Şimdi Ara

Huwei p10 mu Sony XZ1 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese meraba konu açma sebebim bu iki telefon arasında kalmam yani teknik özlelliklerini zaten hepimiz biliyoruz ama varsa kullanıcı deneyimleri yada bilenlerden kronik sorunları baş ağrıtan dertleri vs varsa söylerseniz çok güzel olur fiyat olarak zaten xz1 daha iyi durumda ama çift kamera dizayn fln da p10 a doğru çekiyo beni :) bide sizlere danışayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraybtgn -- 11 Nisan 2018; 23:9:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiawei p1p kullanicisi olarak kesinlikle p10 derim. Sik ve zarif olmasi bile yeter. Cok guzel telefon

• Peki telefonun düşük ışık performansı nasıl sizce bataryası bir günü rahat çıkarıyoru mu bide telefon ısınıyor diyorlar doğru mudur. Kullanan biri olarak sizde yaşıyo musunuz .

• Xz1 performans olarak daha başarılı bir cihaz. Tercihim xz1 den olurdu

• Açıkçası sony banada daha cazip geliyo ama beni düşündüren tek şey telefonun dizaynı yani p10 çok daha hoş görünüyo ama hem fiyat hem donanım bakımından xz1 önde inanın hâlâ kararsızım:).

• Xz1 konusunda ekranda problemler olduğunu okumuştum bir göz atın isterseniz.Benim tercihim ise xz1 den yana olurdu tasarım yazılım performans açısından ama işte ekran problemi ve pilinin 2700 olması düşündürücü.

• Xz1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.