Şimdi Ara

hürriyet de kaşınmaya devam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: demirkanat

8-0 lık maçın kahramanı adnan polat tır.
    kim ne derse desin gs işi şansa bırakmadı. istedikleri 4 veya 5 gol atmaktı ama maç içinde 8 e kadar gitti.

şu nu da dürüstçe söylemek lazım; bazı başkanlar zamanında olmamış olabilir ama büyük kulüpler zaman zaman maç satın almışlardır. fakat bunlar, şampiyonu belirleyen hele hele averaj la belirleyen maçlar olduğu için bu kadar ön planda oldu.

kısaca, adnan polatın icraatları sayesinde bjk nin 1 şampiyonluğu boşa gitmiş olabilir ama bunları konuşmak boş çünkü böyle şeylerin ispatı mümkün değil.

yaw sen anlamak ıstemıyon mu avantajlı olan takım zatı bızdıkkk demıııı. yok yok anlasılmıyorr su sıke yaptınız dıyenler ılk kendıı yonetımıne baksın helekı bunu soyleyen bır fenerlıysee

• quote:

Orjinalden alıntı: black jack

quote:

kim ne derse desin gs işi şansa bırakmadı. istedikleri 4 veya 5 gol atmaktı ama maç içinde 8 e kadar gitti.

şu nu da dürüstçe söylemek lazım; bazı başkanlar zamanında olmamış olabilir ama büyük kulüpler zaman zaman maç satın almışlardır. fakat bunlar, şampiyonu belirleyen hele hele averaj la belirleyen maçlar olduğu için bu kadar ön planda oldu.

kısaca, adnan polatın icraatları sayesinde bjk nin 1 şampiyonluğu boşa gitmiş olabilir ama bunları konuşmak boş çünkü böyle şeylerin ispatı mümkün değil.

yaw sen anlamak ıstemıyon mu avantajlı olan takım zatı bızdıkkk demıııı. yok yok anlasılmıyorr su sıke yaptınız dıyenler ılk kendıı yonetımıne baksın helekı bunu soyleyen bır fenerlıysee

o maç 1-0 bitseydi avantajı görürdük o zaman kimdeymiş???

• quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

quote:

Orjinalden alıntı: black jack

quote:

o maç 1-0 bitseydi avantajı görürdük o zaman kimdeymiş???

sizde o sene bizden önceki hafta 6 değilde 1 atsaydınız görürdük averaj kimdeydi.... hem şike olsa bile biz sizden bir şampiyonluk aldık ... federasyon da size bir yıldız verdi daha ne olucak.......bence yorum yaparken sadece yorum yapmış olmak için yorum yapılmaz... o maçda kesin birşeyler olmuştur ona birşey demiyorum ... ama bu birşeylerin içinde beşiktaşda vardır.... galatasaray o dönem daha güçlü olduğu için galatasaray kazanmıştır..... kalecinin konuşması var .. sinan engin kaleciye bu maçda iyi oynarsan seni beşikataşa kaleci antrenörü yapacaklar demiş... bu şikenin babasıdır..... anlayana.....

• DURUNNN KAVGA ETMEYİN ARKADAŞLAR NEYİ TARTIŞIYORSUNUZ YA BU KONUŞAN ARKADAŞLARIN HEPSİ KENDİ TAKIMLARININ TERTEMİZ Bİ TAKIM OLDUĞUNU MU SANIYOR YAPMAYIN NEYİ TARTIŞIYORSUNUZ ARKADAŞLAR BURASI TÜRKİYE

SİZE Bİ SÖZ SÖYLİYİM:

HATA YAPTIĞI HALDE SÜREKLİ AYNI ŞEYİ YAPAN EŞŞEKTİR

BENHİÇBİR ZAMAN HATA YAPMADIM DİYEN DE EŞŞOLEŞŞEKTİR

BU SÖZÜ ONUTMAYIN VE BİR DÜŞÜNÜN
    BURDA NEYİ TARTIŞIYORSUNUZ Kİ SADECE TÜRKİYEDE Mİ VAR BU OLAYLAR HERYERDE VAR
    (BKNZ TÜRKİYE-İSVİÇRE MAÇLARI VE TÜRKİYENİN ALDIĞI CEZALAR )

ŞİMDİ OTURUP ŞUNU TARTIŞIN FİFA ÇOK MU TEMİZ DE TÜRKİYEDE TERTEMİZ BİR FUTBOL OLACAK BUNLARI EN-GEL-LE-YE-MEZ-Sİ-NİZ VE İS-PAT-LA-YA-MAZ-SI-NIZ!!!!!
  • ulan youtube dan bakın o gollere 8inide kaleci direk kendi içeri alıyor , bu kadarda yüzsüzlük olmazki

• quote:

aziz yıldırım ile ali şen bir programda ben senden daha çok şike yaptım daha faydalı oldum diye bir programda birbirine girdiler sen ne diyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

aziz yıldırım ile ali şen bir programda ben senden daha çok şike yaptım daha faydalı oldum diye bir programda birbirine girdiler sen ne diyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

100. yıl şampiyonluğuna dil uzatan adam çarpılır. O sezon tüm spor kamuoyunun takdirini kazanmış, lig tarihinde "4 derbiyi de kazanarak şampiyon olan tek takım(gol dahi yemeden)", "lig tarihinin en çok puan toplayan takımı", Avrupa nın en iyi 2. savunması"

Saraçoğlunda ki maç 0-0 bitti diye hatırlıyorum.
  • Hürriyet Gazetesi, bugün kırdığı Galatasaray camiasından özür diledi!

Hürriyet'in internet sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Fatih Çekirge Galatasaray'ı üzen haber için şu açıklamayı yaptı:

Az önce Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın aradı..

Uzun bir konuşma yaptık.

Değerli Başkan 8-0'lık Ankaragücü galibiyeti ve Galatasaray'ın şampiyonluğunun "spor tarihindeki skandallar" içerisinde yer almasından duyduğu üzüntüyü iletti.

Maksadını aşan bir yayından dolayı Galatasaray taraftarlarından gelen tepkileri anlıyoruz...

O haberin maksadı galibiyet sonrasında basında tartışılır olmasının vurgulanmasıydı. Ancak kullanılan üslup maksadını aşmıştır. Başkan Canaydın'la yaptığımız konuşmada maksadını aşan bu yayının düzeltileceğini söyledim.

Bir Galatasaraylı olarak taraftarın tepkisini anlıyorum. Söz konusu haber tümüyle yayından çıkarılmıştır. Maksadını aşan bu haber nedeniyle Galatasaray camiasından özür dileriz.

Fatih Çekirge
    Hurriyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni

Attığınız iftiralardan sonra seve seve özür dileyeceksiniz.

• başarımızı çekemiyorlar
  • Hala utanmadan bunlara inananlar var bjk ankaragucune 2 macta 10 gol atmasi normal zaladin yemesi bunlari normal biz 2 macta 11 gol atinca bunlar sike saibe demi ayip ya gercekden ayip zalad bjk macini nedne satmamis acaba demek satsa 20 tane yiyecekdi 2 macta senelerdir bu hikaye tvlerde konusulur bir tane gs yazari bunu soyleyen bjkliyi susturmaz sizde bu kadar gol attiniz diye hata burada aslinda
  • 1 0 bitse diye yorum yapan cerkez kardes ne sacmliyorsun gene galatasaray sampiyon oluyordu okuman yazman ve analyacak yapiya sahipsin degilmi gs zaten +2 averaji fazlaydi +3 ederdi bjk gencler macida 3 1 bitti ne sacmaliyorsun hala ya ?
  • ulan hala inkar ediyorlar bu kadar yüzsüzlük olmaz o maç olduğu zaman 2 yaşında olan bebeler sözüm size atıp tutmayın siz şimdi malatyaya gönderdiğiniz tofaş arabaları da reddersiniz pes
  • Selamlar ;

@TOMASİNO Ankaragücü'ne yolladığınız teşvikle ilgili, zamanınızda yönetim kurulunuzda görev yapan Hamdi AKIN'ın " Aziz YILDIRIM istedi, bende teşvik dağıttım " vb. sonu gelmez açıklamalarla ilgili neler söylemek istersin ? Mikrofonlarımız sende

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

Hürriyet Gazetesi, bugün kırdığı Galatasaray camiasından özür diledi!

Hürriyet'in internet sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Fatih Çekirge Galatasaray'ı üzen haber için şu açıklamayı yaptı:

Az önce Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın aradı..

Uzun bir konuşma yaptık.

Değerli Başkan 8-0'lık Ankaragücü galibiyeti ve Galatasaray'ın şampiyonluğunun "spor tarihindeki skandallar" içerisinde yer almasından duyduğu üzüntüyü iletti.

Maksadını aşan bir yayından dolayı Galatasaray taraftarlarından gelen tepkileri anlıyoruz...

O haberin maksadı galibiyet sonrasında basında tartışılır olmasının vurgulanmasıydı. Ancak kullanılan üslup maksadını aşmıştır. Başkan Canaydın'la yaptığımız konuşmada maksadını aşan bu yayının düzeltileceğini söyledim.

Bir Galatasaraylı olarak taraftarın tepkisini anlıyorum. Söz konusu haber tümüyle yayından çıkarılmıştır. Maksadını aşan bu haber nedeniyle Galatasaray camiasından özür dileriz.

Fatih Çekirge
    Hurriyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni

Attığınız iftiralardan sonra seve seve özür dileyeceksiniz.

@ShaLer eeeee bosuna dememiş atalarımız çekirge bir zıplar iki zıplar ücüncüde cukkkkkk diyeee

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.