Şimdi Ara

Hususi doblo ile ticari tasima?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ruhsatta hususi yazan aracla yuk tasima yapilirmi? is resmi kayitli vergisi odeniyo olucak..boyle bisey mumkunmu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hususi ticari onlarin pek bi onemi yok kamyonet ruhsatli ise k belgesine araci ekletin yeter sofore src ister ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoplu -- 13 Eylül 2024; 21:30:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sinoplu

SRC belgesini e-devletten çıkartıp, fotokopi çıktısını sürekli yanımızda taşımaya gerek var mı?

Yoksa trafik polisi, tc kimlik numarası bilgisini sisteme girip, kendisi kontrol edebiliyor mu?

Sanırım 2021 yılından sonra SRC kartı gönderilmiyormuş.

• coderMX C kullanıcısına yanıt

Sistemde gözükse bile araçta bir kopyasının olmasında daima fayda var.

Hayir gerek yok sistemde gorunuyor soylemeyi unuttum psikoteknik belgesi de istiyorlar

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    otomobil ruhsatli olsa ,onunla durumu bildirip ,vergisini verip tasima imkani olurmu?

• shegenli chingen kullanıcısına yanıt

Otomobil ile ticari yuk tasimacili yapabilecegini sanmiyorum zaten yetki belgesine araci ekleyemezsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sinoplu kullanıcısına yanıt

Daha önce psikoteknik belgesi almadım. İki ay önce SRC belgesi aldım. Psikoteknik belgesinde, trafik polisinin sistemde görüdüğü bir belge midir? Yoksa kırtasiyeden falan çıktı alıp, yanımızda taşımaya gerek var mı?

1250 liraya teste giriyosun..reflex olcuyo..sonra psikiyatriye onaylanip edevlete dusuyo

Artik her bilgin poliwin jandarmanin elindeki tabletten gorunuyor aracin yetki belgeleri varsa logosu ceki demiri

Surucunun src si psiko su akla gelen hersey

• shegenli chingen kullanıcısına yanıt

Bana 2000 TL fiyat verdiler, psikolog ücreti dahilmiş. Binalarında psikolog varmış. Yani ayrıca bir psikologa gitmenize gerek yok dediler. Ne için alacaksınız diye sormuşlardı, TIR için dedim.

Başka bir yer 2200 TL dedi, psikolog detayını sormadım. Bazı psikoteknik raporu veren yerler, psikolog için polikinlik gibi yere yönlendiriyormuş, haftaiçi gidip psikologla kısa bir görüşme yapıp, onay veriyorlarmış.

Hafta içi gidip gelmek benim için sıkıntı olur. İstanbul avrupa yakasında, bir kaç yere telefon edip, süreci sorgulayıp, alacağım.

@shegenli chingen

istanbulda nerdese 2 kati

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.