Şimdi Ara

Hürriyet gazetesi 14 kupona Fen Bilimleri YGS Soru bankası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %95 saman kağıdıdır beyler benden söylemesi
  • kayıtlar 2 gün önce bitmiş 5 kupon biriktirdim unutmuşum kayıt yaptırmayı ne yapmalıyım sizce bi çözüm varmı teşekkürler.
  • boşuna biriktirme vermiyorlar
  • hhmm sağol kardeş bildiğin ygs kampanyası var mı başka?
  • son 3 kupon kaldı
  • Ben de biriktiriyorum işime yarar inşallah
  • Dağıtımı ne zaman olur ?
  • Aynen dağıtım ne zaman ayrıca kardeş su an başka kampanya yok olursa haber veririm ben sana
  • Arkadaşlar bugün itibariyle 14 kuponu da topladım fakat ne kaydı yapmamız gerekiyor ne smsi ben hiçbişey yapmadım sadece kupon biriktirdim !!
  • Kayıt yaptırmadıysan kitabı vermezler.
    Yani en azından pratikte öyle görünüyor çünkü kuponların altında öyle yazıyordu.

Dağıtım konusunda bende 14.kuponu aldıktan sonra Okur İletişim Hattı'nı aradım.
    Bana verilen cevap 1 hafta ile 1 ay içerisinde dağıtıma başlanacak.
    Dedim 1 ay uzun bir zaman değilmi sınava 2 ay var,bu öngörülen süre aslında dağıtımın ne zaman başlayacağı muamma siz yine arayın bi gelişme olunca bilgi alırsınız dedi.
  • Kayıt yapmadığın için :/ vermezler sanırım ama sen yine ara derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uuu Beybi

Arkadaşlar bugün itibariyle 14 kuponu da topladım fakat ne kaydı yapmamız gerekiyor ne smsi ben hiçbişey yapmadım sadece kupon biriktirdim !!

En son geçen yaz dvd için kupon biriktirmiştim sms ile kayıt yaptım fakat dvdleri almaya gittiğimde görevli kadın ne isim sordu ne birşey kuponları verdim ürünü teslim etti.Sen yinede bir ara sor olmaz derlerse dağıtımı yapan yayın ile konuş dil dök birşey yaparlar belki olmadı yaysat bayisine git isim sormaz ise alırsın ama başkasının hakkını yersin o zaman
  • tamam sağolasın kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

quote:

Orijinalden alıntı: Uuu Beybi

Arkadaşlar bugün itibariyle 14 kuponu da topladım fakat ne kaydı yapmamız gerekiyor ne smsi ben hiçbişey yapmadım sadece kupon biriktirdim !!

En son geçen yaz dvd için kupon biriktirmiştim sms ile kayıt yaptım fakat dvdleri almaya gittiğimde görevli kadın ne isim sordu ne birşey kuponları verdim ürünü teslim etti.Sen yinede bir ara sor olmaz derlerse dağıtımı yapan yayın ile konuş dil dök birşey yaparlar belki olmadı yaysat bayisine git isim sormaz ise alırsın ama başkasının hakkını yersin o zaman

Tamam dostum sağol

• dagıtımı basladı mı acaba

Alan goren duyan kullanan var mı
  • Aynen Dağıtım başlayınca haber verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyut insan

gazetenin bugünkü fiyatı 1 lira galiba, sitesindeki e-gazetede öyle yazıyor. 14 kupon pek de ucuza gelmiyor o zaman.

Hafta içi 50 hafta sonu 75 kuruş
  • alan oldumu dağıtım başladı?
  • başladı kenka
    10 subatta basladı
  • Bende aldım bugün,kağıt kalitesini burada bahsedilen gibi değil güzel kaliteli gibi.
    Ama sorular için aynı şeyleri söylemek güç belki önden 1-2 test çözdüm diye öyle ama sorular iğrenç,bana göre YGS ayarında değildi.(ilk 2 test için konuşuyorum her ders için.)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.