Şimdi Ara

HUZUR BULMAK İSTEYEN NAMAZ KILSIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 12:35:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İSG uzmanı İstanbul'un Bağcılar ilçesinde yaşayan Furkan Şanlı kardeşim hepimiz kuluz ve zafiyetlerimiz var herkesin imtihanı farklı bende kadınlara aşırı düşkünüm hergün 5 vakit namaz kılamasamda çok şükür 3 vakit kılıyorum ve namazlardan sonra ( Allah'ım beni kötü kadınların belasından, fitnesinden ve şerrinden koru ) diye dua ediyorum çok şükür Allah beni fiili zinadan evlendiğimden beri yani 13 yıldır koruyor ayrıca ( Allah'ım beni göz zinasından koru ) diyede ayrıca dua ediyorum ve bu duam ne yazikki kabul olmuyor çünkü artık vücudum ve beynim göz zinası yapıp masturbasyon yapmaya alışmış ve odaklanmış bende istiyorum bu pis alışkanlıktan kurtulmayı ama ne yapayım kurtulamıyorum ergenliğe girdiğim 13 yaşından beri bu lanet alışkanlıktan kopamıyorum şu anda yaşım 41 yani 28 yıldır bu kötü hasletten kurtulmak için mücadele ediyorum ama bir türlü başarılı olamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Allah istediği için o hakaretleri yapmıştır... Allah istemese Ebu Lehep bu davranışlarda bulunamazdı. Ebu Lehep'i kim kötü yarattı? Zeus mu? Ebu Lehep'in "kötü" olmasının tek sorumlusu onu yaratandır, o öyle yaratmasaydı o da öyle olmazdı.

Alıntıları Göster
    bu yorumu da sana Allah yazdırdı değil mi ? o işler öyle olmuyor, herkesin özgür iradesi ve idrak gücü, zekası var.. bu aynı zamanda bir sorumluluk .. Her türlü günahı işleyeyim ama sonra Allah beni kötü yarattı'' .. ulan zaten ''Allah beni kötü yarattı '' diyebiliyorsan , varlığına inanıyorsundur ve Allahın varlığa inanıpta ondan korkan birisinin böyle salakça bir şey diyeceğini de düşünmüyorum

• arkadaş doğru söylemiş.

iman ederek, inanarak namaz kılan insan daha bir huzurlu oluyor. kalbi nefsi kararmış insan namaz kılarken ruhu daralıyor çünki önce beynini ruhunu arındırması gerek.
  • Bethesta kullanıcısına yanıt
    Tanrı olmayınca sanki dediğiniz olayları biz mi belirliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.