|
Bildirim
Yerli motorumuz hazır hale gelene kadar Amerika'nın motorunu kullanıp zamanı değerlendiriyoruz, ürünü geliştiriyoruz, üretime geçiyoruz. Soda içerbilirsin idrisezman |
bence Hürjet mükemmel ilerliyor. Motor sorunu var diye dükkanı kapatıp gidecek halimiz yok. mücadeleye devam.
|
Soda kesmez tabi :)) ne yapıldığını anlaması imkamsız o yüzden en basit şeylerde olumsuzluğun zirvesinden yazıyor onun gibilere kalsa ne gerek var canım diyorlar zaten.
|
Hayır kimse öyle bir açıklama yapmadı. Motor anlaşması hem KAAN hem de Hürjet için prototipler içindi. Üretim olgunluğuna gelindiğinde yeni anlaşma yapılır. Sadece sen mi kullancaksın, 3. taraflara satabilir misiniz, sattım diyelim bakım onarım yedek parça hizmeti verebilir misin vs vs. Bunlar hep standart uygulamalar.
Aynısı KAAN için de geçerli. F110 motoru 20-40 adet anlaşıldı ve ilk parti prototip uçuklarda kullanılabilecek sadece. Seri üretime geçtiğinde yeniden anlaşma yapıp izin alman gerekiyor. İstersen başka motor bul ama bu da tasarımda değişiklik manasına gelir. Bu işler böyle adım adım zamanla kademe kademe ilerleyerek yapılır / yapılıyor. İlk uçan KAAN la ikinci uçan KAAN bile aynı değildi. |
Siz ve sizin gibiler istemese de o program bitecek zorunuza gidecek ama buna katlanmak zorundasınız :)) isterseniz katlanmayın umurumuzda değil.
@ardicli2000 güzel yazmış belki sıkılır bir daha yazmazsınız ama tabiki bu gerçek dışı olur. siz ve sizin gibiler ne yapsanız faydasız o projeler bitecek kınaları hazırlayın. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yerli motorumuz hazır hale gelene kadar Amerika'nın motorunu kullanıp zamanı değerlendiriyoruz, ürünü geliştiriyoruz, üretime geçiyoruz. Soda içerbilirsin idrisezman |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 23 Temmuz 2024; 16:19:12 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
türkiyeyi ileriye taşıyacak projeler bunlar. tusaş tai harika işler yapıyor. |