mektup@hurriyet.com.tr BU ADRESE HERKES ŞU AMİLİ ATSIN EĞER GERÇEK BEŞİKTAŞLIYSA
Sayin ilgili,
Gazetenizin spor yazarlarindan olan Ismail Er`in bir sezon boyu sozde taraftari oldugu BJK klubu ile ilgili yazdigi yalan ve yanlis haberlerden dolayi kendisini bu gorevde tuttugunuz surece Hurriyet gazetesini kendim ve cevremde boykot edecegimi bildiririm. Ayrica bu dusuncemin Turkiye`de ve yurtdisinda yasayan cok buyuk orandaki gercek Beşiktaş taraftari kitlelerinle de paylasildigini bilgilierinize sunar, bu sahsin gorevine bir an once son verilmesini talep ederim.
tamam
tamam
sadece iki kişi atmış sonra sorunca beşiktaşlıyım derler
tamam
da ismail er'i tanıyorum, hürriyetten ayrılması söz konusu değil
ismail er gibi satılık kalemlerin arkası sağlam 100 000 mail gitse birşey olmaz
İsmail Er için ben de yolladım. Adamı takip ettiğimden değil tabi. Hepiniz yazmışsınız bir bildiğiniz vardır Benim kafama takılan başka bir adam var. Zamanında bir yazısını arkadaşım zorla okutmuştu. Sanırım Barcelona maçı sonrası Beşiktaşı yerden yere vurmuş böyle utbol mu olur filan diyor. Sonra aynı adam sanırım Chelsea maçı içinde aynılarını yazdı. Adam beşiktaşın avrupada iyi oynamasını çekemiyor. Bir de fotoğrafı var zaten resmen ben gıcığım diye bağırıyor yaw