slm arkadaslar TurkWoW da oynuyorum yeni basladım sayılır lvl 11 blood elf hunterim var eversong woods ta gorev yapıp duruyom benim bildiğim pet 10 lvlda alınır ama bende hala pet yok pet nasıl alınıyo ayrıntılı bi şekilde acıklarmısınız lutfen
hunter trainerdan görev alcaksın lvl10 acılıo
silvermoon citydeki hunter trainer ve pet trainerden olabildiğim butun trainleri oldum ama hala yok
train degil zaten. hunter trainer sana quest vericek birkaçtane beast tameleticek sonra ögreticek pet kullanmayı
iste onu diyorum npc ye (hunter trainer ve pet trainer) tıklıyorum sadece train acılıyo yani quest cıkmıyo hic
o zaman birde orgimara gidip dene.gerci birr fark olmaması lazım ama
ark da aynısını dedi simdi orda bakıyo bakalım nolcak
yok olmuyo gene acaba char bugta mı yaa turkwowda olur mu boyle bisey
Private serverda oynuyorsun sonra bug mu değil mi diyorsun ? Ne bilebiliriz ki biz belki GM veriyodur peti belki başka bir şey.. Oynadığın sitenin forumlarına bak derim
private = bug
durotarda razorhilldeki hunter trainer dan alabilirsin q yi bide öle dene
hunter trainerden almıyorsun zaten o görevi arkadaşım.... eversong woods da farstriders enclave ye gidip oradaki commander den alıyorsun görevi. private takıldığın için ve ko dan geldiğin için normaldir bazı şeyleri anlamaman...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme