Kate atında teknisyeni bir kızı yönetiyoruz (seslendirmesi iğrenç bir şahsiyet) bulunduğumuz yere saldırı yapılıyor teröristler tarafından bizde oradan kurtulmaya çalışıyoruz.Hem teröristler ile savaşıp hemde suya karşı mücadele ediyoruz.Olay budur.
xbox 360'da oynamıştım..PC versiyonu kötü optimize edilmiş bir oyunla karşı karşıyayız yine,grafikler PC oyuncusunu pek de tatmin edecek cinsten değil..klasik atla zıpla ordan kurtul,şurda boğul tarzı bir oyun..ayrıca ne su efktleri,ne ateş efektleri gördük,bunlar tırışka
Aslında oyunun yapımına çok uzun süre önce başlanmıştı Xbox a filanda geç çıktı oyun.Zamanında Su efektleri oldukca gelecek vaad ediyordu ama geç kaldı oyun.Pc ile Ps3 e ise daha yeni geliyor.Klasik beklemek büyük hata ama zaman geçirilir.
oynanmaya degermi ona göre indircem :) ?
Beni sarmadı, indirdim, kurdum, 10 dakika oynadım, sildim.
Biraz önce Act 1'i bitirdim, benim hoşuma gitti. Oynanabilirlik güzel, grafikler yeterli yeterli seviyede, platform öğeleri var ve kendini oynatıyor sıkılırım sanmıştım ama öyle olmadı.
Oyundaki amaç ne ?
quote:
Orijinalden alıntı: Real-Gamer
Oyundaki amaç ne ?
Biraz yukarıyı okusan
quote:
Orijinalden alıntı: Saşha
quote:
Orijinalden alıntı: [LL]
Oyun hakkında detaylı bi acıklama yaparmısınz ?
Kate atında teknisyeni bir kızı yönetiyoruz (seslendirmesi iğrenç bir şahsiyet) bulunduğumuz yere saldırı yapılıyor teröristler tarafından bizde oradan kurtulmaya çalışıyoruz.Hem teröristler ile savaşıp hemde suya karşı mücadele ediyoruz.Olay budur.
quote:
Orijinalden alıntı: Saşha
quote:
Orijinalden alıntı: Real-Gamer
Oyundaki amaç ne ?
Biraz yukarıyı okusan
Görmemişim usta pardon
ama hikaye hoşuma gitmedi :S
Bende sevmedim ama oyun kıtlığında idare edilicek tarzdan.Oynanabilir arada
Güzel vakit geçti,eğlenceli bir oyundu.Can sıkıntısı için ideal,bu yoklukta çerez diye gitti
siz oynadıysanız bizde oynayacağız ozman yapacak bişi yok...
Açıkcası pek beğendiğimi söyleyemem 15 dakka dayanabildim
quote:
Orijinalden alıntı: Tayff
Tamam,vasat bir oyun fakat o kadar da değil be hocam
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
quote:
Orijinalden alıntı: Tayff
Tamam,vasat bir oyun fakat o kadar da değil be hocam
bencede 10 uzerinden 6
Oyun arcade olarak tasarlanmış vakit geçirmelik, çerezlik.Bunu yapımcı söylüyor zaten çok beklenti içinde olmamak lazım yani.
bulgar tarafında beyler
bende de suya karşı bir korku var en büyük korkum suda boğulmak onun için merak ediyorum bu korkuyu nasıl işlemişler deneyelim bakalım şans vermeye değer bir oyuna benziyor