Şimdi Ara

Hyper X CL9 Timing ayarı yapamıyorum. yardımcı olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. kingston hyper x cl9 ramlerim var 4x2GB ramlerim var bunların 3 ü kit biri sonradan tek alınıp eklendi. bu ramlere bir türlü timing ayarı çekemiyorum. dram voltajından hariç başka voltaj vermem gerekir mi? anakartım asus maximus 3 extreme. timingleri birer clock kıssam dahi sistem hiç açılmıyor. oc failed mesajı alıyorum. sizce neden? asusun son biosları hep aynı olduğundan p55 veya x58 chipset performans anakartlardan kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum. tabi herkesten bekliyorum ama kullananlardan özellikle. teşekkür ederim. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comissar -- 2 Temmuz 2010; 1:57:41 >

• İki reminde zamanlamaları aynımı belki birisi cl5 diğeri cl6 olabilir sonradan eklediğin rem kit olarak stabil kullanman zor gibi hele overclock yapıcaksan zor,timingleri autoya al rem kendi mhz sine ayarla üzerinde yazan voltajı ver sonra azar azar mhz çıkarsın veya cl düşersende hızlanır önemli olan yüksek mhz düşük bellek gecikmeleridir cl ne kadar düşük ayarlayabilirsen o kadar gecikme süreleri düşer
  • ikisi de cl9 hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.