Şimdi Ara

Hunt Showdown 1896 Xbox series X/S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her hangi bir konu yada topluluk göremedim burda açmak istedim çok oynayanlar var harika oyun ve türkçe 15 ağustos da ağır bir güncelleme aldı eski oyun sürüme sahip olanlar için de ücretsiz güncelleme aldı son olarak ps5 ve xbox series x 4k 60 fps series s ise 2k 60 fps çalışıyor bende oyun olmadığı için premium edition aldım 197 tl fiyat çok iyi kısaca oynamak isteyenler burda buluşalım ekleyelim benim xbox nick Deswaa8207 Hunt Showdown 1896 Xbox series X/S Hunt Showdown 1896 Xbox series X/S Hunt Showdown 1896 Xbox series X/S Hunt Showdown 1896 Xbox series X/S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deswaaa -- 18 Ağustos 2024; 15:21:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ezelden beri bu oyunu oynuyorum. Oyun pvpve unsurlarını içeren ve bunu çok iyi harmanlayan nadir yapımlardan biri. Yeni güncelleme ile grafikler Sx üzerinde enfes görünmek ile birlikte kare hızı düşüşleri yoğun yapıların olduğu yerlerde mevcut. Muhtemelen bir iki güncelleme sonrası 60 a sabitlenecektir. Soru sormak isteyen olur ise seve seve yanıtlarım. Xbox gt: Antropomansi

Hunt Showdown 1896 Xbox series X/S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 18 Ağustos 2024; 15:42:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İlk çıktığın dan beri ara ara oynarım gerçek den harika bir yapım güncelleme ile çok iyi görünüyor kalabalık yerler de fps düşüşleri oluyor malesef ama düzeltilecektir oynayan çok fazla kesim var herkeze iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deswaaa -- 18 Ağustos 2024; 16:40:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.