Şimdi Ara

HÜSEYİN GÜLERCE ŞİKE İTİRAFLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan gülerce sen hala fetönün elemanı değilsen bende hiçbir şey bilmiyorum.. Bunları biliyordun da yazılarında niye Aziz Yıldırım'ı hedef gösterdin? Niye cemaati sürekli savundun? O süreçte niye söylemedin Gülerce, sahtekar gülerce, ulan bu fetöcüleirn alayı namussuz...

Baştan sona izledim programı, Gülen'e inanmamışta bilmem neymiş, geçecek bu palavraları... O cemaatin suçsuz yere içeri attığı Yarbay intihar ettiğinde "mermiye kafa attı" diye kim yazdı şerefsiz

Program program gezip şike-cemaat ne alaka diye söylemedin mi? Biliyordun da bunları niye söylemedin? Cinayeti kimin işlediğini görüp niye sustun?

Sunucu da soru sorma özürlü? Ah orada düzgün bir sunucu olacaktı... Spor camiasında bildiğin adamları niye söylemedin?

Gs'li u bilmem kaç u milli takımı td'si İsmail, Uğur tütüneker, Hakan ünsal, Okan buruk, Akhisar td'si, Fatih terim bu isimleri niye veremedin? İyi geçiştirdin oraları iyi...

o dönem federasyonda görev yapan ve operasyon bittikten sonra birden gs'ye geçen adamların isimlerini niye veremedin?

Arkadaş niye söylemedin Aziz Yıldırım 'ı bitirme operasyonu diye niye?

Bu eski fetöcülere zerre güvenmiyorum zerre...

• quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

Simdiye kadar nerdeymis

Tipik cemaatçi işte..Villalarda otururken iyiydi, son model arabalara binerken iyiydi. Baktılar güç el değiştiriyor gerçekleri bir bir itiraf ediyorlar...

Aziz Yıldırım operasyonu olduğunu, Fb'yi ele geçirme operasyonu olduğunu Fb taraftarı söylerken bu fetöcü, yalancı arkadaş yazılarında sürekli Aziz Yıldırım'ı eleştiriyordu...

O zaman adam olup niye dememiş bu Aziz Yıldırım'ı ortadan kaldırma işidir diye...

Bu adamlara bu ülkede ekmek, su verilmesin gitsinler pensilvanyaya güvenmiyorum arkadaş bu adamlara..
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Demekki gucunuz yok verdiremiyosunuz.

Yapmis olsak bile diyorum ki o sene stadta olan biri olarak yapmadiklarindan eminim, ceza verilmesini saglayavak ne federasyon ne bir devlet , digi vs hicbirsey yok.

Ben yaparim ceza almam. Sen yaparsan alt lige gidersin. Yerinizi bilin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

quote:

quote:

quote:

FETÖ'den tutuklanan ve açığa alınan Fenerbahçe kongre üyesi hakim ve savcılarda Fenerbahçe'yi aklayan hakim ve savcılarda müebbetle yargılanıyor.
    Bu adamların Fenerbahçe kongre üyeliklerini altında hangi kulüp başkanının imzası var, Ünal Aysal'ın mı ?

Aha geldi bizim duyumcu+ finans müdürü.

Noldu soru ağır mı geldi ?

Asıl gerçekler size ağır geliyor, bırakın bu ayakları.

Şu forumda onlarca troll var, hiçbir senin kadar boş konuşmuyor.

Kendi taraftarın bile bıkmış senden birader.

Gerçekler meydana çıksada kime ağır kime hafif geliyomuş görsek.

Cas'tan tescilli şikeniz var işte, dava siyasi sebeplerden açılmış olabilir bu şikenin olmadığı anlamına gelmez.

Bu hakim savcılar Fenerbahçe kongresi üyesi mi, üyesi. Bu üyeliklerin altında Aziz Yıldırım'ın imzası var mı, var e daha ne ?

Şike yaptınız mı yapmadınız mı, yaptınız. O zaman bu boş muhabbetleri geçiniz.

Çıkıyor işte yavaş yavaş ortaya. Gün gelir sizin yediğiniz b*klarda da çıkar ortaya.

Tutturmuşlar bir cas, Juventus'da tescilliydi oradan.

Bu adamlar devletin her kademesine sızmış, sızdırılmış. Fenerbahçe kongresi ne bunun yanında.

Öyle bir konuşuyor ki, sanki kendileri sütten çıkma ak kaşık.

Ayrıca şu forumda boş muhabbet yapmayın diyecek son kişilerdensin. Zira attığın her mesaj boş.

• Amatör liglerden profesyonel liglere hatta cl, dünya kupası gibi organizasyonlar dahil şike yok diyen kektir. Bu kadar paranın bu kadar rantın döndüğü yerde fesatlık olmaması imkansız. Özellikle beşiktaşlı arkadaşlarıma söylüyorum şu bütünüyle kirlenmiş spora artık şeref, haysiyet, onur gibi anlamlar yüklemekten vazgeçsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

doğrudur ama bu şikenin olmadığını göstermez

Hocam elini vicdanına koyarak ''Trabzonspor'' temizdi diyebilirmisin? Hocam inanın yada inanmayın şuanda bile çatır çatır şike yapılıyor.Uefa bile yapıyor,para işin içine girdikçe futbolu bitiriyorlar farkında olmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Téquila

quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

doğrudur ama bu şikenin olmadığını göstermez

Hocam elini vicdanına koyarak ''Trabzonspor'' temizdi diyebilirmisin? Hocam inanın yada inanmayın şuanda bile çatır çatır şike yapılıyor.Uefa bile yapıyor,para işin içine girdikçe futbolu bitiriyorlar farkında olmadan.

Demem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik bir Gs li. Sinsi... Çıkarcı...

Ulan madem biliyordun bunları vakti zamanında niye söylemedin?. Gs lisin tabi. Hem Gs lisin hemde FETÖ cüydün. O sahte şeyhinin ipliği ne zaman pazara çıkmaya başladı hemen kırdın dümeni.

Buradan devlete sesleniyorum; bu ve bunun gibi çıkarcı herifleride içeri atın. Bunu yapmazsanız bu pislik FETÖ örgütüyle adam gibi uğraşmıyorsunuz imajı çizmiş olacaksınız.
  • Bu davanın kumpas olduğunu ergenekon Balyoz gibi davalar ile eş değer bir dava olduğunu hukuktan azıcık anlayan idaanameleri okuyan herkes söylüyordu zaten. Eski Gs başkanı hukukçu Duygun Yarsuvat bile bunu söyledi adam Gs'li ama hukukcu adamı o zaman fanatikler linç etmişti.Bu forumdaki insanlara laf anlatılmaz onlar ne olursa olsun aynı şeyde diretecekler. Şuan her ne kadar bıraksın istesemde Aziz YILDIRIM boş yere 1 sene içerde yattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Bu davanın kumpas olduğunu ergenekon Balyoz gibi davalar ile eş değer bir dava olduğunu hukuktan azıcık anlayan idaanameleri okuyan herkes söylüyordu zaten. Eski Gs başkanı hukukçu Duygun Yarsuvat bile bunu söyledi adam Gs'li ama hukukcu adamı o zaman fanatikler linç etmişti.Bu forumdaki insanlara laf anlatılmaz onlar ne olursa olsun aynı şeyde diretecekler. Şuan her ne kadar bıraksın istesemde Aziz YILDIRIM boş yere 1 sene içerde yattı.

Yarsuvat bir iddia ortaya attı birilerine yaranmak için. İDDİA diyorum hukukçu olmasıyla alakası yok.Yoldan geçen biride bir iddia ortaya atabilir.Bu iddiayıda yalanlayan sizin başkanınız Azizi Yıldırım. Gsli biri söyledi diye hemen lafları çarpıttınız.Olayın kumpasla alakası bile yok İDDİA attı bak gsli bile böyle söylüyor dediniz ama aziz bey yalanladı.

• quote:

quote:

quote:

FETÖ'den tutuklanan ve açığa alınan Fenerbahçe kongre üyesi hakim ve savcılarda Fenerbahçe'yi aklayan hakim ve savcılarda müebbetle yargılanıyor.
    Bu adamların Fenerbahçe kongre üyeliklerini altında hangi kulüp başkanının imzası var, Ünal Aysal'ın mı ?

Şu bölümde gördüğüm en bos adamsin

• Yalan konuşuyorsunuz,insanlar üzerin de algı yapıyorsunuz, Aziz Yıldırım resmi sitede ki açıklaması sadece 50 milyon dolar ile ilgili kimseyle para konuşmadım dedi.bak Ahmet hakanın Mahmut uslu ile röportajı var aç izle ,diyor ki ses kayıtlarını dinlediniz mi,sesler size mi ait Mahmut uslu evet bana ait ama diyor ve video bitiyor devamı yok, ama dan sonrası yok.Böyle kes biçlerle yapıştırlarla algı operasyonları ile geldiniz üzerimize.siz bize şikeci derseniz,biz de size fetöcü teröristler diyeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: coobain

quote:

quote:

quote:

Şu bölümde gördüğüm en bos adamsin

Sen bide Fenerbahçe bölümünü gör.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper_Sensation

Yalan konuşuyorsunuz,insanlar üzerin de algı yapıyorsunuz, Aziz Yıldırım resmi sitede ki açıklaması sadece 50 milyon dolar ile ilgili kimseyle para konuşmadım dedi.bak Ahmet hakanın Mahmut uslu ile röportajı var aç izle ,diyor ki ses kayıtlarını dinlediniz mi,sesler size mi ait Mahmut uslu evet bana ait ama diyor ve video bitiyor devamı yok, ama dan sonrası yok.Böyle kes biçlerle yapıştırlarla algı operasyonları ile geldiniz üzerimize.siz bize şikeci derseniz,biz de size fetöcü teröristler diyeceğiz.

Yalan söylediği çok açık.İstediğiniz kısımlara inanıyorsunuz işte. Castan yediniz cezaları savunmanız bile komedi sizin.O savunmayı dinleyen biri hala şike yapmadık diyebilirsa gözü kördür.Bak olayın takımla felan alakası yok.Biz başımıza böyle bir olay gelse böyle bir savunma yapsak bir tarafımla gülerdim.Olayın başlangıcı belkide kişisel olabilir ama şike var ortada.Tapelerde gerçek olduğu söyledi sadece usülsüz dinlendiği için geçersiz.Öyle kesip biçme felan yok.Olsa söylerdiniz saçma sapan savunma yapmazdınız.

• noldu lan noldu şimdi...
  • Yaptıksaysak Fenerbahçe için yaptık 2011
    - Omo sodoco boz mo yoptok ? 2012

Paralel yaptı 2015

• 4 senede 3 kere kan aldık yeter bence bu

• 3 arkadaş hırsızlığa bir eve girmiş cok dikkatliymisler evde de güvenlik ,kamera hicbirsey yokmuş hırsızlığı yapıp cikacaklarmis. Hırsıziz birisi disarda biri arabada biride evde ise koyulmulsar. Sonra nemi oluyor ev sahibi kalkıyor ve o hirsizi yakalıyor ve polise teslim ediyor diger 2 hirsiz kacip izini belli etmiyor. Ve sadece o evdeki hirsiz hapse giriyor.

•  HÜSEYİN GÜLERCE ŞİKE İTİRAFLARI

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada şike yapıldı diyenlerin ne malum FETO'cu olmadığı?Nasıl güvenicez size?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.