bc'nin cıkmasına 3 hafta var, 65 olmakta(65 olup skilleri alıcaz ) en az 20 gün alır eee biz 1.5 ay hunter cilesi mi cekicez ? geçen oynarken OYUNU BILMEYEN(oyunla ilgilenmeyen) bir arkadaşım; 'obaa şu uzaktan ok atan adam naptı seni ya?! o kadar kasıyorum diyosun adam 2(abartı) okta alıyo seni' diyo.. oyundan anlamayan bir adamda bu dağ gibi farkın farkına varıyosa orda bir iş vardır. '70de herşey düzelcek' evet düzelicek oyunda adam kalırsa görürler o günü.
warlockuz, buffa buff dişe diş oluyor ama warrior kardeşlerimiz napsın bu duruma ..hunter rules çıglıkları duymaktansa nerf cıglıkları duymayı yglerim. blizzardın hatası bu ek paketten bozma takari patchi erken yayınlamak oldu; pve'yi bitirdi, magei öldürdü, warrioru gömdü.
kadave sana katılıyorum haklısın blizzard herşeyi düşünüyor ve 70de herşey fifty fifty olacak ztn 70de herşey eşit olmazsa ben blizzarddan supelenirim, bugüne kadar yaptıgı her online(ya da offline) oyunun tutmasıda bu nedenle oluyor.. demek istedigim çok erken geldi bu hunter buff; lvl 65-67lerde gelmesi gereken bonuslar be skiller var
kolay gelsin
cok abarttiniz sizde combatta trap koyosun cogu trap a artik resisit cekiyolar calşismio traplar dogru duzgun.
560 ranged attack pwerim onceden 1100 du cok da saglam wurmuo hunterlar cok bisi degismemis.
siz hunteri birakin paladinlere bakin admalr warrior gibi ciritler wuruo cok saglamlar. warriorlar iyce ezilmis bunlara dikkat cekseniz omazmi
Elbetteki şunu söylemek asla istemedim.Herkes güçsüz olsun biz locklar güçlü ve herkesi zorlanmadan alalım demek istemedim.Ama genelde her sınıfı yakaladığımda alabiliyorken.Artık hunterları yakalasamda alamıyorum gerçekten.Paladine gelince.Pala iyi bir char fakat beni hunter kadar korkutmuyor.Dostum sen herhalde talentlerde bir yanlışlık yaptın.Gerçekten iyi atmıyor resmen çakıyorsunuz
doru soluyosun paladinler war dan daha ii oldurlar artık...snrm onalrada bi duzenleme gelir...bide sanki artık rogueler de bitti gibi.onceden adam keserdim patchden once rogue ile artık cook cook zor kesiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: kabuto
cok abarttiniz sizde combatta trap koyosun cogu trap a artik resisit cekiyolar calşismio traplar dogru duzgun.
560 ranged attack pwerim onceden 1100 du cok da saglam wurmuo hunterlar cok bisi degismemis.
siz hunteri birakin paladinlere bakin admalr warrior gibi ciritler wuruo cok saglamlar. warriorlar iyce ezilmis bunlara dikkat cekseniz omazmi
yakında warr buffı gelir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme