Şimdi Ara

HÜRRİYETE MAİL ATIN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mektup@hurriyet.com.tr BU ADRESE HERKES ŞU AMİLİ ATSIN EĞER GERÇEK BEŞİKTAŞLIYSA

Sayin ilgili,

Gazetenizin spor yazarlarindan olan Ismail Er`in bir sezon boyu sozde taraftari oldugu BJK klubu ile ilgili yazdigi yalan ve yanlis haberlerden dolayi kendisini bu gorevde tuttugunuz surece Hurriyet gazetesini kendim ve cevremde boykot edecegimi bildiririm. Ayrica bu dusuncemin Turkiye`de ve yurtdisinda yasayan cok buyuk orandaki gercek Beşiktaş taraftari kitlelerinle de paylasildigini bilgilierinize sunar, bu sahsin gorevine bir an once son verilmesini talep ederim.

• tamam
  • tamam
  • sadece iki kişi atmış sonra sorunca beşiktaşlıyım derler
  • tamam

da ismail er'i tanıyorum, hürriyetten ayrılması söz konusu değil
  • ismail er gibi satılık kalemlerin arkası sağlam 100 000 mail gitse birşey olmaz
  • İsmail Er için ben de yolladım. Adamı takip ettiğimden değil tabi. Hepiniz yazmışsınız bir bildiğiniz vardır Benim kafama takılan başka bir adam var. Zamanında bir yazısını arkadaşım zorla okutmuştu. Sanırım Barcelona maçı sonrası Beşiktaşı yerden yere vurmuş böyle utbol mu olur filan diyor. Sonra aynı adam sanırım Chelsea maçı içinde aynılarını yazdı. Adam beşiktaşın avrupada iyi oynamasını çekemiyor. Bir de fotoğrafı var zaten resmen ben gıcığım diye bağırıyor yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle Bir Mail Gelmiş(İşbank)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam

bu aralar çok moda bu tamam
  • tamam yazdım konu başlığına da DİKKAT BJK MESAJI DİYE NOT DÜŞTÜM
  • hurriyetin diğer haberleri de iyice laçka olmuş..
    eskiden ilk girdiğim siteydi şimdi hiç okumuyorum bile..
  • gonderdim
  • yolladım
  • Bende gönderdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.