Şimdi Ara

HUMAX HM-9504HD İNCELEMESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
4
Favori
51.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yayınla donma buzlanma problemi yaşıyordum bana da 9102 HD kutusu vermişler eski kutum 9504 Humax'dı.Sizce bu iki kutudan hangisi daha iyidir.Bu verdiklerinin ekstra özelliği ya da eksisi var mı?
  • Bu cihaz 9503 ten daha mı iyi? İkisini de kullanmış biri cevaplarsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Bu cihaz 9503 ten daha mı iyi? İkisini de kullanmış biri cevaplarsa sevinirim...

hocam ben ikisinide kullandım memnun kalmadım şu an sagemcom kullanıyorum ve çok memnunum hd ve sd yayınlar mükemmel digitürkün en iyi cihazı tavsiye ederim birde yukarıdaki mesajları okursanız 9504 şikayetleri görürsünüz ona göre karar verirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkir1907

quote:

Bu cihaz 9503 ten daha mı iyi? İkisini de kullanmış biri cevaplarsa sevinirim...

hocam ben ikisinide kullandım memnun kalmadım şu an sagemcom kullanıyorum ve çok memnunum hd ve sd yayınlar mükemmel digitürkün en iyi cihazı tavsiye ederim birde yukarıdaki mesajları okursanız 9504 şikayetleri görürsünüz ona göre karar verirsiniz

Merhaba sagemcom cihazını almak için plus üyeliğimi almam gerekiyor illada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

quote:

Orijinalden alıntı: balkir1907

quote:

Merhaba sagemcom cihazını almak için plus üyeliğimi almam gerekiyor illada ?

Evet hocam aylık 11,99 vermeniz gerekiyor eğer ben vermem derseniz vestel 7103 cihazı var oda çok iyi hd yayınlar güzel sd yayınlar kötü kanal geçişleri hızlı tavsiye ederim

• Herkes okusun

Bende 9502 kutu vardı. Bunu istemem gelip değiştirin dedim. Başlarının etlerini yedim, servis ücreti vermeden değiştirdim. Şuan pişman ötesiyim. Bugün değiştirdiler.. Yazılım güncellemeside yaptırdım...

9502 de 256mb ram var diye 9504 istedim (512mb ram)

9502 de kumandadan ileriye basılı tutuyordum, kanallar zımba gibi ilerliyordu. 9504'de değil basılı tutmak bir kanaldan diğerine geçiş 2-3 saniye... Böyle aptallık olur mu ya, pişmanım yemin ediyorum. Şimdi eski kutumu verin desem küfür ederler bana. Biyerlerimi yırttım yeni kutudan alabilmek için. Resmen allahın sopası yok durumuna düştüm.

9504-9503 almayın sakın.
  • 9504 tamamen hayal kırıklığı almayı düşünmeyin.Belki ilerde gelişebilir evet ama şuanlık hayal kırıklığı yaratan bir cihaz.Yeni decoder isteyecekseniz 9502 daha iyidir
  • Berbat bir kutu 2 sene boyunca 9503 kullandum muhteşemdi sadece İQ yavaştı bu kutu tam bir fiyasko
    nefret etrtim guide tuşu ile progrmlara bakarken gelecek saniyelrce bekletiyor moron moron
    İQ giriş çok hızlı ama bir şey izlerken direk çıkış yaptığınızda ekran siyah ekrana düşüyor takılı kalıyor en az 20 saniye
    pişmanlık resmen 9504
  • Bence yazılımsal bir sorun. Diyorum ya mantıken bu kadar kötü olması mümkün değil. Her parçası bire bir aynı. Sadece 512mb ram var 9504'de. buda kötü bir şey değil iyi bir şey ama cihaz berbat. çok ilginç.
  • Slm arkadaşlar bende HM9505HD kullanıyodum cihazda kendim favori kanal oluşturdum ilk oluştururken sırasıyla
    trt1
    trthd
    trthaber
    ligtv1
    atv haberhd
    atv hd
    fox
    ...
    movi
    movista
    mmx
    disco
    natio
    ...
    buna göre sıralama yaptım çıkış yaptığında favori 1 deki sıralamam aynı bu şekilde kalıyodu
    Sonra kampanyadan dolayısagemcom getirdiler favorilere kendi sırama göre eklediğim kanallar numara sırasına göre çıkmaya başladı bende tekrar digiyi arayıp eski cihazımı geri istiyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Herkes okusun

Bende 9502 kutu vardı. Bunu istemem gelip değiştirin dedim. Başlarının etlerini yedim, servis ücreti vermeden değiştirdim. Şuan pişman ötesiyim. Bugün değiştirdiler.. Yazılım güncellemeside yaptırdım...

9502 de 256mb ram var diye 9504 istedim (512mb ram)

9502 de kumandadan ileriye basılı tutuyordum, kanallar zımba gibi ilerliyordu. 9504'de değil basılı tutmak bir kanaldan diğerine geçiş 2-3 saniye... Böyle aptallık olur mu ya, pişmanım yemin ediyorum. Şimdi eski kutumu verin desem küfür ederler bana. Biyerlerimi yırttım yeni kutudan alabilmek için. Resmen allahın sopası yok durumuna düştüm.

9504-9503 almayın sakın.

Bende 9102 var.
    Hocam servis ücreti vermeden nasıl değiştirttiniz? Donma vs oluyo dediğimizde de gene servis ücreti alıyolar mı bilginiz var mı?

• Servis ücreti her şeye alıyorlar. kumandamda vol tuşu basmıyor desen bile alıyorlar. Zaten hukuka aykırı bir şey yapıyorlar. Sözleşmelerde servis üreti adı altında bir şey yok. Kafalarına göre fiyat koymuşlar. Bize verilen kutular 2 yıl garantili değil mi ? Ben diyorum ki ürün durduk yere bozuldu garantiye göndericem diyorum; siz gönderemezsiniz biz gelip alıcaz diyorlar. E iyi ok dediğimde 30 tl ücretimiz var diyorlar. Böle saçma bir şey mi var, sen garantili bozulan ürüne niye servis ücreti alıyorsun. Soygun resmen. THH ye başvuru yaparım dedim şikayet vara yazdım. bikereye mahsus ücretsiz gelicez dediler. Yok ya dedim sanki lütufmuş gibi sunuyorlar bana "bir kereye mahsus" muş muş. Öyle gelip değiştirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 21 Ocak 2014; 19:12:25 >
  • 9504 te lnb out mevcut mudur ?
    teşekkürler.
  • Yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağol hocam.
  • merhaba. 2-3 gün önce digiturk baglattim. kutu olarak DT 5103 verdiler ama hiç memnun değilim. kanallar tırtıklı, puslu gibi. bunu nasıl anladınız diye soracak olursanız, tv'nin dahili uydu alıcısındaki HD kanallarla digiturkteki HD kanallari teker teker test ettim(özellikle kanal logolarını). sonuc: dahili uydu alicisindaki netlik(cihazım samsung f6510), DT 5103'ü ağlattı desem yeridir. yani dahili uydu alıcısı, DT5103'e göre çok daha net göründü.

sanırım DT 5103'ün klasik sorunu bu. zira şu konudaki 5103 kullanan bazı arkadaşlar da aynı dertten müzdaripler:http://forum.donanimhaber.com/m_84295004/mpage_3/tm.htm

herhalde humax'ta böyle bir problem bulunmuyor.. en kısa zamanda digiturk bayine gidip kutu değişimi yapacağım. kutu değişimlerinde ücret talep ediliyor mu acaba?

• ydn06 kullanıcısına yanıt
    İlk 1 ay talep edilmiyor diye biliyorum yine de sorun servise. İstese bile 20 TL ister en fazla.
  • bu cihazi kullanan arkadaşlar TRT HD kanalını test edebilirler mi acaba? kanal logosunda tırtıklanma, çizgilenme(aşağıda verilen fotoğraftaki gibi) gibi bir problem var mı?

misal şunun gibi:

HUMAX HM-9504HD İNCELEMESİ  HUMAX HM-9504HD İNCELEMESİ

olması gereken:

HUMAX HM-9504HD İNCELEMESİ

• quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

bu cihazi kullanan arkadaşlar TRT HD kanalını test edebilirler mi acaba? kanal logosunda tırtıklanma, çizgilenme(aşağıda verilen fotoğraftaki gibi) gibi bir problem var mı?

misal şunun gibi:

HUMAX HM-9504HD İNCELEMESİ  HUMAX HM-9504HD İNCELEMESİ

olması gereken:

HUMAX HM-9504HD İNCELEMESİ

Bendede aynı sorun var. 2 . Resim bana ait zaten herhangi bi cozumde bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende ki 9504'te ekteki fotoğrafı az önce çektim. Herhangi bir sorun gözükmüyor. 9504 ya da TV ayarlarınızdan olmasın?

http://i.hizliresim.com/eWQdyQ.jpg
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.