Şimdi Ara

Huzursuzluk çıkarıyorum banlayın beni (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya siz gerçekten anlamak istemiyorsunuz. Çok zor birşey değil pk yapmak. Yeri geldi pk da yaptım. L2gold da 6k karma ile dolaştım. Guardlar şehre sokmadı gk defol git dedi bana. Elime ne geçti yani arkamdan küfreden bi ton vatandaş bıraktım. Beyler KASIM 27 DE ASKERİM inşallah. 2 sene sonra kendi sunucumu açmış olacağım, açamasam bile 1 ay L2gold da kasıcam. Siz o zaman görün pk lık nasıl yapılıyormuş. 50k karma yapmadan o sunucuyu bırakmam. Siz piskopatsanız ben en bi psyco yum.

Benim demek istediğim 70 lvl altında birisini kesmek bence aklından zoru olan insanların işi. Amaç pk ise götün yiyorsa gel L2gold a antharas lairde yap pk lık. Vaz geçin bana pk lığı savunmaktan. Oyun oynamasını bilmeyen, oyundan sıkılmış insanların işi PK.
  • 50k karma yapmada başarılar dilerim
    bende pk olmayi pek sevmem birincisi durup dururken birisini kesersem kesin arkamdan küfür yiyecegim (anlamadigim bir dilde olsa bile kufur oldugu belli) ikinci olarakta genelde kimseden items vb bir yardim görmem yani silahlarımı kendim yaparim dolayisiyla fazlada silahım olmaz. geçen gün bir tane türk spoil buldum cbp cekmeye gidekmi dedim yari yariya cikani alacagiz diye anlastik ben lvl 73 sh dc set ve b grade kitap vardi o zaman üzerimde fazlada cbp cikan yaratiktan yok(cbp baya degerli serverde) ama ortalikta biz dahil 3-4 grup var
    grup un biri bir hatcling ve kendi kasan spoiller , digeri 2 mage ve 1 spoiller ,3 grup overlord/tyrant olan biri ve spoiler son grupta arkadasim ve ben
    hatclingle kasan spoler bizim işimize karısmaya basladi i kill you dedim toz olup gitti

birden bire overlord/tyrant olan geri zekalı adam benim arkadasima dalmaya başladi orc zaten yavas kosamiyor birde ben slow çakmisim gözünün tam üstüne biraz sonra kendini yerde buldu
    hemen spoiler arkadasi geldi resledi onu baktim kendini buffluyor arkadas dur dedim bekle bu asalak gene gelecek 1 dakka geçmedi geldi (üstümde dc robe set var çok kıymetli) o yüzden pk olmak istemiyorum o hemen bana dalmaya basladi ben slow caktim gene oda bana mass slow cakti birde speed veren bufuunu atti kendine tam ehvah demişken bir daha slow caktim baktim oldugu yerde kaldi gene kestim
    gene spoiler olan arkadasi resledi onu tekrar bir pvp daha yapmaya başladik arada beni sleepledi baktım bana vurmuoyr acaba neden vurmuyor dedim sleep gecti basladim dalmaya baktım adamda flagg i gecmiş bende adama vurmayi biraktim
    adamin yanina gidip başladim dalgami gecçemeye acayip zevk aldim dalga gecerken bişeyde yapamiyordu garibim

• pk'yı bende sevmem extremede bi pk kesiyim derken ( tam o arada bi yaratık öldürdü ve karma'sı sıfırlandı) pk oldum ondan başkada pk fazla olmamışımdır ( infinity hariç :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 17 Kasım 2006; 21:42:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.