Her şey iyi güzel de şu dokunmatik trackpad kısmı hiç kullanışlı değil bana göre.
quote:
Orijinalden alıntı: SpecturA
quote:
Orijinalden alıntı: Vee
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
arkadaşlar kötü bir durum ile karşılaştım annemin ve babamın pasaportunda türkiye çıkış damgası var ama giriş damgası basmamışlar pasaport kaydında problem olur mu acaba?
bu arada bugün sordum öğrendim aktarayım belki işine yarayan biri çıkar
eğer pasaportunuzda giriş damgası bulunmuyorsa gümrüğe gidip halledebiliyorsunuz (sanırım bi kağıt veriyolar demişti kayıtı yapan eleman)
Hocam şarj süreleri nasıl aletin ne kadar gidiyor
Oglen sarj ettim bayadirda kurcaliyorum suanda %70 de sarji
Teşekkürler hocam birde faceboom vs üzerinde video izlemek mümkün mü?
valla onu denemedim ya :D suan telefon bende degil pasaport kaydini yapmasi icin babama verdim kayit halledilsin bis isini de hallettikten sonra daha rahat cevap verebilirim sorulara ama bu arada not olarak belirteyim bildigim kadariyla cihazda flash destegi olmadigi icin muhtemelen izlenmiodur diye dusunuyorum
Yinede bi denerseniz sevinirim hocam
Denedim facebook videolari izlenmio malesef
Sağolun hocam teşekkür ederim
arkadaşlar bu ayın 12 sinden itibaren turkcelden alabileceğiz
bu arada teklifleride belirtiyim: 90,00*18 ay ve 150*12 ay bu fiyatlara mega bis paketi dahil :)
Adamlar hem Q klavyeden vazgeçmiyor hemde dokunmatik ekliyor
quote:
Orijinalden alıntı: hlt34
bu arada teklifleride belirtiyim: 90,00*18 ay ve 150*12 ay bu fiyatlara mega bis paketi dahil :)
bu nasıl iş anlamadım.18 ay taksit daha ucuza geliyor...
quote:
konuşma, hediye dk, sms var mı bu paketlerde? sadece BİS+ telefon ise pahalıya geliyor sanki. ayrıca kaynak göstermeniz mümkün mü
konuşma sms yok sadece bis var.....turkcelde çalışan mağaza müdürü arkadaşımdan bizzat maili gördüm :)
quote:
konuşma sms yok sadece bis var.....turkcelde çalışan mağaza müdürü arkadaşımdan bizzat maili gördüm :)
teşekkürler bilgi için, bakalım göreceğiz o zaman..
Bende bugun gidip Sordum Maltepe Carrefour'daki TİM Bayisine Ekim,Kasım Gibi satışta olucak dedi..
Corbyle ayni boyutta ekran. Biraz kucuk olmus en az 3.2 Olmaliydi...
quote:
Bu fiyat olması imkansız 18 ay taksitli fiyatı daha ucuz ya turkcell sanırım insanları da kendi gibi beyinsiz sanıyor.
quote:
18 ay değil 24 ay olmasın o. Çünkü aynı paket içeriğine sahiplerse affedersiniz ama eşek olsa kimse 12 aylık olanı almaz. Arada 180 tl ve ekstra 6 ay paket kullanımı var. Yanlış görmüş olabilirsiniz. Ya da içerik farklı olabilir. Bu konuda arkadaşınızdan net bir bilgi alıp bizimle paylaşırsanız kafa karışıklığından kurtuluruz.
arkadaşlar kusura bakmayın 24*90.00 tl olacak bilginize..kesinlikle 12 sinde tanıtım olacak ve o hafta cihazlar turkcell timlerde olacak
Aynen 90.90 tl full paket 24 ay turkcell fiyatı olacak.. ardndan vodafone falanda cıhazı getirecektir.. Türkiyede Her zaman İlk Turkcell kalitesiyle gelir :)
quote:
Orijinalden alıntı: SæFæK
Aynen 90.90 tl full paket 24 ay turkcell fiyatı olacak.. ardndan vodafone falanda cıhazı getirecektir.. Türkiyede Her zaman İlk Turkcell kalitesiyle gelir :)
Turkcell'de kontratsız olarak satışa sunulucak mı ? Fiyatı ne olur ?
belirsiz..
bende dün akşamdan beri kullanabiliyorum telefonumu .. S2den vazgeçip buna geldik bakalım inş. iyi yapmışızdır :) sarj'dan bıkkınlık gelmişti S2 de.. umarım üzmez bu ..
yanlız ufak bi sorunum var .. e-posta ve app word e giriş yapamıyorum .. BB İD giriyorum ancak ulaşılamadı gibi bişey yazıyor .. bilgisayardan girince sorun olmuyor ama .. şifre doğru .. böyle bir sorun yaşayan varmı acaba ?
Alamayan da bok atmasin bb ye ben bold 9700 aldim gayet memnunun oyle tuslari silindi yok efendim yere dustu calismiyor olayi yok radyo isterseniz uygulama yuklersiniz birde bis alirsiniz oh mis gibi bis almasanizda ubertewit yukler snaptu yuklersiniz vs..kullanimi kolay sesli arama google da sesli arama 3g hizli interneti kisa yol klavyesi bebuzz sayesinde renkli sinyalleri excel ve bircok dokumani acabilme yetenegi var otomatik acma kapamasi uuzun dayanan sarji
Benimde 9900 Arızalandı.
1 Hafta Cok Rahat Kullandım Fakat Son 2-3 Gündür WİFİ Bağlanmamaya Başladi. Daha Dogrusu Baglanıyor,Fakat Hıc Bır Yere giremiyordum. Yazılım Güncellettirdim. Fakat Bu Seferde Ne Hıkmetse Telefonun Dokunmatıgı geç algılamaya başladi. Teknosada Rapor Tutturup Telefonu Servise Yolladım. Yenı Cıhazla Degiştirecekler. Bekleme Aşamasındayız. Aman Sızde Dıkkat edin.