Şimdi Ara

Hyper 412s Test

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün Hyper 412s aldım ve taktım şu an boşta 10-25 derece geziyor. Birazdan SS ekleyeceğim.

Testler şöyle olacak. İlk önce Ets 2 Ultra ayarlarda oynamadan önce ısı değerlerini SS alacağım sonra 30 dk sonra ısı değerlerini tekrar SS çekeceğim ve değerlendireceğiz. Ondan sonra LOL oynayacağım yine aynı şekilde olacak. Watch Dogs Ultra ayarlarda yarın bu saatlerde SS'leri yüklerim. Bf 4 artık alınca deneyeceğim. Korsan indirmem kusura bakmayın.

Sistemim Fx 6300 - 4 Gb Ram - R9 270x Dual-X O.C - Hyper 412s - 970A-UD3P - K-380 600W

NOT : Eğer başka test tavsiyeleriniz varsa söyleyebilirsiniz.

• RenadTG kullanıcısına yanıt
    Boştaki değerler çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Ağustos 2014; 20:04:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20.15'te Ets 2 testine başlayacağım. 20.45'te test biter 20.50 gibi SS'ler hazır olur.
  • Güle güle kullanın
    Kasaya sorunsuz sığdı sanırım.
    Sıcaklıkları takip edeceğiz .
  • Evet arkadaşlar gerçekten şaşırdım şuan 30 dk oynadım Ets 2 35 dereceyi geçmedi eskiden olsa 55 derece olurdu. Gerçekten hiç ses olmadı çok iyi çok beğendim helal olsun adamlar yapmış

Ets 2 oynamadan önceki ısı değerleri.

Hyper 412s Test

Ets 2 oynadıktan sonraki ısı değerleri.

Hyper 412s Test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RenadTG -- 6 Ağustos 2014; 20:51:12 >

• Şimdi daha yeni LOL'den çıktım ve gayet iyi ben çok beğendim soğutmayı.
     Hyper 412s Test Hyper 412s Test

• Hocam ne kadara aldiniz birde ses seviyesi nasil stok fana göre?Benim için sessizlik çok önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Valla kardeş çok iyi ses yok. Watch Dogs Ultra 30 60 dk oynadım 50'yi görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenadTG

Valla kardeş çok iyi ses yok. Watch Dogs Ultra 30 60 dk oynadım 50'yi görmedim.

Ayıp olmazsa nereden ne kadara aldığınızıda sorabilir miyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oda sıcaklığı kaç derece yahu bu aralar forumda amd işlemcilerde böyle garip sıcaklık rakamları görür olduk. nasıl oluyor bu iş. oda sıcaklığı en az 25 derecedir işlemci sıcaklığı nasıl 21 derece oluyor boşdaki sıcaklığın en iyi ihtimalle 25 ve üzeri olması gerekiyor.??
  • Aynı soğutucuyu 2013 eylülünden beri kullanıyorum gerçekten bir kerameti mi var anlamadım acayip performanslı bir ürün 25 derece olan odada 16 derece işlemci sıcaklıgı ölçüyorum.Teknik olarak imkansız bir durum ama değerler hep bu civarda. Anakart veya işlemci arızalı desem, hem anakartım hem de işlemcim bu süreçte servis tarafından değiştirildi fakat bahsettiğim değerler hala aynı.

Not: Şehir Adana ortalama yazın 40 derece üzeri
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Vatandan aldım kardeş 123 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenadTG

Vatandan aldım kardeş 123 TL.

Teşekkürler güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adanada oda sıcaklığı en az 33-34 C dir ,bu sıcaklıkta muhtemelen odada klima açık olmalıki pc soğuk havayı işlemciye üfleyerek 22 dereceye kadar düşürüyor,aksi takdirde 22 dereceyi görmek imkansız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim pII X6 1055T Boşta 40 derece :D
    BF3 ultrada ise 75 :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.