Abdülkerim, seni İTÜden hatırlıyor gibiyim, veya sadece isim benzerliği de olabilir bilemiyorum...
o acemilik 2.5 ay :) aman kalpten goturme milleti ben dahil . bu arada ben istanbulada hatta umraniyede oturuyorum hehehe
1 sene önce o okulda olan arkadaşım var. 15 gün sonra yemin töreni, sonra 3 ay eğitim dedi. bilmiyorum belki değişmiştir.
quote:
Orjinalden alıntı: umutdem
o acemilik 2.5 ay :) aman kalpten goturme milleti ben dahil . bu arada ben istanbulada hatta umraniyede oturuyorum hehehe
arkadaşlar kurada her yer mümkün mü? yoksa gidilecek iller aşağı yukarı belli başlıları mıdır?
ben 1 ay once oradan 319.dönem astegmen olarak mezun oldum,odalar 5 kişilik banyo bizim donemde bozuktu 4 banyo var.bölük komutanı serttir,takım komutanlarınız iyi insanlar 15 gün acemilik var yürüyüs sağa dön sola dön vb. sonra dershane ve silah dersleri var rahat edersiniz..zaman cok cabuk gecer,ilk günler herşeye dikkat ederler sürünme cezası falan verirler sonra rahatlarsınız. 63 kişi toplam.aksamları etüd olur,tv dvd izleyebilirsiniz.yemekleri güzel ortam ormanlık otobüsle kadıköye 45 dk. mecidiyeköye 25dk sürer. ümraniye bld. baglı bir semt. bütün sorularınız için beni 0 505 586 94 36 dan arayabilirsiniz.
Tesekkurler bilgilendirme icin...
RHEİNMETALL hangi sehirlerde var. Egitim sonrasi hangi sehirlere gitme ihtimalim var?
Bir de ulasimla ilgili soru sorayim, okul Çekmeköy kışlası içinde mi?
Ben topkapidan gelecegim. Su 3 otobüsten hangisine binmem gerekiyor?
evet ben de mumkunse hangi sehirler var kurada onu ögrenmek isterim
SUBAY LOJMANLARI durağında ineceksiniz 300 mt.kadar ilerde nizamiye var. mecidiyeköyden ali sami yenin yanında 122B, kadıköyden 14 ile baslayan otobüsler geciyor
ayrica izin kartınızla belediye otobüslerine bedava binebilirsiniz (kırmızı otobüsler)
hafta sonları aksam 20.00a kadar çarsı izniniz var,ceza alırsanız hafta sonu izninizi kitlerler.Cep telefonu yasak,yakalanırsanız hafta sonu çarşıya cıkamazsınız. kura yerleri silah sınıfına göre degisiyor.3. ayın sonunda kura cekiyorsunuz ve dağılıyorsunuz. geçmiş dönemlerin kura yerlerini size liste olarak verirler ama kesin liste sonlara doğru belli olur kura yerleri değişebilir listeye yeni yerler eklenebilir veya cıkarılabilir.63 kişi içinden ders başarısına göre 1.ler belli olacak 4 kişi listeden istedikleri yeri seçebilecek.Derslerden kimseyi bırakmıyorlar ama sizi korkuturlar.kalırsanız 15 ay er olursunuz diye.
20 mm rheinmetall 20 mm oerlikon 35 mm oerlikon 40mm oerlikon
sen hangi sınıftaydın ve nereye çıktı dağıtımın?
quote:
Orjinalden alıntı: boivchechne
SUBAY LOJMANLARI durağında ineceksiniz 300 mt.kadar ilerde nizamiye var. mecidiyeköyden ali sami yenin yanında 122B, kadıköyden 14 ile baslayan otobüsler geciyor
ayrica izin kartınızla belediye otobüslerine bedava binebilirsiniz (kırmızı otobüsler)
hafta sonları aksam 20.00a kadar çarsı izniniz var,ceza alırsanız hafta sonu izninizi kitlerler.Cep telefonu yasak,yakalanırsanız hafta sonu çarşıya cıkamazsınız. kura yerleri silah sınıfına göre degisiyor.3. ayın sonunda kura cekiyorsunuz ve dağılıyorsunuz. geçmiş dönemlerin kura yerlerini size liste olarak verirler ama kesin liste sonlara doğru belli olur kura yerleri değişebilir listeye yeni yerler eklenebilir veya cıkarılabilir.63 kişi içinden ders başarısına göre 1.ler belli olacak 4 kişi listeden istedikleri yeri seçebilecek.Derslerden kimseyi bırakmıyorlar ama sizi korkuturlar.kalırsanız 15 ay er olursunuz diye.
20 mm rheinmetall 20 mm oerlikon 35 mm oerlikon 40mm oerlikon
bende buraya çıktım tertipler var mı bilgi verecek
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı HAVA SAVUNMA Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci Or. Hrk. Kur. Ybşk. Hrk. Bşk. Hv. Svn. Tb. K.lığı ÇEKMEKÖY İSTANBUL
Bu yer hakkında bilgi verebilecek olan varmı acaba??????
1'inci Or. Hrk. Kur. Ybşk. Hrk. Bşk. Hv. Svn. Tb. K.lığı ÇEKMEKÖY İSTANBUL Kısa dönem er Piyade
Burda askerlik yapmış arkadaşlar var mı? Acemilikten sonra İstanbul içi dağıtım mı oluyor, yoksa şehir dışı mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme