< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hususi doblo ile ticari tasima?
-
-
Hususi ticari onlarin pek bi onemi yok kamyonet ruhsatli ise k belgesine araci ekletin yeter sofore src ister ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoplu -- 13 Eylül 2024; 21:30:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SRC belgesini e-devletten çıkartıp, fotokopi çıktısını sürekli yanımızda taşımaya gerek var mı?
Yoksa trafik polisi, tc kimlik numarası bilgisini sisteme girip, kendisi kontrol edebiliyor mu?
Sanırım 2021 yılından sonra SRC kartı gönderilmiyormuş.
-
Sistemde gözükse bile araçta bir kopyasının olmasında daima fayda var.
-
Hayir gerek yok sistemde gorunuyor soylemeyi unuttum psikoteknik belgesi de istiyorlar
otomobil ruhsatli olsa ,onunla durumu bildirip ,vergisini verip tasima imkani olurmu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Otomobil ile ticari yuk tasimacili yapabilecegini sanmiyorum zaten yetki belgesine araci ekleyemezsin
Daha önce psikoteknik belgesi almadım. İki ay önce SRC belgesi aldım. Psikoteknik belgesinde, trafik polisinin sistemde görüdüğü bir belge midir? Yoksa kırtasiyeden falan çıktı alıp, yanımızda taşımaya gerek var mı?
-
1250 liraya teste giriyosun..reflex olcuyo..sonra psikiyatriye onaylanip edevlete dusuyo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artik her bilgin poliwin jandarmanin elindeki tabletten gorunuyor aracin yetki belgeleri varsa logosu ceki demiri
Surucunun src si psiko su akla gelen hersey
Bana 2000 TL fiyat verdiler, psikolog ücreti dahilmiş. Binalarında psikolog varmış. Yani ayrıca bir psikologa gitmenize gerek yok dediler. Ne için alacaksınız diye sormuşlardı, TIR için dedim.
Başka bir yer 2200 TL dedi, psikolog detayını sormadım. Bazı psikoteknik raporu veren yerler, psikolog için polikinlik gibi yere yönlendiriyormuş, haftaiçi gidip psikologla kısa bir görüşme yapıp, onay veriyorlarmış.
Hafta içi gidip gelmek benim için sıkıntı olur. İstanbul avrupa yakasında, bir kaç yere telefon edip, süreci sorgulayıp, alacağım.
-
istanbulda nerdese 2 kati
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X