Şimdi Ara

Human Fall Flat Nasıl Bir Oyun?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karakterimizin ellerini kollarını kullanarak ve fizik kurallarına sadık kalarak içerisine düşeceğimiz bulmaca dolu odalardan kaçmaya çalıştığımız Human Fall Flat'e bakıyoruz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Human: Fall Flat Nasıl Oynanır?

Human: Fall Flat, fizik tabanlı bir bulmaca çözme oyunudur. Oyunda Bob adlı fiziksel olarak beceriksiz bir karakteri kontrol edersiniz. Bob'un çeşitli engellerle dolu ortamlarda gezinmesi ve hedefine ulaşması gerekir.

Oyun, oyuncuların Bob'un kollarını ve bacaklarını kullanarak tırmanmaları, zıplamaları, nesneleri itmeleri ve çekmeleri gerektiren gerçekçi fiziklere sahiptir. Oyunun kontrolleri basittir, ancak fiziksel motor, Bob'u kontrol etmeyi zorlu ve komik hale getirir.

Human: Fall Flat'te ilerleyebilmek için çevreyi dikkatle gözlemlemeli ve fizik kurallarını anlamalısınız. Engelleri aşmak için yaratıcı çözümler bulmanız gerekecektir. Ayrıca, Bob'un beceriksiz doğası nedeniyle sabırlı olmanız ve hatalarınıza gülmeniz gerekir.

Oyunda hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlar bulunur. Çok oyunculu modda, arkadaşlarınızla işbirliği yapabilir veya onlara karşı yarışabilirsiniz. Human: Fall Flat, her yaştan oyuncu için eğlenceli ve zorlu bir oyundur.

Anahtar Kelimelerle İlgili Cümleler:

• Oyunun benzersiz fizik motoru, Human: Fall Flat'i benzersiz bir oyun deneyimi haline getiriyor.
    • Oyuncular, Bob'un kollarını ve bacaklarını kullanarak engelleri aşmak zorundadırlar.
    • Çok oyunculu mod, arkadaşlarınızla işbirliği yapmanıza veya onlara karşı yarışmanıza olanak tanır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyunu oynuyorum baya keyifli bir oyun.Beni çeken yanı ise bölümlerde düz mantık yok yani sizi bi kalıba sokmuyor bölümleri geçmek için,farklı farklı yollar bulup bölümü geçebiliyorsunuz.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 09:50 den sonraki 30sn yi izleyin :D
  • Mobilden videoları izleyemiyorum, başlatmak için tıkladığımda reklam açılıyor ve reklamı kapatma butonu sağda kalıyor, reklamı kapatamıyorum. telefon 6s plus iOS 9.3.3
  • çok sıkıcı bir oyuna benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

çok sıkıcı bir oyuna benziyor

:(((
  • Harika bir oyun herkese tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.