Şimdi Ara

Hybrid Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=KW75PFMz2oI

Video koyamadım kusura bakmayın.Bu linkteki arkadaşın buildi nedir yani kaç str kaç int vericez. açıklamaya bir şeyler yazmış ama anlamadım tam olarak. Lütfen hybrid işe yaramıyor gibi yorumlar yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.eye -- 24 Şubat 2013; 21:32:11 >

• Hybrid pişmanlıktır, ciddiyim.
  • 33 int 1 str vermiş eleman dediğine göre.
    ama dediğine göre..
    Bu arada hala isro da ömrünü harcayanlar varmış doğrusu, ilginç.
  • Adamın ilk kapıştığı warrior çok yavaş oynuyor, sonra kapıştığı rogue adamı yere düşürdükten sonra desperate açmadan tokatlamaya çalışıyor felan heyecan yapıyor sanırım.

Bu arada adam iyi kullanıyor charını mesele hybrid olmasında değil yani, akıllıca ve eli çabuk bir şekilde oynuyor buraya dikkat:

www.youtube.com/watch?v=KW75PFMz2oI#t=8m25s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SnowStorm -- 25 Şubat 2013; 4:48:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

Hybrid pişmanlıktır, ciddiyim.

Açmayacağım zaten. Videoyu tam izlemedim ama, sadece 1 rogueyle pvp yapıyor. Oda çok yavaş senin dediğin gibi. Mesela bir warrior rogueyle başa çıkamaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senior General

quote:

Açmayacağım zaten. Videoyu tam izlemedim ama, sadece 1 rogueyle pvp yapıyor. Oda çok yavaş senin dediğin gibi. Mesela bir warrior rogueyle başa çıkamaz diye düşünüyorum.

Force olursa perişan eder Warrior / Rogue'yi.

iSro'da force sistemi değişti fakat bu dediğim private server'larda olur ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SnowStorm -- 25 Şubat 2013; 12:35:12 >
  • quote:

quote:

quote:

Force açarsan eu clericlere karşı şansın çok az. Tabi daha iyisi warlock var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Force açarsan eu clericlere karşı şansın çok az. Tabi daha iyisi warlock var.

Ben build olarak (Warrior/Rogue) dediğini düşünerek yaptım o yorumu yoksa Warrior/Cleric + Rogue/Cleric karşısında çok az Force bir karakterin.

Warlock'da buna dahil.

• Türkiye Çapında Pro Warlock Cleric im. Şaka Yapmıyorum :D

Str Bow , Rogue Cleric , Warrior Rogue Zorluyor ama warrior cleric pek degil he derseniz zorluyor warrior warlock ta tecrübeli degilim ama 2-3 kere kullandım fw de 1v1 de her türlü müthiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.