nerde bu tunel hangi kisimda?
  • uzun bi yol daha var elwyn-redrige-burningsteps-blackrockmountain-searing gorge-loch modan(anahtar lazım)-dun morogh-ironforge tabi bu yolla anca 1 haftada varırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanguder

uzun bi yol daha var elwyn-redrige-burningsteps-blackrockmountain-searing gorge-loch modan(anahtar lazım)-dun morogh-ironforge tabi bu yolla anca 1 haftada varırsın

ilk basta bunu denedim de burningstepste kesiyolar :)

neyse buldum metroyu harbidende metro varmis
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanguder

uzun bi yol daha var elwyn-redrige-burningsteps-blackrockmountain-searing gorge-loch modan(anahtar lazım)-dun morogh-ironforge tabi bu yolla anca 1 haftada varırsın

ne anahtarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.